- 24 Haziran 2011
- 23.483
- 48.966
- 798
- Konu Sahibi Marinnquen
ya bu millet sevişirken niye kendinden geçiyo bu kadar![]()
Şimdi şöyle, ...........

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu millet sevişirken niye kendinden geçiyo bu kadar![]()
......... öylemiiii çok sağol aydınlandım gerçektenŞimdi şöyle, ...........![]()
İyide ses geliyosa onlar napsin ses gelmesin diye seks hayatlarınımi bitirsinler.:))
Hahahahah :))) kadın benden 15 yaş büyük samimiyiz ama ters tepip çemkirmesin bana sonra![]()
Bu yalitimsiz apartmanlar çok kötü.Benim de üst katında 60 ı geçik teyze var birde onun sevgilisi.Hemen hemen her akşam ritim show eşliğinde bir böğürtü kopuyor. Sanırsın ki anadolu ateşi bizim üst katta prova yapıyor.Korkuyorum adam birgün kadının tepesinde hık diye gitcek:))))
Niye şaşırıyorsun ölene kadar libido azalmıyor. 80 de olsan seks istersin.tovbeler olsun 60 i geckin bide![]()
Arasi siyah gunes gecirmeyen guneslikler var onlardan diktirin,cok uzuldum size nedense![]()
Niye şaşırıyorsun ölene kadar libido azalmıyor. 80 de olsan seks istersin.
Evet bu iyiydibi not yaz sessiz olun geceleri apartman sizi dinnliyo diye,sıkıştır kapılarına görür okurlar olur biter![]()
Bende savaşsınlar razıyımBenim yanimdakiler de sevismiyor savasiyor. Yemin ederim psikolojim bozuldu 2 saatte bir kavga ediyorlar kufur kiyamet. Sevisseler raziyim.
Bu sefeerde benim alt duyarSiz de aynı şekilde karşılık verin.
Apartmanın adını da sevişgen apt. diye değiştirin oldu bitti....Bu sefeerde benim alt duyarzincirleme seviş başlatacagız
![]()
Off senin durumda zormus ben stor gölge yapıyormuş diye bile düşünüyorum bazen kafayı yedimBöyle konuları okuyunca bir an dusunmeden edemiyorum acaba bizim de sesimizi duyan var mıdır
Duyulacak kadar ses cikardigimizi dusunmuyorum ama o an belki bize öyle geliyordur bilemem ki
En çok tedirgin olduğum konu da yatak odamız apartmanın tam giriş kapısına bakıyor
Yanı binaya gelen herkes yatak odamin önünden geçiyor
Eee giriş kattayiz zaten esimle konuşurken bile rahatsız oluyorum duyuluyor mu diye
Evde mum yakıp romantizm yapamiyoruz geçerken biri mum ışığını anlar diye
Tabi suç değil ama bir değil iki değil milletin karısı kocası niye sizi sevişirken düşünsün evliler anlar çıkarılan sese göre durum bile göz önüne geliyor töbeee töbeeeGeçen yaz eşimle bir tura katıldık. Turda tanıştığımız bir çiftle odalarımız yan yanaydı, odaya yerleşirken karşılaşmıştık aaaa ne tesadüf odalarımız da yan yanaymış filan diye. Gece sanırım gürültü yaptık birazSabah kahvaltıda kadın bana gece rahat uyudunuz mu diye sordu evet dedim. Kocası da eşime aynı soruyu sorunca olayı anladık tabii, bizi duymuşlar belli ayak yapıyorlar.....Aaaaaa size ne be kocamla sevişmişim hesap mı vericem size yani..Odanın ses yalıtımı kötüyse benim suçum mu?
HahahaApartmanın adını da sevişgen apt. diye değiştirin oldu bitti....