Kızlar kızımın ayağı burkuldu yardım

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Mrb kızlar . Bir buçuk yaşındaki kızımın ayak bileği buruklu. Doktora götürdüm . Krem verdi . Kızım yere basamıyor . Ve ağlıyor . En kısa sürede iyileşsin diye ne yapayım . Daha bu gun kızımın ilk gunu . Kac günde iyileşir . Yorumlarınız icin sagolun kizlar.

Bence sadece doktorunuzun tavsiyelerine uyun.Çok geçmiş olsun,inşallah bir an önce iyileşir.

Bence sadece doktorunuzun tavsiyelerine uyun.Çok geçmiş olsun,inşallah bir an önce iyileşir.
Doktor krem verdi . Gidip gelip sur dedi . Bebek olduğu icin durmuyor . Ağlıyor . Yurumeyide biliyor . Birden basıyor ayağına sonra ağlıyor . Yoruldum bu gun . En. Azından çabuk iyileşmesini sagliycak . Tedavi bilen varsa uygulayayım . Yatmiyorda

Doktor krem verdi . Gidip gelip sur dedi . Bebek olduğu icin durmuyor . Ağlıyor . Yurumeyide biliyor . Birden basıyor ayağına sonra ağlıyor . Yoruldum bu gun . En. Azından çabuk iyileşmesini sagliycak . Tedavi bilen varsa uygulayayım . Yatmiyorda
Hiç bilemiyorum ki,zaten doktor gerekli tedaviyi söylemiş size,bundan başka uygulanacak bir şey olsaydı mutlaka söylerdi diye düşünüyorum.Ama tabi deneyimli arkadaşlar varsa,onların yorumlarına bakmak lazım,belki uyguladıkları bir şeyler vardır.

Daha dorthafta once benim oglumunda burkulmustu. 13 gun basamamisti. Ben birsey kullanmadim ama 2 3 gun baya bi agrimisti sonrada korkudan basamamisti aciycak diye. Duzelir yavas yavas uzmeyin kendinizi. Gecmis olsun.

Ilık sabunlu su ile günde 3-4 kere masaj yaparak yarım saat bekletin çok iyi gelir. Sonrasında da doktorun kremini surersiniz.geçmiş olsun.

Ilık ya da sıcak su asla ve asla.3 kere ayağımı burktum.Soğuk su hatta buz ama çocuğu daha da ürpertir korkutur,sadece kremi sürün,doktorun dediğini yapın.Çok pis bir acıdır o.Kıyamam yavrucağa.başka yere dikkatini çekmeye çalışın unutsun biraz acısını.Geçmiş olsun.

Back
X