Kızlar kıskançlıktan ölmek üzereyim nolur yardım edin:((((

Allah çocuğu sizden kurtarsın.

Bu tarz şeyleri ne kadar çok okur olduk bu forumda ya, heeyyyy neler oluyor benim hemcinslerimeeeeee.

bence hemen rıhannayı arayıp,dötü başı açık fotolarınla sevgılımı elımden alamazsın dıye çemkirmelisin..

unutmadan! ilişkileri karşılıklı olabilir,takibe al..

Siz bir harikasınız

Erkek arkadaşını kaybetmek istemiyosan bu gereksiz kıskançlığından vazgeç bende

bende eşimle aynı işte çalışıyorum. bazen saçmaladığım olmuyor değil. ama net geçmişine bakmıyorum. niye bakmadım bu arada..

neyse arada merak edip saçma haberlere bakabiliyoruz. eşim bazen beni kıskandırmak için dio. o hep yaşlıların isimlerini sıralıyor. bende aman ben çıtırım ondan, yada makyajsız yanlarına yaklaşamazsın korkudan... yok gerçekten güzel biriysede ay sende bu kadın sana bakar mı gibi şakalar yapıyorum (gerçekten kıskansamda ). sonra erkekler kendilerini bulunmaz bi hint kumaşı sanıyorlar.. kendini törpülemeyi öğrenmelisin.

bakmasını tasvif etmiyorum. bu arada malum reklam filmiylede eşimi tehdit ediyorum. kafamı bozma reklamı telime yükler sürekli seyrederim diyorum. ne zamandan beri birşeye baktığını görmedim

bu arada rihanna da kocana bakardı zaten...

erkeklere kızıyoruz ama biz bayanlar da fenayız ya ota çöpe sorun çıkarıyoruz heralde bu tarz durumlarda uzaklaşması normal

Son zamanlarda kk da açılan bu sıradışı! kıskançlık konuları beni benden alıyor:))
Arkadaşım Rihannaya biz bile bakıyoruz değil mi ne güzel kadın diye.
Ona baktı buna baktıyla nereye kadar gider bu iş.
Azıcık olgunlaşın.
Hiç mi başka derdin yok ta fotolara baktı diye kriz geçiriyosun.
En basiti tv de birşey izlerken milyon tane kadın erkek çıkıyor karşımıza.
Resmen bir akıl tutulması yaşıyorsunuz kusura bakma ama bazen sert tavır göstermek gerekebiliyor
konu sahibi muhatabımız yaptığı yanlışı görsün diye.

Gerçekten şaka yapiyo olmalisiniz gereksiz yere kiskanip abartmissiniz huzurunuzu kacirmissiniz...bana göre haksizsiniz

Yok tatlim hicbir yeri degil bildigim kdariyla
Ama bacaklari filan mukemmel ya
Cok muntazam simdi yine baktim resimlerine de
Bacaklari ni cok begenirim bende

http://slimcelebrity.com/plastic-su...nd-after-photos-nose-job-and-breast-implants/

burundan emin değilim ama göğüs haberlerini hatırlıyorum. Ben de istiyorum aslında da 19 yaşında cesaretine hayran kalmıştım o yüzden haberler vardı kesin biliyorum. Ha haberlerin aslı var mıydı, resimlerde var gibi duruyor.

Hemen telefon dokumune bak geceleri konusuyor olabilirler mi acaba? Bak bizde gece ama orda gece degil bana cok mantikli geldi ya...

Büyümen lazım.Senin yaptığın şeyin kıskançlıkla alakası yok.Tamamen çocukça bir tavır.

Haahaa.Rihanna bu .Bende bakarım görsem hiç affetmem yanii
Yaşayan en seksi Kadın seçilmiş..Kendini sakın kıyaslama yaniii Boşver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…