- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Bi sürü biscolata erkeği misali erkek dans ediyor
Kızlar yardımlarınıza ve düşüncelerinize ihtiyacım var.
Bilenler bilir; ben sevgilimle aynı iş yerinde çalışıyorum. Belki aranızda kızanlar veya tasvip etmeyenleriniz olacak ama uzun zamandır onla buluşamayıp görüşemediğimiz için internet geçmişine baktım. Asıl amacım aslında bunun eskiden hoslandığı bi kızla mahalleden arkadaşı birlikteler ve face'ye tatil fotolarını yüklemişler. Arkadaşıda face listesinde olduğu için acaba girip baktımı diye merak etmıştım. Bakmamış ama orada birşey gördüm. Habertürk'te Rihanna'nın "Ortalığı dağıttı" gibi bir başlıkta olan resim galerisindeki habere bakması. Malum Rihanna'yı bilirsiniz hep ya üstsüz oluyor ya iç çamaşırı giymiyor. Bu haberde öyle birşeydi. Yazarken bile sinirlerim bozuluyoO habere girmiş bütün resimlere bakmış.
Ben çok kıskanç biriyim ve sevgilimin Rihanna'ya olan hayranlığınıda biliyorum.Bir keresinde sesini ve kendisini beğeniyorum demişti. O baktığı haberi görünce çılgına döndüm. Gün içerisinde ofiste birşey demedim akşam eve giderken "Sen boş vakitlerinde Rihanna'nın üstsüz fotolarına mı bakıyosun?" diye sordum o da "O nerden çıktı" dedi. "Nerden acaba" dediğimde "Yok öyle birşey" dedi. Sonrasında bende o kıskançlık kriziyle başladım saymaya... Beğenmek bu mu? Hayranlık anlayışın bu mu? diye. O da "Habere baktım, özellikte Rihanna diye mi aratmışım" falan dedi. Bende bir sayfa bakınca algılayamadında tüm fotolarına mı baktın diye köpürdüm biraz. Hatta kendimi bile kıyaslama noktasına geldim. Onun vücudunu begeniyosun demekki benım vücudumu begenmıyosun dıye. Sonrasında tartıştık. Konu geçmişe kadar gitti. O da bana "aynı kişi olmam lazımmış değişmemek lazımmış" gibi şeyler söyledi. Ben de "geçmişindeki gibi olcaksan ben ne olcam yanında geçmişindekiler gibi biri mi?" dedim. Neyse eve geldim, biraz sakinleşmiştim. Aradım açmadı. Kıskançlık krizi geçirdiğimi söyledim ve özür diledim mesajla.. Ama cevapta vermedi. o şekilde yattım uyudum. Ama hala moralim bozuk. Kızlar ben mi abarttım? Normal birşeydide benmi üstüne gittim acaba. Ama kaldıramıyorum gözü kimseyi görmesin istiyorum. Birde bana "aldatmışım gibi konuşuyosun alt tarafı bi haber" dedi. Ben de "aldatmak yatmaklamı oluyo? Başkalarının vücuduna bakmak olmuyo mu?" dedim. Çok moralim bozuldu. Akıl verin canlarım lütfen
hahahah ayyy çatlıycam şimdi gülmekten. kusura bakmayın ama konuyu sonuna kadar iki kere okudum satır mı atladım diye. ya bu forumda böyle ne çok hemcinsim var ya, aklım almıyor. kendimi mezhebi geniş bişi zannettim, kocam zaten bildiğin geniş adam olmuş. bu ne ya? yaşınız kaç sizin? Rihanna ya Rihanna, sevgiliniz Kıvanç tatlıtuğ bile olsa Rihanna'ya ulaşamaz merak etmeyin. :) ben oturup sevdiceğim, canımın içi, gözümün nuru eşimle Victoria's secret defilesi de izliyorum. kıvanç ın veya bilimum Allah'ın özenerek yarattığı güzellikleri de konuşuyorum ne var bunda? Allah Allah, anlamadım vallahi. garipsiniz ya da bende var bi
Kız aman ha adamın gözüne sokmanın anlamı yok sonra açarsınhımm aman iyiki açmamışım. koca gelir görürdü yoksa. arada odaya giriyor zaten
Kız aman ha adamın gözüne sokmanın anlamı yok sonra açarsın
Bak sana ne anlatacağım gülersin hem biraz.Ben de ilişkimizin başlarında (daha 21 yaşlarındaydım) arada erkek arkadaşımın internet geçmişine bakardım.Aslında çok anlamsız ve ayıp bir hareket.Neyse bi baktım dünya güzellik yarışmasına girenlerin albümü var nette üşenmemiş 80 küsürüne de bakmış.Nasıl kızdım.Biri ikisi olsa neyse hepsine üşenmedin mi diyeBazen hatırlar içimde ufaktan kızarım yuhh arkadaş ya nasıl bir merak diye.Hatta dışımdan da söyler tatlı sert çıkışırım.Ama o kadar abartmanın uzatmanın anlamı yok.Bende o da insanız.O bakar ben bakarım amannn.Ama tabi kadınlık damarım tutar biraz kıskanırım.O da normal. abartmaya hayatı zehir etmeye gerek yok.
