- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Rihanna onun sevgilisi değil her kim kadın biyerini acarsa adam bakar yaaa. Tabikide adam senin sağın solun görünmesin ister çünkü erkekler açıklığa gelemez. Onlar farklı yaratılmış sakin kadın gibi görmeyin erkekleri erkekler farklı bizden belki biz çıplak adamlara bakmayız ama erkekler bakar en namuslusu bile göz ucuyla bakar bu su anlama gelmez arkadaşım beni degil onu beğeniyor alakası yok.bakar yaa bukadar basit bi kadın soyunuyorsa eğer kadinda erkekte bakar
Bi erkeğin kenara çekilip susmasi uzatmamasi çok nadir bi huy çok şanslısınız bu konuda benceKızıp carlasamda kıyamam ona :Kıskanınca kendime zarar veriyorum kafamı takıyorum ve üzülüyorum, o genelde kenara cekilir susar cevap vermez ve uzatmaz :93: tabi ben saha cok delleniyorum :) ama dediğin gibi gerisi kendi vicdanına kalmış
Rica ederim cnm hakkınızda hayırlısı olsun
Bende sizin gibiyim ama benim ki de cok kiskanctir hoşuma da gider kıskanması sahiplenildigimi hissederim kiskanmayınca da arkadaş gibi o ne öyle ben öyle ilişki taraftarı değilim
Benim ki Allah tan onu kiskanmamdan şikayetçi değil bayılır ilgiye kiskanilmaya
Bi erkeğin kenara çekilip susmasi uzatmamasi çok nadir bi huy çok şanslısınız bu konuda benceAllah mutluluğunuzu daim kılar inşallah.
Benimkini ben alttan alırım ama onunda alttan aldığı bazen olur hakkını yemeyim
Yok eşimi çıplak sanatçı resimlrinden kiskanmam, yok özel hayatına karışmam ... bunlar boş laf ...
Yok öyle bi dünya ...
Ilerde evlenince de aman ben aldatildim vah ben aldatildim diye de gelirsiniz o zaman da bakalım böyle kendinizce ozguvenli yorumlar yapabilecek misiniz ??
Biz de burada al adami öldür demedik uyar dedik konu sahibi arkadaşımıza .....
Bence anlattığını göre gayet ilimli hoşgörülü bi beymiş sevgiliniz maşallahAmin canım. Ayy keşke o da belli etse azcık :) Kıskansada belli etmez susar hep. Sadece Konusur uyarır veya rahatsız oldum der. Ben boyle cıldırdıgımda sen olsan napardım diyorum kıskanmazmısın hic diyorum kıskanırımda sana zarar mı vereyim boyle yaparak der :) şimdiye kadar kıskandım dıye sinirlenmemiştir
En iyisi vallaAmin inşallah hepimizinkini tatlım :) Bununki alttan almak değil direk sessizlik ya içimde patlıyo konular tartısamıyorum :))
Ee herkesin yapısı farklı ne diyim ...yahu bende benim yanımda otursun baksın demedim ki..
erkekler biraz akıllı olsa ne yaptıklarından haberiniz olmaz.
çalıştığım yerdeki bayanın eşi birgün "aman yok kız benim eşim yapmaz öle şeyler" diyo birine laf arasında. içimden bir kahkaha atmışlığım var ki.. ulan adam bana sen yokken gel seni tekneyle gezdireyim demiş, hatunun haberi yok. ah canlarım ahh..
Allah'tan benim işim olmaz senin eşinle de yırttın paçayı dedim içimden
aldatılmam diye birşey yok canım benim.. hem illa evlenenler aldatılıyo diye bi kaide yok, sevgililerde aldatılabilir. ama aldatılsam da özgüvenim tamdır, kusura bakmıycan artık, yapı meselesibak hülya avşara, özgüveni gitti mi kadının????
yahu bende benim yanımda otursun baksın demedim ki..
erkekler biraz akıllı olsa ne yaptıklarından haberiniz olmaz.
çalıştığım yerdeki bayanın eşi birgün "aman yok kız benim eşim yapmaz öle şeyler" diyo birine laf arasında. içimden bir kahkaha atmışlığım var ki.. ulan adam bana sen yokken gel seni tekneyle gezdireyim demiş, hatunun haberi yok. ah canlarım ahh..
Allah'tan benim işim olmaz senin eşinle de yırttın paçayı dedim içimden
aldatılmam diye birşey yok canım benim.. hem illa evlenenler aldatılıyo diye bi kaide yok, sevgililerde aldatılabilir. ama aldatılsam da özgüvenim tamdır, kusura bakmıycan artık, yapı meselesibak hülya avşara, özgüveni gitti mi kadının????
Bence anlattığını göre gayet ilimli hoşgörülü bi beymiş sevgiliniz maşallah
Kıskanilmak iyi de bazen benimki sacmaliyoro benden de kıskanç giyim konusunda ozellikle tartışmalarımiz olur bizim onu haricinde kiskansin bişey demem
Zaten sevgilin de seni kıskanıyormus sana zarar vermek istemediği için frenliyormus kendini çok şansınız bence azıya da dile getiriyormuş rahatsızlığını ilerisi zaten aşırıya kaciyor boşverin bikarsiniz sonra
Bu bahsettikleriniz tabi ki özel hayat. Sonuçta bizlerde gidip annenle kardesınle ne konustun diye sıkıştırmıyoruz. Arada çok ince bir çizgi var. Ama ben sevgilimin nerde ne yaptığını kimlerle takıldığını ve arkadaşlarının nasıl insanlar olduğunu bilmek isterim. Evet haber konu başlığı farklıydı, çıplaklıktan bahsetmiyordu ama benim haberden anladığım sey; bana birşey anlatmalı, foto da olsa 1-2 tanesine baktıktan sonra yazı vs.. birşey yoksa haber diye birşey kalmıyo ortada. Rahatsızlığım onun 15 gibi bir sayıda fotoya tek tek bakması oldu. Yorumlarınız için vakit ayırdığınız için tabiki tesekkur ederim bu sayede düşüncem değişiyor ama bazı arkadaşların alaycı tavırları hoş gelmıyor bana. Bende arkadaşlarıyla bişey yapıyosa dur bensiz yapamazsın demiyorum. Sadece eğer benimle hayatını birleştirmek istiyorsa, ailesinin karşısına cıkabilmişsem ve anneme onu anlatmışsam artık özelimiz sadece 2miz olmalıyız..
