Kızlar kocam bianda değişti

yesim eylul

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2023
7
6
1
24
Kızlar normalde eşim evde telefonuna bağlı yaşar.İşi gereği de erken yatıyor beraber zaman geçiremiyorduk fazla.Ben temas bağımlısı bi insanım sürekli ben yanaşırıdım ona elini tutardım sarılırdım oda sürekli yan yana olmak isteyen bi insan değil.Bekarkende böyleydi yapar ama kadın hep ilgi ister ya :)oda karadeniz erkeği aşırı rahatlık var. Yani ilişkimizde ilgi gösteren taraf çoğunlukla bendim 1.5yıllık evliyim bende artık okadar düşmüyorum üstüne bunalmasın diye bende saldım.Sevgisinden hiç şüphem yok çok mutlu bi evliliğim var elhamdülillah bende onu çok seviyorum kabul ettim onu böyle ama bu aralar hiç benden ayrılmıyor.Sürekli evin içinde el eleyiz sarılıyor,öpüyor hiç yalnız bırakmak istemiyor eline telefonunu hiç almıyor çok hoşuma gidiyor bu hareketleri ilgiyi çok seviyorum ama neden bi anda değiştini anlamıyorum söylüyorum ne oldu sana diye gülüyor. Acaba bi halt mı yedi :):):)neden bukadar ilgili olmaya başladı anlamıyoruuum 6yıldır değiştiremedim adamı şimdi neden bukadar üstüme düşüyor ister istemez aklıma geliyor bi yanlışımı oldu acaba diye pişmanlık duyuyor olabilir mi?

İnşallah dediğiniz gibi değişmek istemiştir.Rabbim kimsenin yuvasını dağıtmasıııın😔

Siz de bi degisiklik var mi peki? Kilo mu verdiniz imaj mi değiştirdiniz? Kendinizi ilişkiden biraz çektiniz mi? O yuzden mi gözü sizi görmeye başladı. Ne bileyim böyle bi anda değişmesi garip. Insallah bişey yoktur da evliliginiz boyle musmutlu gider. Ha bi de çocuk düşüncesi varsa onun için de boyle ilgili davraniyor olabilir.
Veya da kafasına saksı düştü 🤣

Evet çocuk düşüncemiz var ama cinsellikle alakalı bi sorunumuz yok cinsel anlamda uzak değil😅onun için ilgili davranmasına gerek yok yani😅imaj konusunda da hiç bi değişikliğim yok.Ama evet ben biraz geri çektim eskisi kadar üstüne düşmüyorum artık onu mu özlüyor anlamadım ki yanlış bişey yapmasındansa kafasına saksı düşsün😂

Şimdi sana bi güzel beyin yıkama yapıp kesin bi halt karıştırdı kafasına sokup adamın üstüne salcaz seni. Adam da iyi davranmasını cezasını çeksin madem hdjxjxj
Hahahaahah ya çok hoşuma gidiyor böyle olması aşk olsun amaa bi anda değişti ona anlam veremiyoruuuum

Bizim bir abla vardı boynuzlayan koç dişisinin dibinden ayrılmaz derdi 🤭 bi anda degistiyse biseyler yapmış olabilir veya aranizin soğudunu düşünüp arayi istimak istiyor da olabilir

Kızlar normalde eşim evde telefonuna bağlı yaşar.İşi gereği de erken yatıyor beraber zaman geçiremiyorduk fazla.Ben temas bağımlısı bi insanım sürekli ben yanaşırıdım ona elini tutardım sarılırdım oda sürekli yan yana olmak isteyen bi insan değil.Bekarkende böyleydi yapar ama kadın hep ilgi ister ya :)oda karadeniz erkeği aşırı rahatlık var. Yani ilişkimizde ilgi gösteren taraf çoğunlukla bendim 1.5yıllık evliyim bende artık okadar düşmüyorum üstüne bunalmasın diye bende saldım.Sevgisinden hiç şüphem yok çok mutlu bi evliliğim var elhamdülillah bende onu çok seviyorum kabul ettim onu böyle ama bu aralar hiç benden ayrılmıyor.Sürekli evin içinde el eleyiz sarılıyor,öpüyor hiç yalnız bırakmak istemiyor eline telefonunu hiç almıyor çok hoşuma gidiyor bu hareketleri ilgiyi çok seviyorum ama neden bi anda değiştini anlamıyorum söylüyorum ne oldu sana diye gülüyor. Acaba bi halt mı yedi :):):)neden bukadar ilgili olmaya başladı anlamıyoruuum 6yıldır değiştiremedim adamı şimdi neden bukadar üstüme düşüyor ister istemez aklıma geliyor bi yanlışımı oldu acaba diye pişmanlık duyuyor olabilir mi?
Adamın peşinde koşmayı bırakıp kendi içinize dönmüş, kendinize yatırım yapmaya başlamışsınız, ondan böyle olmuş. İnsanlar seni sevsin istiyorsan sen evvel kendini seveceksin.

Evet çocuk düşüncemiz var ama cinsellikle alakalı bi sorunumuz yok cinsel anlamda uzak değil😅onun için ilgili davranmasına gerek yok yani😅imaj konusunda da hiç bi değişikliğim yok.Ama evet ben biraz geri çektim eskisi kadar üstüne düşmüyorum artık onu mu özlüyor anlamadım ki yanlış bişey yapmasındansa kafasına saksı düşsün😂
İnsanlık yaramıyor bu erkeklere, anlayacağınız o.

Serbest bıraktığınız için bir anda noluyor bu kadına diyip ters tepmiştir anlatmaya çalışıp uğraşsaydınız bu kadar başarılı sonuç olmazdı
Ben iyi niyetli düşünmek istiyorum

Back
X