Kızlar konu kardeşim :(

Aynısı bendede mevcut bitürlu hayatına birini alamıyor yeni 30 oldu belki gozleri bu kadar yüksekte olmasa çok güzel bi hayatı olcak malesef bu konuda brbrmizi anlamiyorz biz

31 yaşındayım birkaç gün önce bitirdim yani
bir başkasının hayat standartlarını kendiminki ile birleştirmekten korkuyorum bırakın endişeyi
herşeyin bir zamanı var böyle telkin edin ablanızı lütfen
üzülse de yıpratsa da kendini kaderinde olan zamanı değiştiremicek

çalışma hayatına atılması mümkün değil mi

Girecek bir yere işe yani bakalım evet evde olması kötü çevre olmayınca İnsan tanıyamaz bakalım ya nolur dua edin

Aynısı bendede mevcut bitürlu hayatına birini alamıyor yeni 30 oldu belki gozleri bu kadar yüksekte olmasa çok güzel bi hayatı olcak malesef bu konuda brbrmizi anlamiyorz biz
Çıkıyor birileri ya o istemıyo o karşıdaki öyle üzülüyor bazen . Üstüne gıdıyorlar şuraya gitme bunu yapma oda yaşını almış bunalıyor aslında karışmamalaro Laz'ım ama annem rahat bırakmıyor pek onu annem kötü asla degıl ama sıkıyor onu işte okadar üzüldüm ki üzülmesine

Canım ablan mutsuz diye sende kendini mutsuzluğa mahkum etme çok Hüsnü Zan ile bak ve evliliğinde sorunlarda olsa iyi tarafından bak.ablan icinde çok şükür sağlığı iyiya gerisi gelir ins
Tabi sağlıklı cok şükür evet bende cok zorluk yaşıyorum bazen anlaşmakta eşimle işte napalım evlendik kısmet diyip hayatı kolaylaştırmak Laz'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…