- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Teşekkür ederimkatılıyorum
Kızlar yardımlarınıza ve düşüncelerinize ihtiyacım var.
Bilenler bilir; ben sevgilimle aynı iş yerinde çalışıyorum. Belki aranızda kızanlar veya tasvip etmeyenleriniz olacak ama uzun zamandır onla buluşamayıp görüşemediğimiz için internet geçmişine baktım. Asıl amacım aslında bunun eskiden hoslandığı bi kızla mahalleden arkadaşı birlikteler ve face'ye tatil fotolarını yüklemişler. Arkadaşıda face listesinde olduğu için acaba girip baktımı diye merak etmıştım. Bakmamış ama orada birşey gördüm. Habertürk'te Rihanna'nın "Ortalığı dağıttı" gibi bir başlıkta olan resim galerisindeki habere bakması. Malum Rihanna'yı bilirsiniz hep ya üstsüz oluyor ya iç çamaşırı giymiyor. Bu haberde öyle birşeydi. Yazarken bile sinirlerim bozuluyoO habere girmiş bütün resimlere bakmış.
Ben çok kıskanç biriyim ve sevgilimin Rihanna'ya olan hayranlığınıda biliyorum.Bir keresinde sesini ve kendisini beğeniyorum demişti. O baktığı haberi görünce çılgına döndüm. Gün içerisinde ofiste birşey demedim akşam eve giderken "Sen boş vakitlerinde Rihanna'nın üstsüz fotolarına mı bakıyosun?" diye sordum o da "O nerden çıktı" dedi. "Nerden acaba" dediğimde "Yok öyle birşey" dedi. Sonrasında bende o kıskançlık kriziyle başladım saymaya... Beğenmek bu mu? Hayranlık anlayışın bu mu? diye. O da "Habere baktım, özellikte Rihanna diye mi aratmışım" falan dedi. Bende bir sayfa bakınca algılayamadında tüm fotolarına mı baktın diye köpürdüm biraz. Hatta kendimi bile kıyaslama noktasına geldim. Onun vücudunu begeniyosun demekki benım vücudumu begenmıyosun dıye. Sonrasında tartıştık. Konu geçmişe kadar gitti. O da bana "aynı kişi olmam lazımmış değişmemek lazımmış" gibi şeyler söyledi. Ben de "geçmişindeki gibi olcaksan ben ne olcam yanında geçmişindekiler gibi biri mi?" dedim. Neyse eve geldim, biraz sakinleşmiştim. Aradım açmadı. Kıskançlık krizi geçirdiğimi söyledim ve özür diledim mesajla.. Ama cevapta vermedi. o şekilde yattım uyudum. Ama hala moralim bozuk. Kızlar ben mi abarttım? Normal birşeydide benmi üstüne gittim acaba. Ama kaldıramıyorum gözü kimseyi görmesin istiyorum. Birde bana "aldatmışım gibi konuşuyosun alt tarafı bi haber" dedi. Ben de "aldatmak yatmaklamı oluyo? Başkalarının vücuduna bakmak olmuyo mu?" dedim. Çok moralim bozuldu. Akıl verin canlarım lütfen
o değil de bana da öğretsene nereden anlaşılıyor neye bakıp bakmadığı
Teşekkür ederim
Malesef bu zihniyete sahip bayanlar sadece kendini kandiriyor üzgünüm ki
Kocaya saldım cayira mevla kayığa dersen ohooo
Ben nişanlımı telini kontrol etmeden nette ne yapıyor ne ediyor diye bakmadan uyuyamam valla
Bi erkeği çok da sıkmamak gerek çok da salmamak gerek
Onun içinde ben olmadığı bi özel hayati olamaz
Gerisi de zaten vicdanlarına kalmış aldatan erkek her türkü yolunu bulur aldatır o ayrı mesele ama tamamen de bırakamam ben de kaldıramam ama baktı diye de ayrılmam hemen uyarırım öyle bi duruma denk gelmedim Allah korusun
Kızlar yardımlarınıza ve düşüncelerinize ihtiyacım var.
Bilenler bilir; ben sevgilimle aynı iş yerinde çalışıyorum. Belki aranızda kızanlar veya tasvip etmeyenleriniz olacak ama uzun zamandır onla buluşamayıp görüşemediğimiz için internet geçmişine baktım. Asıl amacım aslında bunun eskiden hoslandığı bi kızla mahalleden arkadaşı birlikteler ve face'ye tatil fotolarını yüklemişler. Arkadaşıda face listesinde olduğu için acaba girip baktımı diye merak etmıştım. Bakmamış ama orada birşey gördüm. Habertürk'te Rihanna'nın "Ortalığı dağıttı" gibi bir başlıkta olan resim galerisindeki habere bakması. Malum Rihanna'yı bilirsiniz hep ya üstsüz oluyor ya iç çamaşırı giymiyor. Bu haberde öyle birşeydi. Yazarken bile sinirlerim bozuluyoO habere girmiş bütün resimlere bakmış.
