Kızlar kıskançlıktan ölmek üzereyim nolur yardım edin:((((

evet herkes konuyu Rihanna olarak alglamış, benim derdim fotoğraflardı. Rihanna veya başka biri. Sapık bir ruha sahip değil. Çok seviyorum ve sevildiğimi de bilyorum ama rahatsız oldum bu davranışı için. Yorumun için teşekkür ederim. Objektif bakan biri daha çıktı Allaha şükür.

Benim eşim de beğenir rihannayı...ben de ilk zamanlar coşuyordum ama sonradan benim de "beğendiğim" üstsüz başsız artistler olunca o kadar da kötü bir şey değilmiş dedim

:)) Zamanla bende fevri olmamayı öğrenciem sanırım

Tatlım bir erkeğin göğsünü görsen nolur? çıplaklıktan kastım bu değildi. Bir kadının göğüslerinin ve kalcalarının ap açık olmaıyla bir erkeğin sadece bedenini görmek kıyaslanamaz diye düşünüyorum.

Bakmak var bakmak var. Aradaki ince çizgiye dikkat etmek lazım. Çıplak birine bakmakla güzel buldugu bir kadına bakmak aynı sey değil.

Ben bi erkek sanatçı için şöyle göğüs yapmış desem nişanlım kızardı bana
Zaten ben de demem bi erkek de kızmalı o durumda kıskanmali zaten o ne öyle ya ...
Herkesin ilişkisi farklı ama tabi

Ne yani ben şimdi evlenince, Kıvanç Tatlıtuğ'un resimlerine bakamayacak, dizilerini izleyemeyecek miyim?

Son düzenleme:
Ne yani ben şimdi evlenince, Kıvanç Tatlıtuğ'un resimlerine bakamayacak, dizilerini izleyemeyecek miyim?

Hala düz mantık bakanlar var olaya.. Kıvanc Tatlıtuğ'un anadan üryan fotosuna baktığını düşün. Normal değil di mi?

İşte sorunda orda senin bunu dediğini kocan görse mesela?
Ne der sana aferin karıcım Kıvanç'ın ayıp yerlerine bak mı?
Yoksa kızar mı?

evlense bile herkesin özel hayatı korunmalıdır. Ben eşimin özel hayatına girmemeliyim, o da benimkine girmemeli. onun internette neye baktığı beni ilgilendirmez. Ben o gittikten sonra, bakayım hangi sitelere girmiş demem.
varsayalım ki benden gizli sibel canın tangalı fotolarına bakmış. Hiç ses etmem, varsın baksın. ha yok diyelim ki, yan komşunun böyle fotolarına bakıyor. o zaman gerçek bir sorun var. ama söz konusu ünlü biriyse bu kadar tepki vermem, hatta hiç tepki vermem.
siz ona kızmayı bağırmayı tercih ettiniz? peki sonuç:?
bir daha öyle fotolara hiç bakmayacak.. sizin ona kızmanız ona çok çekici geldi ve artık sizi daha çok seviyor.. eğer böyle etkileri varsa devam etmeli tabi.. hatta daha çok bağırmalı, evi yıkmalı başına

Esinin neye baktigi seni ilgilendirmez oyle mi :)
He he sen bi evlen de oyle gel .......

sibel can insan değil mi acaba? ünlüler hamurdan falan mı yapılmış ben mi bilmiyorum?
siz bu kadar geniş olabilirsiniz ama göz göre göre kocamın gidipte açık ünlü fotolarına bakmasını kaldıramam, oda benimkini kaldıramaz.Siz adama özel hayatı ay canım derken bu kadar salarsanız başınıza belayı alırsınız sonra benden demesi

Son düzenleme:

o zaman her fırsatta birbirinizi yersiniz iyi bişey mi bu? eğer denk geldi de baktıysa bişey denemez ama oturupta tangalı sibel can diye arattıysa o zaman sorun vardır yani. geniş demişsiniz arkadaşa hiç hoş olmamış bu arada. kendi seçimidir sonuçta.

Niye her fırsatta birbirmizi yiyelim? Ben kendi ilişkimden örnek veriyorum konuşurken.
Benim sevgilim, sözlüm açıkçası böyle fotolara bakmamı kaldıramaz. Bende onunkini kaldıramamç
Bu konuyu açan bayanda zaten onu demiş. Tesadüfen denk gelmemiş fotolar sayfa sayfa bakılmış yani..
Üstteki bayanda aynısını dedi Kıvanç'ın ayıp yeri mi varmış nerde hani ben görmedim bakıyım gibisinden bişey yazınca bende öyle dedim.

Pardon da özel hayat nedir?
Ya da şöyle sormalıyım; siz eşinizin özel hayatına dahil değil misiniz?
Yaptığınız yorum ''bekara karı boşamak'' tabiri ile eşdeğer..

Esinin neye baktigi seni ilgilendirmez oyle mi :)
He he sen bi evlen de oyle gel .......

Pardon da özel hayat nedir?
Ya da şöyle sormalıyım; siz eşinizin özel hayatına dahil değil misiniz?
Yaptığınız yorum ''bekara karı boşamak'' tabiri ile eşdeğer..

hayır değilim, herkesin kendi özel hayatı olmalı. bu ayrı takılmak anlamına gelmez elbette. ama mesela benim kız arkadaşımla konuştuğum şeyler özelimdir, burada yazdıklarım özelimdir, annemle telefonda konuştuklarım özelimdir, özel bölgeme lazer yaptırıyor olmam yine özelimdir, kız kardeşimle sevgilisini konuşmam özelimdir. Bunları bir erkekle paylaşmam için evlenmem şart değil. Eğer paylaşmak istemiyorsam paylaşmam çünkü bunlar benim özelimdir.
Evlenmedim belki ama ilişkilerimde hiç bu şekilde sıkıntılar yaşamadım. İlişkilerimi hep ben bitirdim. Hiç bir erkeğe vazgeçilmez biriymiş gibi davranmadım. Aldatırsan beni ölürüm triplerine girmedim. Erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkmak isteyen erkeğe, dur bakalım bensiz gidemezsin demedim. Kimler vardı diye sorgulamadım hiç. Çünkü aldatılmaktan hiç korkmadım. Benden daha iyisini bulamayacağına o kadar emindim çünkü. Şuana kadar hiçbir erkek gitmedi benden, çünkü biliyorlardı ki onlar gittiğinde peşimden koşanlar çoktan hazırdı. Yok yani mankenler gibi de değilim sadece taktiği biliyorum. bu size göre genişlik olsa da ben halimden memnunum, siz de bu şekilde memnunsanız size de ne mutlu

Yok eşimi çıplak sanatçı resimlrinden kiskanmam, yok özel hayatına karışmam ... bunlar boş laf ...
Yok öyle bi dünya ...
Ilerde evlenince de aman ben aldatildim vah ben aldatildim diye de gelirsiniz o zaman da bakalım böyle kendinizce ozguvenli yorumlar yapabilecek misiniz ??
Biz de burada al adami öldür demedik uyar dedik konu sahibi arkadaşımıza .....

Son düzenleme:

katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…