Kızlar kıskançlıktan ölmek üzereyim nolur yardım edin:((((

Tabi ki.. Calıstıgımız plazada bir katta full mini etekli kızlar oluyordu ve cogu zaman aynı anda sigaraya iniyorlardı.. Onu da bırakmayım o zaman oraya inemezsin diyeyim. Bakmıcanı biliyorum o şekilde, ilgilenmez ama bu dokundu bana o anda sinir krizi gecirdim. Bir de hayranlık meselesi falan iyice cıldırttı :) Etrafımdaki cogu evli adamdan iyidir valla. Bir abim vardı calıstıgım yerde, evli olduğu halde gördüğü güzel kızlara ici giderdi "eşine sölicem seni" dediğimde (takılarak, sonucta benı ılgılendırmez) söyle o kızmaz öyle şeylere hatta bazen kendi gösterir güzel kızmıs diye diyordu. Öyleleri de var sonucta buna da şükür demek lazım sanırım :)

Son düzenleme:
Bi erkeğin kenara çekilip susmasi uzatmamasi çok nadir bi huy çok şanslısınız bu konuda bence Allah mutluluğunuzu daim kılar inşallah.
Benimkini ben alttan alırım ama onunda alttan aldığı bazen olur hakkını yemeyim

Amin canım. Ayy keşke o da belli etse azcık :) Kıskansada belli etmez susar hep. Sadece Konusur uyarır veya rahatsız oldum der. Ben boyle cıldırdıgımda sen olsan napardım diyorum kıskanmazmısın hic diyorum kıskanırımda sana zarar mı vereyim boyle yaparak der :) şimdiye kadar kıskandım dıye sinirlenmemiştir

Amin inşallah hepimizinkini tatlım :) Bununki alttan almak değil direk sessizlik ya içimde patlıyo konular tartısamıyorum :))

yahu bende benim yanımda otursun baksın demedim ki..
erkekler biraz akıllı olsa ne yaptıklarından haberiniz olmaz.
çalıştığım yerdeki bayanın eşi birgün "aman yok kız benim eşim yapmaz öle şeyler" diyo birine laf arasında. içimden bir kahkaha atmışlığım var ki.. ulan adam bana sen yokken gel seni tekneyle gezdireyim demiş, hatunun haberi yok. ah canlarım ahh..
Allah'tan benim işim olmaz senin eşinle de yırttın paçayı dedim içimden
aldatılmam diye birşey yok canım benim.. hem illa evlenenler aldatılıyo diye bi kaide yok, sevgililerde aldatılabilir. ama aldatılsam da özgüvenim tamdır, kusura bakmıycan artık, yapı meselesi bak hülya avşara, özgüveni gitti mi kadının????

Son düzenleme:
Bence anlattığını göre gayet ilimli hoşgörülü bi beymiş sevgiliniz maşallah
Kıskanilmak iyi de bazen benimki sacmaliyor o benden de kıskanç giyim konusunda ozellikle tartışmalarımiz olur bizim onu haricinde kiskansin bişey demem
Zaten sevgilin de seni kıskanıyormus sana zarar vermek istemediği için frenliyormus kendini çok şansınız bence azıya da dile getiriyormuş rahatsızlığını ilerisi zaten aşırıya kaciyor boşverin bikarsiniz sonra

Son düzenleme:
Amin inşallah hepimizinkini tatlım :) Bununki alttan almak değil direk sessizlik ya içimde patlıyo konular tartısamıyorum :))
En iyisi valla sevgiliniz işini biliyor bağırsa cağırsa çok daha uzulursunuz en iyisi sinir anında sessiz kalmak benim ki ortamı terk ediyor

Son düzenleme:
Ee herkesin yapısı farklı ne diyim ...
Özgüvenle kiskancligine alakası yok ne kadınlar aldatıliyor
Biz de zaten aman ona buna bakma diye elini kolunu baglamiyoruzki ben kıskanırim onun da hoşuna gider zaten ama ben yine de tedbirli olurum kontrol ederim
Gerisi de onu vicdanına ahlakına kalmış bişey her anını goremem sonuçta Allah görüyor ya o yeter onun bilincinde olan bi adam da aldatamaz zaten
Sizin görüşünüz o benim görüşüm bu...

Son düzenleme:

Aynen neler neler var :) O adam da az değilmiş kadına yazık valla..

