Kızlar kızlar bir bakın nolur

515680

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
211
74
13
30
Gebe kalamadığım için doktora gittim bana adetin birinci günü rahim filmi çektirmemi 2/3 günlerinde ise yanına filmim ile ve eşimin sperm raporları ile gelmemi istedi. Ben ilk gün kanamalı halimle nasıl film çekileceğim yani benim bildiğim alttan bir alet ile oluyor inceleme. Adetin ilk günü çektiren var mı yardım lütfen

adet bitiminde cektirmistim, ama tedavi surecimde adeyli muayene cok oldum bir parcasi malesef

Ben adet bittikten sonra çektirmiştim.

Bu sene 4 kez hsg cekildim hepsinde adet bitimi cekilir rahim acik duvar kalinlasmamis olmali bellide siz yanlis anlamissinizdir

Yanlış anlamış olabilir misin? Rahim filmi adet bitiminde çekiliyor. ultrason 2.-3. günü gibi yapılıyor.

Belki doktorun adetten sonraki ilk gun demistir cunku adetten sonraki ilk gunler cekilmesi gerekli adetliyken film cekilmez diye biliyorum ilk 1 hafta cekiyolar zaten adetten sonraki surecte

Zaten çektirceniz yeri aradığınızda uygun gün için size randevu verirler.Adetliyken hsg çekilmez

Doktor muhtemelen adet bitiminden sonraki günler içinde demek istemiştir.
Kanama halinde rahim filmi çekilmez sadece vajinal muayene yapılır

Bu sene 4 kez hsg cekildim hepsinde adet bitimi cekilir rahim acik duvar kalinlasmamis olmali bellide siz yanlis anlamissinizdir
Yok yazıyla yazdı unutmamam için ilk gün şu numarayı ara randevu al o gün çektir ikinci gün bana eşimin sonucuyla gel dedi

Belki doktorun adetten sonraki ilk gun demistir cunku adetten sonraki ilk gunler cekilmesi gerekli adetliyken film cekilmez diye biliyorum ilk 1 hafta cekiyolar zaten adetten sonraki surecte
İkinci gün bana getir sonucunu dedi. Ben de anlamadım ilk kez yaptıracağım için anlamadım ben de

Doktor muhtemelen adet bitiminden sonraki günler içinde demek istemiştir.
Kanama halinde rahim filmi çekilmez sadece vajinal muayene yapılır
İkinci gün bana sonuçların ile geleceksin sonrasında adetin 21. Günü görüşücez dedi belki başka tarzda bir filmdir ultrason gibi

Zaten çektirceniz yeri aradığınızda uygun gün için size randevu verirler.Adetliyken hsg çekilmez
Evet bir arayım ben. Ama doktora 1. Gün müsait değillerse napıcam dedim o zaman önümüzdeki ayın ilk günü çektireceksin dedi. 1. Günden bir şeyler istiyor ama tam olarak ne anlamadım

Yok yazıyla yazdı unutmamam için ilk gün şu numarayı ara randevu al o gün çektir ikinci gün bana eşimin sonucuyla gel dedi
Ayy adetin ilk gunu ara randevu al demis sonrasi icin oyle demek istemis hsg randevulari ole olur genelde

İkinci gün bana sonuçların ile geleceksin sonrasında adetin 21. Günü görüşücez dedi belki başka tarzda bir filmdir ultrason gibi
Öyle bir şey yok rahim içi görüntüleme rahim filmi yani hsg ve histereskopi dir bunlarda adet bitiminden hemen sonra çekilir adetliyken çekim yöntemi diye bir şey yok.

Merhaba benim adetim bitikten bikaç gün sonra yapıldı

Yanlış anlamış olmayasın? Bende adetten 2-3 gün sonrasında çekildim ve evet bi alet sokuyorlar Rahime kadar.

Evet bir arayım ben. Ama doktora 1. Gün müsait değillerse napıcam dedim o zaman önümüzdeki ayın ilk günü çektireceksin dedi. 1. Günden bir şeyler istiyor ama tam olarak ne anlamadım
Hiçbir yer adetliyken ve yumurtlama döneminde hsg çekmez! Amaç rahim içini incelemek ve tüplerin açıklığını kontrol etmek,kanama varken bu nasıl mümkün olur:) Adetin bitiminden sonraki ilk günlerde çekilir.Doktorunuzu yanlış anlamış olabilirsiniz.Randevu alacağınız zaman zaten size ilk soracakları adetinizin başlangıcı ve bittiği gün ona göre sonraki günler için randevu veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…