Kızlar Kk da reklamları engelleyemiyorum??

ben mini notebooktan giriyorum. ekran çözünürlüğüm 1024 e 600. benim ekrana tam kk sığıyor. yanlardaki reklamlar sığmıyor. ama bu çözünürlüğe bile reklama tıklansın diye yanlardan yarım santim bırakmışlar. adblockun bile çaresiz kaldığı durumlar varmış demek ki. ayrıca birinin de dediği gibi arkada reklam olmadı mı da google plus veya facebooka falan giriyor. yapılabilecek bir şey yok. diğerlerinden kurtulduğumuza dua edelim. çekilmiyor öyle.

yakınlaştırırsanız ekranı ayarlardan görmezsiniz benimki nerdeyse tam ekran kk öle yarım yarım sevmiyorum hem o arkaplandaki reklamlar göz yorar

Bende de tam ekran kk var,sadece 2 sn yanlardan gözüküyor oda ne reklam olduğu belli değil...Tarayıcım google crome oradaki sayfa boyutum 110 pc deki ekran çöünmürlüğümde 1024 ki zaten bu şekilde ayarlamayınca zevk almıyorum :) Böyle geniş geniş ferah ferah okumak istiyorum ha bundan dört gözlü oluşumun etkiside vardır muhakkak :)

chrome kullanıyosan ekranı yakınlaştırıp yazıları küçültebilirsin e daha ne yapayım sana

ekran kartım arızalı nvidia yüklü değil o yüzden zaten kötü olan çözünürlüğüm hepten dayanılmaz oluyor
mecbur böyle kullanacağım artık

Ay iyice merak ettim tadini umarim bulurum

ben beğenmiştim ama herkesin damak tadı başka tabi. bugün makarna soslarına baktım ama aynı markayı ve türü bulamadım,başka marka ve tür aldım ben de, kerevizli domatesli kekikli falan, haşlanmış sade makarnayı anında çok lezzetli bir hale getirdi.

Bugün o genovese sostan aldim... Makarnam haslansin deniyecegim bakalim begenecekmiyimmm nim nim nimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…