Öyleydi onu da sanırım ben yok edicem bu gidişle Şaka maka evet sorduğumda "ben de bilirim dünyayı sana dar etmeyi ama gerek yok, niye üzeyimki seni" diyo :) Ama arada belli etsede bende hissetsem

ama canım sen hep kendine göre değerlendiriyorsun. ben olsam bakmam diyorsun ama o sen değilsin ki.. sana anlamsız gelen birşey erkekler için heyecan verici olabilir. ki olmasa bakmazdı zaten..
seni tam olarak tanımıyoruz, eğer sen çıplak foto bakmayı ayıp, günah olarak düşündüysen, bundan dolayı bu tepki verdiysen ayrı bir durum zaten. (düşündüysen, kelimesinin yerine bişi bulamadım ama yanlış anlaşılmasın)
tabi ki ikinizin bir özeli olacak. bende olmasın, aman ayrı gezin aman herşeyiniz gizli olsun demiyorum ki..
ama bunun yanında senin de, onunda yaşaması için birbirinize alan bırakın. mesela benim bu siteye yazdıklarımı eski nişanlım okusun istemezdim. Allah'tan bilgisayar bilgim ondan iyi de, gizliden girdim hep o zamanlarda.
Farzedelim ki o girse buraya baksa yazdıklarımı okusa, benim hoşuma gider mi? Herşeyimi bilmek zorunda değil. bana biz nişanlıyız, bizim gizlimiz olamaz, ver bende okuyayım dese, ben bunu ister miyim?
Bunu uzmanlarda söyler hep. Birbirinizin hayatının içine girmeyin, nefes almak için alan bırakın diye.. Bana kulak asmıyorsanız, bari uzmanları dinleyin..
Her koşulda herkes aynı tepkiyi veremez, o yüzden bu durumlarda hep bi kafadan çok ses çıkar. alışırsın zamanla
her tartışmanız böle olsun, boşver tatlı kavgalar bunlar.. mutluluğunuz daim olsun, en önemlisi o..

Son düzenleme:

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Olur mu öyle şey kulak asmasam buraya dert edindiğim seyleri yazmam, fikirlerinizi dikkate alıyorum elbette. Hatta düzelmemizin bir nedenide sizlerin fikirleri.. Evet bende istemem burdakileri görsün etsin haklısın ama ne bileyim o an işte fevri davrandım ve engel olamadım kıskanclıgıma..

tabi ki insan kıskanır ama kıskançlığın sınırı olmalı bana göre. ne az, ne çok..
her anını göremezsiniz gerisi onun vicdanına kalmış evet aynı şeyleri söylüyoruz aslında..

Öyleydi onu da sanırım ben yok edicem bu gidişle Şaka maka evet sorduğumda "ben de bilirim dünyayı sana dar etmeyi ama gerek yok, niye üzeyimki seni" diyo :) Ama arada belli etsede bende hissetsem
Demekki sizinki kiskaninca size zarar verebileceğini düşünüyor o halde bence en iyisi böyle olması sizin acinizdan yoksa daha kötü sorunlar yaşarsınız belki sözleriyle sizi incitmekten korkuyo
Soyledmediyseniz beni sahiplenisini hissettir bana diyin ama huyu buysa tabi zorla da kiskandittirinca üzerinde abes durur
Konu dağıldı sanırım ah bu ilişkiler zaten bi sorun bitse diğeri geliyor haliyle konu da dağılıyor

tabi ki insan kıskanır ama kıskançlığın sınırı olmalı bana göre. ne az, ne çok..
her anını göremezsiniz gerisi onun vicdanına kalmış evet aynı şeyleri söylüyoruz aslında..
Önceki yazılarınizdan dolayi bende öyle yorum yapmak istemiştim sanırım yanlış anlaşıldı o halde ben adıma özür dilerim gerçekten yanlış anlaşılmak ve anlamak istemem hakkınızı helal edin her nekadar sanal da olsa ışte yazılanlara göre yorum yaptığımız icin yanlış anlaşılabiliyor, yanlış anlayabiliyoruz ve ben bu kadın erkek ilişkilerinde çok hassasimdir
Hayırlı geceler

Son düzenleme:

evet konu gitti :))) söylesemde sacmalıyosun dıyo o yuzden artık bişey demıyorum :)

Ben senin yerinde olsaydım rihannaya bir hediye verirdim http://galeri8.uludagsozluk.com/484/isyana-son-her-yazara-seksi-don_618650.jpg

Son düzenleme:

özür olur mu estafirullah, siz de helal edin, hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…