- 21 Ağustos 2010
- 266
- 80
- 118
- Konu Sahibi gamzeliyavrum
-
Cabucak gecer canım allah kavustursun tez zamanda...
allah tez vakitte kavuştursun.sayılı gün çabuk geçermişsenağlama
Allah kavustursun canım...
için içini neden yıyor guvenın yok mu kocana hıc...
tabı kı cıkacak gezecek 4 ay kendını kapatacak hali yok ki ama...
Icındekı kurt baska yönlerden kemırıyorsa bırsey dıyemeyecegım cnm o senın kocana olan ınancınla ılgılı...
erkekler bazı konularda bızden gamsız oluyorlar
sıkma canını,tekrardan Allah kavustursun cnmm
bız kadınların bu huyu cok kötu işte...sağol canım. aslında benimki biraz paranoyaklık.6 senelik evliyim 1 oğlum var evlilik süresince hiç üzmedi beni. ama biz çıkarken eski sevdiği kızla görüştüğünü çok sonra öğrendim ve ondan sonrada güvenim sarsıldı.artık evlenmiştik ama ben çok kırılmıştım bi türlü kabullenemedim. çünkü son görüştügü gün nikahımızdan 1 hafta önceymiş maillerini yakaladım. saf kocam silmemiş
bız kadınların bu huyu cok kötu işte...
belkı ortada olacak bırsey yok ama kendımızı huzursuz etmeye bayılıyoruz...
canım bence böyle düşünme yoksa 4 ay ne yapacaksın sen,kafayı yersın psıkolojın bozulur,
eşinle de durup dururken aran acılır ortada bırsey yokken düşünsene...
valla çocuktan sonra yemiş durumdayım zaten ozebuscum. bi türlü düzenimizi oturtamadık. sorunlu hamilelik geçirdim. çocuga hem anne hem baba oldum. çogu zaman eşim yok. insan unutamıyo. eşimi seviyorum ama güvenemiyorum bitürlü.
Allah kavuştursun canım, oğluşunla vakit geçir sen de bol bol. Göz açıp kapayıncaya kadar gecer inşallah opuyorumnanaktan
canım ya ben de çook yalnız kaldım..daha 1 aylık gelinken 1 ay yalnız kaldım evde.eşim haftada 1 gelebiliyordu...sonra bi o şehire bi oraya hamileleiğim yalnız geçti..doktora hep kendim gittim sadece doğuma giderken eşim vardı( takma kafanı bir sen değilsin napsın adam yuvası için rızk için gidiyor mecburen yapmaz inşallah...4 ay nereye gidiyor?arada gelmez mi hiç?Allah kavuştursun inşallah..annenlere git drim hayattalarsa ..yada çık gez ne bileyim....ancak öle açılırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?