- 4 Mart 2017
- 381
- 213
- 23
- 38
- Konu Sahibi Miricandan
-
Onu maksimum iki sezeryan yapanlara yapiyorlar buyuk ihtimal konu sahibinin ablasina dikey kesi yapacaklar.Sezeryan sonrası vajinal doğum diye bise var..eğer son sezeryan sonra 2 yıl geçtiyse bunu destekleyen bir doktorla sağlıkla doğum yapabilir..sağlıkla kucağınıza alın inşallah..
Ben varım , 3 ve 4 arasında 3 yıl var. Aynı şeyleri duydum, evet riskleri var ama sağsalim atlattık şükür, olmayacak diye bişey yokMerhaba kizlar ablamin 3cocugu var suan 4 hamile olduğunu öğrendik sorun şu ki 4 sezaryen çok riskli demiş doktor çevrenizde sezaryen 4doğum syapanezeryanla yapan tanıdığınız var mi çok moralimiz bozuldu teselli morale ihtiyacimiz var
Ay ıçimizi ferahlattiniz allah razı olsunBen varım , 3 ve 4 arasında 3 yıl var. Aynı şeyleri duydum, evet riskleri var ama sağsalim atlattık şükür, olmayacak diye bişey yok
Ben ozaman nettende bakmıştım Hindistan da 7 ye kadar olan var, bir arkadaşım da 5 sezeryan olan bir kadından bahsetti, iyi örnekler çok , tabiki riskli ama.
İnşallah sağsalim alır kucağına, şimdi ne kadar endişe etse de yersiz, herşey olacağına varıyor, içini ferah tutsun iyi örneklere odaklansın, son sezeryanda da tüpleri bağlatır olur biter :)
Amin insaallahSezeryan sonrası vajinal doğum diye bise var..eğer son sezeryan sonra 2 yıl geçtiyse bunu destekleyen bir doktorla sağlıkla doğum yapabilir..sağlıkla kucağınıza alın inşallah..
Çok şükür aslında hazırlıkları güzel geçti yaş riski de var allahim buyuksunAblanıZın önceki hamileliklerine bağlı aslında, 2. De ve 3. De Zorlandı ise 4. Maalesef önerilmiyor.
Çok şükür aslında hazırlıkları güzel geçti yaş riski de var allahim buyuksun
Çok şükür aslında hazırlıkları güzel geçti yaş riski de var allahim buyuksun
Yok Türkiye de de var, bence sırf riskli diye aldırmasın, sadece anne hayatını riske atacak bir durum varsa alınır. Ben 4 sezeryanı sağsalim atlattım şükür, internetten gördüğüm ve akrabalar arasında da 4 sezeryan var. Doktorlar riske atmamak için 3 le sınırlıyor ama bu kati bir kural değil. Rahim duvarı sağlamsa , incelme yoksa yapabilir, iyi bir doktor takibinde tabiYa mesela benim 2. Çok zor geçti hamilelik olarak, 3. Yü asla düşünmüyorum. Ama ablanızın sıkıntısı yoksa ben duydum 4 sezeryan doğum, ama yurtdışında. Bünye etkiler.
Yani doktoru önermiyorsa aldırmayı düşünmez mi? Çünkü ölüm riski var deniyor, allah diğer çocuklarına bağışlasın.
Merhaba kizlar ablamin 3cocugu var suan 4 hamile olduğunu öğrendik sorun şu ki 4 sezaryen çok riskli demiş doktor çevrenizde sezaryen 4doğum syapanezeryanla yapan tanıdığınız var mi çok moralimiz bozuldu teselli morale ihtiyacimiz var
5 yıl 4süpriz oldu3. ve 4. arası ne kadar? Vücudun kendini toparlayacağı kadar bir zaman geçmiş mi?
Ay ne güzel yazmışsınız içimiz ferahlattiYok Türkiye de de var, bence sırf riskli diye aldırmasın, sadece anne hayatını riske atacak bir durum varsa alınır. Ben 4 sezeryanı sağsalim atlattım şükür, internetten gördüğüm ve akrabalar arasında da 4 sezeryan var. Doktorlar riske atmamak için 3 le sınırlıyor ama bu kati bir kural değil. Rahim duvarı sağlamsa , incelme yoksa yapabilir, iyi bir doktor takibinde tabi
Rahime düştü vazgeçilri mi melektenYa mesela benim 2. Çok zor geçti hamilelik olarak, 3. Yü asla düşünmüyorum. Ama ablanızın sıkıntısı yoksa ben duydum 4 sezeryan doğum, ama yurtdışında. Bünye etkiler.
Yani doktoru önermiyorsa aldırmayı düşünmez mi? Çünkü ölüm riski var deniyor, allah diğer çocuklarına bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?