Birşey daha var aklıma gelmişken onu yazayım.Birgün arkadaşlarla pikniğe gidiyoruz.Gazete lazım oldu masaya sermeye.Bizim kızlardan birine şurdan alıver dedik.2 gazete türü vardı.Biri Zaman biri Şok.Kız gitti diğer gazete siyasi görüşüne ters diye Şok'u aldı.Keşke diğerini alaydı.aramızda 3 erkek var.Masaya serdik gazeteyi ama tabak bardakla neresini kapatacağımızı şaştık.Alan kız takmıyor tabi.Umru değil onun.Bilen bilir bildiğin erotik resimler var.Neyse yemeğe geçtik.Baktım benimkinin de gözü kayıyor arada.E doğal.Ama işte o gün huysuzlanmıştım baya.Arkadaş bak ama çaktırma de mi.Saf mısın?
He valla İnna açıyorum dinleyeyim diye dikiliyor izliyor.Bunu açıp dinleyeyim de bunu izlesin garibimazcık girişine baktım... çok bakmadım valla. ama tehditlikmiş. sen bişiye bakarsan bende açıp izlerim derim artık
Sorma canım ya masada bir de erkek arkadaşımın 14 yaşında kardeşi vardı.Erkekler havaya sağa sola bakmaktan bir hal olmuştu.kötü olmuş. adamların rengi kırmızı ve mora çalmıştır artık
Kızlar yardımlarınıza ve düşüncelerinize ihtiyacım var.
Bilenler bilir; ben sevgilimle aynı iş yerinde çalışıyorum. Belki aranızda kızanlar veya tasvip etmeyenleriniz olacak ama uzun zamandır onla buluşamayıp görüşemediğimiz için internet geçmişine baktım. Asıl amacım aslında bunun eskiden hoslandığı bi kızla mahalleden arkadaşı birlikteler ve face'ye tatil fotolarını yüklemişler. Arkadaşıda face listesinde olduğu için acaba girip baktımı diye merak etmıştım. Bakmamış ama orada birşey gördüm. Habertürk'te Rihanna'nın "Ortalığı dağıttı" gibi bir başlıkta olan resim galerisindeki habere bakması. Malum Rihanna'yı bilirsiniz hep ya üstsüz oluyor ya iç çamaşırı giymiyor. Bu haberde öyle birşeydi. Yazarken bile sinirlerim bozuluyoO habere girmiş bütün resimlere bakmış.
Ben çok kıskanç biriyim ve sevgilimin Rihanna'ya olan hayranlığınıda biliyorum.Bir keresinde sesini ve kendisini beğeniyorum demişti. O baktığı haberi görünce çılgına döndüm. Gün içerisinde ofiste birşey demedim akşam eve giderken "Sen boş vakitlerinde Rihanna'nın üstsüz fotolarına mı bakıyosun?" diye sordum o da "O nerden çıktı" dedi. "Nerden acaba" dediğimde "Yok öyle birşey" dedi. Sonrasında bende o kıskançlık kriziyle başladım saymaya... Beğenmek bu mu? Hayranlık anlayışın bu mu? diye. O da "Habere baktım, özellikte Rihanna diye mi aratmışım" falan dedi. Bende bir sayfa bakınca algılayamadında tüm fotolarına mı baktın diye köpürdüm biraz. Hatta kendimi bile kıyaslama noktasına geldim. Onun vücudunu begeniyosun demekki benım vücudumu begenmıyosun dıye. Sonrasında tartıştık. Konu geçmişe kadar gitti. O da bana "aynı kişi olmam lazımmış değişmemek lazımmış" gibi şeyler söyledi. Ben de "geçmişindeki gibi olcaksan ben ne olcam yanında geçmişindekiler gibi biri mi?" dedim. Neyse eve geldim, biraz sakinleşmiştim. Aradım açmadı. Kıskançlık krizi geçirdiğimi söyledim ve özür diledim mesajla.. Ama cevapta vermedi. o şekilde yattım uyudum. Ama hala moralim bozuk. Kızlar ben mi abarttım? Normal birşeydide benmi üstüne gittim acaba. Ama kaldıramıyorum gözü kimseyi görmesin istiyorum. Birde bana "aldatmışım gibi konuşuyosun alt tarafı bi haber" dedi. Ben de "aldatmak yatmaklamı oluyo? Başkalarının vücuduna bakmak olmuyo mu?" dedim. Çok moralim bozuldu. Akıl verin canlarım lütfen
bende wentworth miller hastasıyım gay amaolsun o benim aşkım... sevgilimde bilir onu ne kadar çok beğendiğimi hatta bikeresinde uğruna seni terkedeceğim tek erkek o demiştim :) biraz gıcık olmuştu ama kıskançlık krizine girmedi sağolsun hayranlık bu sonuçta ünlü biri zaten takılma sakın seninde begendiğin illaki ünlü bir şahsiyet vardır hiçmi bakmıyorsun fotolarına falan izlemiyosun onun gibi bişey... kıskanma demiyoruz sana hobi olarak yine kıskan ama rihanna dan degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?