Kızlar kıskançlıktan ölmek üzereyim nolur yardım edin:((((

ay o resimler bende baktıydım nolmuş ki :26:

Bence kıskançlığınız hastalık derecesinde
bir erkek nasıl sevgiliden uzaklaşır yaşayıp göreceğiz :126::117:

olabilir kıskanabilir. x hanım kıskanmaz ama y hanım kıskanır. ben de öyle çıplak fotolara baksa kıskanırım. mesele Rihanna olması değil ki. ayşe Fatma da olabilirdi eş ya da sevgili herhangi bir erotik siteden çıplak kadın fotolarına bakınca aa tuh nasıl yapar rezil diyoruz ama...

burda yazılanları okuduğumda o kadar şaşırıyorum ki allahım yarabbim
yaa allah aşkınıza dürüst olun siz hiç bi erkek geçince yorum yapmazsınız yada hiç mi kimseyi beğenmezsiniz
sakın bana beğenmem falan demeyin asla inanmam buna
ya benim de sevgilim var güzel hatun olunca ben bile bakıyorsam o adamın gözüne at gözlüğümü takalım yani
saçma arkadaş
illa huzursuz olup adamı kaçırcam diyorsan valla doğru yoldasın

Son düzenleme:
Vallahi rihannaya bende bakıyorum ne olmuş bir erkek bakmış çok mu
Bence çok çok abartmışsınız siz gazetede internette çıplak bir erkek vücudu gördüğünüzde ne yapıyorsunuz gözünüzü mü kapatıyorsunuz.
Çok büyütmüşsünüz bence gönlünü alın.

ay konuyla alakası yok da niye her lafın başında örneklerde ayşe fatma yahuuuuu

Kızlar okuyup cevapladığınız için teşekkür ederim ama bu kadar sert hatta alaycı cevaplamanızı algılayamadım.
Sorun Rihanna olması olması değilki. Habere bakarsın evet 1-2 sayfasına ama haberde bir yazı,açıklama vs yoksa 15-20 fotoyada bakmazsın yani. Hem ben zaten Rihanna benim sevgilimi elimden alacak gibi birşey yazmadım iyi okuyun lütfen. Orada öyle fotolar var ki hepsi üstsüz ya da bikini altını giymemiş fotolar. Siz eşleriniz baktığında ayy göğüsleri ne hoş bak çıplak falan mı diyosunuz?
Ayrıca şunuda söyleyeyim ben erkeklere bakıyosam bu bir kadının çıplak halinden daha iyidir. Ve ben bakarken hormonlarımda sonuçta birşey olmuyo dimi? O zaman sizde erkeklerin full çıplak hallerine bakın. Eşleriniz yine mi normal karşılayacak.
Abarttığımın evet farkındayım ama açıpta 15-20 fotoya bakması dokunuyo bana ve engel olamıyorum. Bu benim rihannaya bakmam kadar doğal gelmiyor bana. Ben de bakarım ama erkeğin bakmasıyla aynı değil. Kıyaslama mevzusu başka. Ben sevgilime spora gidicem sıkılaşcam dediğimde bana yok iyisin böyle diye engel olmuştu, madem öyle vucutlar hosuna gidiyo neden beni engelliyosun demekkı o gibilerini begenıyosun dıye sitem ettim. Kıyaslama konusu buydu. Bir ara ..... izlediğini görmüştüm ben istemiyorum boyle seyler demıstım ve bıraktı izlemeyi. İzlemediğini biliyorum. Bu fotolarında ondan bi farkı yok ama. Ha ona bakmış ha buna..

ay o resimler bende baktıydım nolmuş ki :26:

Bence kıskançlığınız hastalık derecesinde
bir erkek nasıl sevgiliden uzaklaşır yaşayıp göreceğiz :126::117:

Benim bakmamla bir değilki canım evet bende bakıyorum ama onun bakması hoş gelmıyor bana

Rihanna sevgilimin kapısında yatcak diye düşünmüyorum bende. Ama gidip heryeri açık fotolara bakarsa hemde 15-20 tanesi noluyo derim yani..

Benim bakmamla bir değilki canım evet bende bakıyorum ama onun bakması hoş gelmıyor bana

nasıl yani o bakınca sorun ama siz bakınca sorun değil
siz ünlü bir erkeğe bakınca sevgiliniz aynı arızayı çıkartır mı?

bence abartmışsınız evlilikte böyle şeyler hep kötü sonuçlanır dikkat edin kontrol edin kendinizi

Allahin Rihanna si ya kiskancak baskasini bulamadiniz mi

Canım ben sana cideen hak veriyorum ,seni anlıyorumda ...hatta ve hatta ben bayanları anlamıyorum ,ben olsamda seninki gibi olmasada aynı tepkiyi verirdim...misal ben beyendiğim bir erkeğin resimlerine baksam nette ,eşimde bunu gorse kesinlikle kıskanır ,ayrıyetten kavgada çıkar ,eşim baksa aynı durum bnm içinde geçerli ,bakmasın arkadaş ,

ben esime degil haber sitelerine kiziyorum. boyle haber degeri olmayan ciplakliktan baska birseyi olmayan foto galerileri her haberin altina ilistiriveriyorlar. ben bile bakiyorum. ne gerek var haber sitesiysen haber sitesi gibi davran !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…