Kızlar kıskançlıktan ölmek üzereyim nolur yardım edin:((((

Cnm bu mantığa göre benim kafamdan aşşağısının topraga gömülüp taşlanmam lazım zira çok iffetsiz ve kocasını aldatan bi kadınım

Kuzum bekar erkeklerin büyük kısmı ..... izler seninki de izliyordur muhtemelen bunu yakalarsan ne yapacaksın çok merak ettim. Güven kendine ya rihannadan kıskanılır mı tövbe estafurullah.

arkadaşların verdiği linkle kocanı tehdit et sende. ama şimdi değil, şakayla karışık, moralinizin düzgün olduğu bi zaman... tehdit edilmeye müsait bi klipmiş..

Aynen katiliyorum ben de Victoria's Secret defileleri izlerim esimle. Kiskanmak hicte aklima gelmemisti.

samsung

çokk saçma bir konu okuduğum en saçma konuuu hatta hahaha çok ergence

Bak sana ne anlatacağım gülersin hem biraz.Ben de ilişkimizin başlarında (daha 21 yaşlarındaydım) arada erkek arkadaşımın internet geçmişine bakardım.Aslında çok anlamsız ve ayıp bir hareket.Neyse bi baktım dünya güzellik yarışmasına girenlerin albümü var nette üşenmemiş 80 küsürüne de bakmış.Nasıl kızdım.Biri ikisi olsa neyse hepsine üşenmedin mi diyeBazen hatırlar içimde ufaktan kızarım yuhh arkadaş ya nasıl bir merak diye.Hatta dışımdan da söyler tatlı sert çıkışırım.Ama o kadar abartmanın uzatmanın anlamı yok.Bende o da insanız.O bakar ben bakarım amannn.Ama tabi kadınlık damarım tutar biraz kıskanırım.O da normal. abartmaya hayatı zehir etmeye gerek yok.

Birşey daha var aklıma gelmişken onu yazayım.Birgün arkadaşlarla pikniğe gidiyoruz.Gazete lazım oldu masaya sermeye.Bizim kızlardan birine şurdan alıver dedik.2 gazete türü vardı.Biri Zaman biri Şok.Kız gitti diğer gazete siyasi görüşüne ters diye Şok'u aldı.Keşke diğerini alaydı.aramızda 3 erkek var.Masaya serdik gazeteyi ama tabak bardakla neresini kapatacağımızı şaştık.Alan kız takmıyor tabi.Umru değil onun.Bilen bilir bildiğin erotik resimler var.Neyse yemeğe geçtik.Baktım benimkinin de gözü kayıyor arada.E doğal.Ama işte o gün huysuzlanmıştım baya.Arkadaş bak ama çaktırma de mi.Saf mısın?

kötü olmuş. adamların rengi kırmızı ve mora çalmıştır artık

Nette bakılan fotoğraflardan mı kıskanmak bir de kıskançlıktan ölmek miben mi çok tuhafım güzel bayan gördüğümde ben bile bakarım ve gösteririm de güzelmiş değil mi diye güzel olmalarını kabullenmek gerek sanki tek güzel biziz ya da bizden başka bayan yok hayır habere bakmış düşünemiyorum yoldan geçerken bir kıza baktığını gördüğünüzde vereceğiniz tepkiyi :26:

rıhannayı kıskandın he

ben olsam bır dakıka durmam ayrılırım.anlayamıyorum erkekler,kızlar olarak televizyonda gördüğünüz,duydugunuz kişileri nasıl kıskanabiliyorsunuz? bırde bunun oturupta magazın programını izleyenlerı var.

Rihanna'dan zarar gelmez tatlım :26:
Ya şaka bi yana bende denk gelsem bakarım yani bu resime.
Niye bu kadar sorun ediyorsun?
Sanki Rihanna onun mahalle komşusu görüpte aşık olacak diye mi korkuyorsun.
Relaks olmanı tavsiye ederim gereksiz bir kıskançlık olmuş ..

bende wentworth miller hastasıyım gay ama olsun o benim aşkım... sevgilimde bilir onu ne kadar çok beğendiğimi hatta bikeresinde uğruna seni terkedeceğim tek erkek o demiştim :) biraz gıcık olmuştu ama kıskançlık krizine girmedi sağolsun hayranlık bu sonuçta ünlü biri zaten takılma sakın seninde begendiğin illaki ünlü bir şahsiyet vardır hiçmi bakmıyorsun fotolarına falan izlemiyosun onun gibi bişey... kıskanma demiyoruz sana hobi olarak yine kıskan ama rihanna dan degil

ayy bnde hayranıyım prison break ten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…