Doktorum çok yorgundu belki bana yanlış söyledi. Çünkü bu söylediklerimi yazdı bir kağıda ve kağıdı bana verdi. Ben. De şaşırdım kanama olurken nasıl yapacaklar diye. Yanlış yazmış o zaman. Teşekkür ederim ilginizeHiçbir yer adetliyken ve yumurtlama döneminde hsg çekmez! Amaç rahim içini incelemek ve tüplerin açıklığını kontrol etmek,kanama varken bu nasıl mümkün olur:) Adetin bitiminden sonraki ilk günlerde çekilir.Doktorunuzu yanlış anlamış olabilirsiniz.Randevu alacağınız zaman zaten size ilk soracakları adetinizin başlangıcı ve bittiği gün ona göre sonraki günler için randevu veriliyor.
Rica ederim regliylen randevu alınması gerekiyor belki onu ima etmiştir.Şimdiden geçmiş olsunDoktorum çok yorgundu belki bana yanlış söyledi. Çünkü bu söylediklerimi yazdı bir kağıda ve kağıdı bana verdi. Ben. De şaşırdım kanama olurken nasıl yapacaklar diye. Yanlış yazmış o zaman. Teşekkür ederim ilginize
Evet 4 kez denedim onun için bu bilgilerimTeşekkür ederim ilginize sağ olun siz bu süreçten geçtiniz mi tüp bebek aşılama vs denediniz mi
Adetten sonraki 2. veya 3. günde çekilir siz yanlış anlamışsınız. Adetli iken sadece muayene etmek isteyebilir oda kısa sürüyor çok kolay gerçekleşiyor korkmayın.Gebe kalamadığım için doktora gittim bana adetin birinci günü rahim filmi çektirmemi 2/3 günlerinde ise yanına filmim ile ve eşimin sperm raporları ile gelmemi istedi. Ben ilk gün kanamalı halimle nasıl film çekileceğim yani benim bildiğim alttan bir alet ile oluyor inceleme. Adetin ilk günü çektiren var mı yardım lütfen
Ben cektirmistim 2.gunu uyuyorsun zaten yoksa dayanamazsın uyandığımda felaket ağrı ile uyandım zor kestiler agrimi ağrı kesici iğnelerleGebe kalamadığım için doktora gittim bana adetin birinci günü rahim filmi çektirmemi 2/3 günlerinde ise yanına filmim ile ve eşimin sperm raporları ile gelmemi istedi. Ben ilk gün kanamalı halimle nasıl film çekileceğim yani benim bildiğim alttan bir alet ile oluyor inceleme. Adetin ilk günü çektiren var mı yardım lütfen
Çekiyorlar ben cektirmistimHiçbir yer adetliyken ve yumurtlama döneminde hsg çekmez! Amaç rahim içini incelemek ve tüplerin açıklığını kontrol etmek,kanama varken bu nasıl mümkün olur:) Adetin bitiminden sonraki ilk günlerde çekilir.Doktorunuzu yanlış anlamış olabilirsiniz.Randevu alacağınız zaman zaten size ilk soracakları adetinizin başlangıcı ve bittiği gün ona göre sonraki günler için randevu veriliyor.
Şaşırdım gerçektenÇekiyorlar ben cektirmistim
Özel istek değildi doktor öyle istedi sonuç değişmiyor kanallar tam açık olduğu için ilaç net gidiyor ama ağrısı ölüm gibiŞaşırdım gerçektenbu özel bir istekle mi çekiliyor.Kanama varken nasıl anlamlı oldu sonuç
Ben de çektirdim 3 defa.Ama regl bitince hep.Doktorun özellikle 1.günü istemesi ilk kez duydum vardır bir nedeni elbet.Bunu da öğrenmiş oldum.Benm tüplerim tıkalı olduğu için ağrısı fenaydı ama katlanıyoruz ne yapalımÖzel istek değildi doktor öyle istedi sonuç değişmiyor kanallar tam açık olduğu için ilaç net gidiyor ama ağrısı ölüm gibi
Ben de çektirdim 3 defa.Ama regl bitince hep.Doktorun özellikle 1.günü istemesi ilk kez duydum vardır bir nedeni elbet.Bunu da öğrenmiş oldum.Benm tüplerim tıkalı olduğu için ağrısı fenaydı ama katlanıyoruz ne yapalı
asilama tup bebek sureclerim oldu asilamalar cok onemli degilde tup.bebek sureci basli basina onemli ve hassas bir surec adetli basliyosun zatem tedaviyede muayeneyede devaminda sık sık muayene gerektiriyor cok sukur ben olumlu sojuc aldimKusura bakmazsanız merakımdan soruyorum. Nasıl bir süreçti güzel haber aldınız mu ya da başka tedaviniz tüp bebek vs mi oluyor
Hayırlı olsunBenim 3.deneme de pozitif şükür 20 haftalık olduk rabbim sizede nasip etsin en kısa sürede
Ayyy size denk geldiğim için çok sevindim. Demek kanama varken çekildiniz. Umarım sonucunuz güzel gelmiştir. Ben de korkuyorum ama yapacak bir şey yok katlanmak zorundayım bana söylemek istediğiniz tavsiyeniz var mi? Sizin şuna durumunuz nedir tüp bebek aşılama vs?Çekiyorlar ben cektirmistim
Çok şükür çok sevindim umarım kolay bir süreç olmuştur sizin içinasilama tup bebek sureclerim oldu asilamalar cok onemli degilde tup.bebek sureci basli basina onemli ve hassas bir surec adetli basliyosun zatem tedaviyede muayeneyede devaminda sık sık muayene gerektiriyor cok sukur ben olumlu sojuc aldim
Tüp bebek 3.deneme 20. Haftamdayim şükür ilk negatif 2. Dış gebelik olduAyyy size denk geldiğim için çok sevindim. Demek kanama varken çekildiniz. Umarım sonucunuz güzel gelmiştir. Ben de korkuyorum ama yapacak bir şey yok katlanmak zorundayım bana söylemek istediğiniz tavsiyeniz var mi? Sizin şuna durumunuz nedir tüp bebek aşılama vs?
Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin emeklerimizin karşılığını versin rabbimHayırlı olsunMaşallah ne güzel.Ben tüp tedavisindeyim inşallah bana ve isteyen herkese nasip olsun hayırlısıyla
İnşallah bizler de alırız güzel haberlerTüp bebek 3.deneme 20. Haftamdayim şükür ilk negatif 2. Dış gebelik oldu
İnşallah canım rabbim kucağınızi boş bırakmasin aminnİnşallah bizler de alırız güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?