ama canım sen hep kendine göre değerlendiriyorsun. ben olsam bakmam diyorsun ama o sen değilsin ki.. sana anlamsız gelen birşey erkekler için heyecan verici olabilir. ki olmasa bakmazdı zaten..
seni tam olarak tanımıyoruz, eğer sen çıplak foto bakmayı ayıp, günah olarak düşündüysen, bundan dolayı bu tepki verdiysen ayrı bir durum zaten. (düşündüysen, kelimesinin yerine bişi bulamadım ama yanlış anlaşılmasın)
tabi ki ikinizin bir özeli olacak. bende olmasın, aman ayrı gezin aman herşeyiniz gizli olsun demiyorum ki..
ama bunun yanında senin de, onunda yaşaması için birbirinize alan bırakın. mesela benim bu siteye yazdıklarımı eski nişanlım okusun istemezdim. Allah'tan bilgisayar bilgim ondan iyi de, gizliden girdim hep o zamanlarda.
Farzedelim ki o girse buraya baksa yazdıklarımı okusa, benim hoşuma gider mi? Herşeyimi bilmek zorunda değil. bana biz nişanlıyız, bizim gizlimiz olamaz, ver bende okuyayım dese, ben bunu ister miyim?
Bunu uzmanlarda söyler hep. Birbirinizin hayatının içine girmeyin, nefes almak için alan bırakın diye.. Bana kulak asmıyorsanız, bari uzmanları dinleyin..
Her koşulda herkes aynı tepkiyi veremez, o yüzden bu durumlarda hep bi kafadan çok ses çıkar. alışırsın zamanla
her tartışmanız böle olsun, boşver tatlı kavgalar bunlar.. mutluluğunuz daim olsun, en önemlisi o..
Ee herkesin yapısı farklı ne diyim ...
Özgüvenle kiskancligine alakası yok ne kadınlar aldatıliyor
Biz de zaten aman ona buna bakma diye elini kolunu baglamiyoruzki ben kıskanırim onun da hoşuna gider zaten ama ben yine de tedbirli olurum kontrol ederim
Gerisi de onu vicdanına ahlakına kalmış bişey her anını goremem sonuçta Allah görüyor ya o yeter onun bilincinde olan bi adam da aldatamaz zaten
Sizin görüşünüz o benim görüşüm bu...
Demekki sizinki kiskaninca size zarar verebileceğini düşünüyor o halde bence en iyisi böyle olması sizin acinizdan yoksa daha kötü sorunlar yaşarsınız belki sözleriyle sizi incitmekten korkuyoÖyleydi onu da sanırım ben yok edicem bu gidişleŞaka maka evet sorduğumda "ben de bilirim dünyayı sana dar etmeyi ama gerek yok, niye üzeyimki seni" diyo :) Ama arada belli etsede bende hissetsem
Önceki yazılarınizdan dolayi bende öyle yorum yapmak istemiştim sanırım yanlış anlaşıldı o halde ben adıma özür dilerim gerçekten yanlış anlaşılmak ve anlamak istemem hakkınızı helal edin her nekadar sanal da olsa ışte yazılanlara göre yorum yaptığımız icin yanlış anlaşılabiliyor, yanlış anlayabiliyoruz ve ben bu kadın erkek ilişkilerinde çok hassasimdirtabi ki insan kıskanır ama kıskançlığın sınırı olmalı bana göre. ne az, ne çok..
her anını göremezsiniz gerisi onun vicdanına kalmış evet aynı şeyleri söylüyoruz aslında..
Demekki sizinki kiskaninca size zarar verebileceğini düşünüyor o halde bence en iyisi böyle olması sizin acinizdan yoksa daha kötü sorunlar yaşarsınız belki sözleriyle sizi incitmekten korkuyo
Soyledmediyseniz beni sahiplenisini hissettir bana diyin ama huyu buysa tabi zorla da kiskandittirinca üzerinde abes durur
Konu dağıldı sanırım ah bu ilişkiler zaten bi sorun bitse diğeri geliyor haliyle konu da dağılıyor
Allah hakkımızda hayirlisini nasip etsinevet konu gitti :))) söylesemde sacmalıyosun dıyo o yuzden artık bişey demıyorum :)
Allah hakkımızda hayirlisini nasip etsin
Inşallah hayırlı sağlıklı yuvaları olsun hepimizin
Hayırlı geceler
Önceki yazılarınizdan dolayi bende öyle yorum yapmak istemiştim sanırım yanlış anlaşıldı o halde ben adıma özür dilerim gerçekten yanlış anlaşılmak ve anlamak istemem hakkınızı helal edin her nekadar sanal da olsa ışte yazılanlara göre yorum yaptığımız icin yanlış anlaşılabiliyor, yanlış anlayabiliyoruz ve ben bu kadın erkek ilişkilerinde çok hassasimdir
Hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?