Ben çok kıskanç biriyim ve sevgilimin Rihanna'ya olan hayranlığınıda biliyorum.Bir keresinde sesini ve kendisini beğeniyorum demişti. O baktığı haberi görünce çılgına döndüm. Gün içerisinde ofiste birşey demedim akşam eve giderken "Sen boş vakitlerinde Rihanna'nın üstsüz fotolarına mı bakıyosun?" diye sordum o da "O nerden çıktı" dedi. "Nerden acaba" dediğimde "Yok öyle birşey" dedi. Sonrasında bende o kıskançlık kriziyle başladım saymaya... Beğenmek bu mu? Hayranlık anlayışın bu mu? diye. O da "Habere baktım, özellikte Rihanna diye mi aratmışım" falan dedi. Bende bir sayfa bakınca algılayamadında tüm fotolarına mı baktın diye köpürdüm biraz. Hatta kendimi bile kıyaslama noktasına geldim. Onun vücudunu begeniyosun demekki benım vücudumu begenmıyosun dıye. Sonrasında tartıştık. Konu geçmişe kadar gitti. O da bana "aynı kişi olmam lazımmış değişmemek lazımmış" gibi şeyler söyledi. Ben de "geçmişindeki gibi olcaksan ben ne olcam yanında geçmişindekiler gibi biri mi?" dedim. Neyse eve geldim, biraz sakinleşmiştim. Aradım açmadı. Kıskançlık krizi geçirdiğimi söyledim ve özür diledim mesajla.. Ama cevapta vermedi. o şekilde yattım uyudum. Ama hala moralim bozuk. Kızlar ben mi abarttım? Normal birşeydide benmi üstüne gittim acaba. Ama kaldıramıyorum gözü kimseyi görmesin istiyorum. Birde bana "aldatmışım gibi konuşuyosun alt tarafı bi haber" dedi. Ben de "aldatmak yatmaklamı oluyo? Başkalarının vücuduna bakmak olmuyo mu?" dedim. Çok moralim bozuldu. Akıl verin canlarım lütfen
Tabi ki uyarcaz kendimizi ve onu yıpratmadan ama aman biz sanatçıdan kıskanmayiz tmmob bakabilirsiniz dersek oooh o da nasılsa bişey demiyo dur ben şunun da fotolarına bunun da fotolarina bakayım der ilerde de komşu kızına bakmaya başlar Allah korusunAynen katılıyorum valla. Ayrılık düşünmedim bende tabiki ama herseyını kontrol ederim.. Bu güvensizlik değil her zaman güvenirim ama ne yaptıgınıda bilmek isterim. Zaten bana şimdiye kadar "o benım özelim" diye bir cümleyle karsılık vermemiştir. Haber başlığı farklıydı ama işte sonuçta bakmış bu gerceği değiştirmiyo. Abarttım evet bir haber için demediğimi bırakmadım ona ama bu da bence benım ona verdiğim değer ve önem yüzünden..
hahaha :)) canım chromeda geçmiş varya orda hangi saatte hangı sıtede gezdıgı yazıyo :)
hayır değilim, herkesin kendi özel hayatı olmalı. bu ayrı takılmak anlamına gelmez elbette. ama mesela benim kız arkadaşımla konuştuğum şeyler özelimdir, burada yazdıklarım özelimdir, annemle telefonda konuştuklarım özelimdir, özel bölgeme lazer yaptırıyor olmam yine özelimdir, kız kardeşimle sevgilisini konuşmam özelimdir. Bunları bir erkekle paylaşmam için evlenmem şart değil. Eğer paylaşmak istemiyorsam paylaşmam çünkü bunlar benim özelimdir.
Evlenmedim belki ama ilişkilerimde hiç bu şekilde sıkıntılar yaşamadım. İlişkilerimi hep ben bitirdim. Hiç bir erkeğe vazgeçilmez biriymiş gibi davranmadım. Aldatırsan beni ölürüm triplerine girmedim. Erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkmak isteyen erkeğe, dur bakalım bensiz gidemezsin demedim. Kimler vardı diye sorgulamadım hiç. Çünkü aldatılmaktan hiç korkmadım. Benden daha iyisini bulamayacağına o kadar emindim çünkü. Şuana kadar hiçbir erkek gitmedi benden, çünkü biliyorlardı ki onlar gittiğinde peşimden koşanlar çoktan hazırdı. Yok yani mankenler gibi de değilim sadece taktiği biliyorum. bu size göre genişlik olsa da ben halimden memnunum, siz de bu şekilde memnunsanız size de ne mutlu
Yok eşimi çıplak sanatçı resimlrinden kiskanmam, yok özel hayatına karışmam ... bunlar boş laf ...
