Kızlar kıskançlıktan ölmek üzereyim nolur yardım edin:((((

Teşekkür ederim
Malesef bu zihniyete sahip bayanlar sadece kendini kandiriyor üzgünüm ki
Kocaya saldım cayira mevla kayığa dersen ohooo
Ben nişanlımı telini kontrol etmeden nette ne yapıyor ne ediyor diye bakmadan uyuyamam valla
Bi erkeği çok da sıkmamak gerek çok da salmamak gerek
Onun içinde ben olmadığı bi özel hayati olamaz
Gerisi de zaten vicdanlarına kalmış aldatan erkek her türkü yolunu bulur aldatır o ayrı mesele ama tamamen de bırakamam ben de kaldıramam ama baktı diye de ayrılmam hemen uyarırım öyle bi duruma denk gelmedim Allah korusun

o değil de bana da öğretsene nereden anlaşılıyor neye bakıp bakmadığı

Aynen katılıyorum valla. Ayrılık düşünmedim bende tabiki ama herseyını kontrol ederim.. Bu güvensizlik değil her zaman güvenirim ama ne yaptıgınıda bilmek isterim. Zaten bana şimdiye kadar "o benım özelim" diye bir cümleyle karsılık vermemiştir. Haber başlığı farklıydı ama işte sonuçta bakmış bu gerceği değiştirmiyo. Abarttım evet bir haber için demediğimi bırakmadım ona ama bu da bence benım ona verdiğim değer ve önem yüzünden..

Rihannanin haberi yok sen rihannaya kusmussun :) kendinden sogutmak istiyorsan bu yolda devam et kiskanclik guvensizlik cagristirir buda karsoyi.biyerden snra bogar yapma alti ustu bi haber ayrica gercek hayatta yanyana resimleri olsa bile.kiskanclik yapmamalisin kadin.unlu canim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi ki uyarcaz kendimizi ve onu yıpratmadan ama aman biz sanatçıdan kıskanmayiz tmmob bakabilirsiniz dersek oooh o da nasılsa bişey demiyo dur ben şunun da fotolarına bunun da fotolarina bakayım der ilerde de komşu kızına bakmaya başlar Allah korusun
Sonra küçük önemsiz görürsek başta aldatmaya kadar gider
Erkekler çocuk gibi onları biz bayanlar yönlendirir ancak
Siz de bi daha çok üstüne gitmeden dersiniz bakma diye.zaten malesef bu aldatmalarin çoğu hep net... zaten guveniyormussunuz sevgilinize size de bi yanlısı olmamış güvendiğiniz göre o da dikkat eder eminim bi daha

Son düzenleme:

Bu bahsettikleriniz tabi ki özel hayat. Sonuçta bizlerde gidip annenle kardesınle ne konustun diye sıkıştırmıyoruz. Arada çok ince bir çizgi var. Ama ben sevgilimin nerde ne yaptığını kimlerle takıldığını ve arkadaşlarının nasıl insanlar olduğunu bilmek isterim. Evet haber konu başlığı farklıydı, çıplaklıktan bahsetmiyordu ama benim haberden anladığım sey; bana birşey anlatmalı, foto da olsa 1-2 tanesine baktıktan sonra yazı vs.. birşey yoksa haber diye birşey kalmıyo ortada. Rahatsızlığım onun 15 gibi bir sayıda fotoya tek tek bakması oldu. Yorumlarınız için vakit ayırdığınız için tabiki tesekkur ederim bu sayede düşüncem değişiyor ama bazı arkadaşların alaycı tavırları hoş gelmıyor bana. Bende arkadaşlarıyla bişey yapıyosa dur bensiz yapamazsın demiyorum. Sadece eğer benimle hayatını birleştirmek istiyorsa, ailesinin karşısına cıkabilmişsem ve anneme onu anlatmışsam artık özelimiz sadece 2miz olmalıyız..