Yok öyle bi dünya ...
Ilerde evlenince de aman ben aldatildim vah ben aldatildim diye de gelirsiniz o zaman da bakalım böyle kendinizce ozguvenli yorumlar yapabilecek misiniz ??
Biz de burada al adami öldür demedik uyar dedik konu sahibi arkadaşımıza .....
Ya arkadaşım lütfen yapma böyle kıskançlık. Guzel vücuda bakılır bende bakarım. Önemli olan sevgilin senle olması. Sana tavsiyem biraz rahat ol kendine ve fizigine güven. Sen böyle yaparsan kendine guvenmedigini hissedecek.yapma bunu kendini kasma ben ve sevgilim diye düşün.erkekleri sikmaya gelinmez. Ayni sekilde bayanlar da sikilmaya gelmez. Böyle küçük seylere alış sık bogaz yapma adama sana abla tavsiyesi sadece bunlar normal şeyler ok mii güzel kardeşim benim mutlu olmak istiyorsan herseye takılma önemli olan kendine olan guvendir unutma
:))))) hemen bakmalıyımm
Tabi ki uyarcaz kendimizi ve onu yıpratmadan ama aman biz sanatçıdan kıskanmayiz tmmob bakabilirsiniz dersek oooh o da nasılsa bişey demiyo dur ben şunun da fotolarına bunun da fotolarina bakayım der ilerde de komşu kızına bakmaya başlar Allah korusun
Sonra küçük önemsiz görürsek başta aldatmaya kadar gider
Erkekler çocuk gibi onları biz bayanlar yönlendirir ancak
Siz de bi daha çok üstüne gitmeden dersiniz bakma diye.zaten malesef bu aldatmalarin çoğu hep net... zaten guveniyormussunuz sevgilinize size de bi yanlısı olmamış güvendiğiniz göre o da dikkat eder eminim bi daha
Rihannanin haberi yok sen rihannaya kusmussun :) kendinden sogutmak istiyorsan bu yolda devam et kiskanclik guvensizlik cagristirir buda karsoyi.biyerden snra bogar yapma alti ustu bi haber ayrica gercek hayatta yanyana resimleri olsa bile.kiskanclik yapmamalisin kadin.unlu canim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Onların özeli ancak biziz ve ailesi cnm rica ederim.eminim benim de başıma gelse ben de kızardı çünkü sevgisi eşi varken bi erkeğin sanatçının resimlerine bakması eşine olan saygısızlığıni gösterir biz uyarırız gerisi de erkeğin edebine ahlakına inancına vicdanına baglidir zatenTeşekkür ederim canım. Abarttığım için zaten özür diledim ama yine olsa yine kızarım ve rahatsız olurum. Bakar bakmaz orasını bilemem ama hic haz etmediğim seyler bunlar. Özel hayattan anladığım sey bu değil benim.
Yani bi haberi yarim bırakmak istemiyoruz.merak hepimizde var sayfa sonuna kadar gideriz.arkadasinda merak ettigi icin bakmış olabilir. Hayranlık farklı ask farklı. Sana asik ona sanatci olarak hayrandir.senin begendin sanatçı yada oyuncu yokmu herkesin vardır gereksiz şeylerde büyütme olmaz srnde dersinki evet guzel maasallah dersin olur biter demiiiii
Onların özeli ancak biziz ve ailesi cnm rica ederim.eminim benim de başıma gelse ben de kızardı çünkü sevgisi eşi varken bi erkeğin sanatçının resimlerine bakması eşine olan saygısızlığıni gösterir biz uyarırız gerisi de erkeğin edebine ahlakına inancına vicdanına baglidir zaten
Burada bi çok insan sanırım kıskandığınız diye adamı bagladiniz öldürdünüz sandılar
Rica ederim cnm hakkınızda hayırlısı olsunÜnlü yada sıradan ikisi de kadın ikisi de vücut ikisi de insan.. Evet dediğim gibi sevgililik döneminden önce arkadaşlık dönemimizde vardı 2,5 yıldır yan yanayız hep aynı ortamdayız. Şimdiye kadar yanlış bir hareketini görmedim şükürr.. Güveniyorum ama kıskançlık illeti işte. İstemediğim seyleri yapmaz. Ama rahatta bırakamam kontrolüm altına alırım :)) Teşekkür ederim vakit ayırdığın için canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?