Son düzenleme:
Ya arkadaşım lütfen yapma böyle kıskançlık. Guzel vücuda bakılır bende bakarım. Önemli olan sevgilin senle olması. Sana tavsiyem biraz rahat ol kendine ve fizigine güven. Sen böyle yaparsan kendine guvenmedigini hissedecek.yapma bunu kendini kasma ben ve sevgilim diye düşün.erkekleri sikmaya gelinmez. Ayni sekilde bayanlar da sikilmaya gelmez. Böyle küçük seylere alış sık bogaz yapma adama sana abla tavsiyesi sadece bunlar normal şeyler ok mii güzel kardeşim benim mutlu olmak istiyorsan herseye takılma önemli olan kendine olan guvendir unutma

Teşekkür ederim canım. Abarttığım için zaten özür diledim ama yine olsa yine kızarım ve rahatsız olurum. Bakar bakmaz orasını bilemem ama hic haz etmediğim seyler bunlar. Özel hayattan anladığım sey bu değil benim.

Yani bi haberi yarim bırakmak istemiyoruz.merak hepimizde var sayfa sonuna kadar gideriz.arkadasinda merak ettigi icin bakmış olabilir. Hayranlık farklı ask farklı. Sana asik ona sanatci olarak hayrandir.senin begendin sanatçı yada oyuncu yokmu herkesin vardır gereksiz şeylerde büyütme olmaz srnde dersinki evet guzel maasallah dersin olur biter demiiiii

Haklısın ama o gün benim patlama noktam baktığım bluzu giymemi istemeyen adam o fotolara bakıyo, ama sevgilisinin omzu acık olmasın kımse bakmasın. Onu belirttikten sonra içten içe bir sinir harbi oldu :) Evet sabrını zorluyorum. Sıkmaya gelmez cok dogru ama bi an benim sıkılaşmamı istemeyen adamın baktığı kişiye bak diye düşündüm. Bende bakıyorum hoş olan birine ama o fotolarda ses cıkarılmayacak gibi değil :)

Ünlü yada sıradan ikisi de kadın ikisi de vücut ikisi de insan.. Evet dediğim gibi sevgililik döneminden önce arkadaşlık dönemimizde vardı 2,5 yıldır yan yanayız hep aynı ortamdayız. Şimdiye kadar yanlış bir hareketini görmedim şükürr.. Güveniyorum ama kıskançlık illeti işte. İstemediğim seyleri yapmaz. Ama rahatta bırakamam kontrolüm altına alırım :)) Teşekkür ederim vakit ayırdığın için canım :)

Haha yok canım fiziğini bende beğenirim Allah vermiş yani ne diyeyim :)) Ama işte kıskançlık dediğin gibi engel olmakta cok zorlanıyorum, cok seviyorum cünkü :)

Onların özeli ancak biziz ve ailesi cnm rica ederim.eminim benim de başıma gelse ben de kızardı çünkü sevgisi eşi varken bi erkeğin sanatçının resimlerine bakması eşine olan saygısızlığıni gösterir biz uyarırız gerisi de erkeğin edebine ahlakına inancına vicdanına baglidir zaten
Burada bi çok insan sanırım kıskandığınız diye adamı bagladiniz öldürdünüz sandılar

Rihanna onun sevgilisi değil her kim kadın biyerini acarsa adam bakar yaaa. Tabikide adam senin sağın solun görünmesin ister çünkü erkekler açıklığa gelemez. Onlar farklı yaratılmış sakin kadın gibi görmeyin erkekleri erkekler farklı bizden belki biz çıplak adamlara bakmayız ama erkekler bakar en namuslusu bile göz ucuyla bakar bu su anlama gelmez arkadaşım beni degil onu beğeniyor alakası yok.bakar yaa bukadar basit bi kadın soyunuyorsa eğer kadinda erkekte bakar

Benim de var tabiki o da bilir. Ama o bu konularda sakin. Yaşımın verdiği bir şey mi yok kişilik mi anlayamadım :)

Kızıp carlasamda kıyamam ona : Kıskanınca kendime zarar veriyorum kafamı takıyorum ve üzülüyorum, o genelde kenara cekilir susar cevap vermez ve uzatmaz :93: tabi ben saha cok delleniyorum :) ama dediğin gibi gerisi kendi vicdanına kalmış

Rica ederim cnm hakkınızda hayırlısı olsun
Bende sizin gibiyim ama benim ki de cok kiskanctir hoşuma da gider kıskanması sahiplenildigimi hissederim kiskanmayınca da arkadaş gibi o ne öyle ben öyle ilişki taraftarı değilim
Benim ki Allah tan onu kiskanmamdan şikayetçi değil bayılır ilgiye kiskanilmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…