• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar konuşalım mı belirti mi adet mi çözemiyorum

Anladım
Epey karışmış sizin döngü
Hayırlısı olsun bakalım 🥰🤲🏼 benim 24-25 mm gibi çatlamıştı kendiliğinden.
İğneyi 19 mm de vuruldum tutmadı
Başka bir denemede 20 mm de vuruldum yine tutmadı.
Kendi iğnesiz çatladığı zaman 24 mm di son kontrolde işte
Ertesi gün çatlamıştı
Gebelik oldu
Yaa ne güzel maşallah bende inşallah bu ay yumurtlama görürüm ya kendiliğinden. Klomen sayısını arttıracaz bu ay inşallah daha çok gelişir yumurta

Yaa ne güzel maşallah bende inşallah bu ay yumurtlama görürüm ya kendiliğinden. Klomen sayısını arttıracaz bu ay inşallah daha çok gelişir yumurta
Klomen işe yarıyor zaten büyütüyor fakat kalite önemli. Çok olup boş olduktan sonra bir kıymeti yok. Bu yüzden femaranın başarı oranı klomene göre daha yüksek. Klomenle de hamile kalan var tabi ki ama kıyaslamak gerekirse bence femara. İnşaAllah sizin de en yakın zamanda bi pozitifimiz olsun sağlıkla 😍

Klomen işe yarıyor zaten büyütüyor fakat kalite önemli. Çok olup boş olduktan sonra bir kıymeti yok. Bu yüzden femaranın başarı oranı klomene göre daha yüksek. Klomenle de hamile kalan var tabi ki ama kıyaslamak gerekirse bence femara. İnşaAllah sizin de en yakın zamanda bi pozitifimiz olsun sağlıkla 😍
İnşallah canım benim daha yolum var gibi ama hayırlısı bakalım bu ayki hedefim yumurtanın erken büyüyüp kendiliğinden çatlamasını beklemek. Geç yumurtlama olduğu için tutunmaya zaman kalmadan adet oluyordum çünkü inşallah bu ay erken kaliteli bir yumurtlama yaşarım🤲🏻

İnşallah canım benim daha yolum var gibi ama hayırlısı bakalım bu ayki hedefim yumurtanın erken büyüyüp kendiliğinden çatlamasını beklemek. Geç yumurtlama olduğu için tutunmaya zaman kalmadan adet oluyordum çünkü inşallah bu ay erken kaliteli bir yumurtlama yaşarım🤲🏻
Düşündüğün gibi birşey olmuyor 🥰 geç yumurtlama ile hamile kalan birsürü insan var burada. Yumurtladığın zaman progesteron yükseliyor. Yani sağlıklı yumurtlasan ve tutsa adet olmazsın zaten Yumurtlama geç olursa adetin de geç gelir. Yumurtalarında bir düzensizlik ya da gelişim sorunu varsa adet düzensizliği de olur.
Dur bakalım şu ayı bi geçir neler olacak

Düşündüğün gibi birşey olmuyor 🥰 geç yumurtlama ile hamile kalan birsürü insan var burada. Yumurtladığın zaman progesteron yükseliyor. Yani sağlıklı yumurtlasan ve tutsa adet olmazsın zaten Yumurtlama geç olursa adetin de geç gelir. Yumurtalarında bir düzensizlik ya da gelişim sorunu varsa adet düzensizliği de olur.
Dur bakalım şu ayı bi geçir neler olacak
Pcos Çar bende canım o yüzden adetimde hep lekelenme oluyor öncesinde sonrasında tam söküyor ilk defa bu sefer tam sökmedi bide doktorun dediği günde adet oldum iğneden sonraki 14. Günde başladı lekelenme o günde yumurta çatladı. Yani çatlamanın arkasına hemen adet oldum gibi bişey oldu

Ben reglimden bir hafta önce başladım test yapmaya reglim 3 gün geçti yine yaptım hep negatif aldım. O kadar rahatsız ediciydi ki sancılar dayanamadım artık regli olayım da denemelere devam edeyim ve şu sancılar geçsin diye doktora gittim kese görünmüyo enfeksiyon var dedi(araştırma hastanelerinde asistanlar var ve ben bir daha asla onlara muayene olmak istemiyorum) ilaç verdi kan testi yaptı. İlacı ısrarla kullanmadım çünkü enfeksiyon yoktu 38 yıldır vücudumu tanıyorum. Betahcg 95 iki gün sonra 201 oldu bugün tekrar kan testi yaptık yarına çıkar sonuç. Anlayacağınız daha yeni olduğu için evet keseyi göremedi sanırım geç döllenme oldu bat 13 marttı ve ben şunu anladım yapılan idrar testleri beni yanlışa düşürebilirdi ilaç kullanımı gibi. Belirtilerim ise yumurtlamadan sonra hiç kesilmeyen şiddetlenen ve azalan kasık karın sancısı göğüs acısı koltuk altından yayılan göğüste mavi damarların şişip inmesi daha görünür halalması iştah artışı. O kadar çok test yaptım ki psikolojik dedim heralde pcos var bende eşimde de sperm hareketliliği %1 takviye kullandığı ilk ay hamile kaldım. Keseyi görüp kalp atışını duyduğumda kesin hamileyim diyeceğim ama nacizane fikrim testler çok üzüyo moral bırakmadı bende bak bak bir türlü yüzümü güldürmedi
Hangi takviyeyi kullandınız ?

Yine yanlış bi düşünce çünkü yerleşme lekelenmesi çoğu kadında da olmuyor, hiç birine takılmayıp gecikmeyi bekleyin en sağlıklısı böyle belirtilere tutunmak yıpratıcı oluyor malesef :(( yolunuz kolay ve güzel olur inşallah okuruz güzel haberlerinizi
Bu konuda çok haklısınız. En doğrusuu adet gecikmesini beklemek. Bizde eşimle uzun süre korunmadık bebek düşündüğümüz için ama streste yapmadık olursa olur olmazsa olmaz daha vardır zamanı dedik korunmasız ilişkilerin 9.ayında hamile kaldım (yumurtlamaya denk gelenide denk gelmeyeni de oldu gününü kovalamadık)
Yerleşme kanaması olmadı hatta hiç kanamam olmadı adet günüm gelmişti ama hiç adet belirtisi yoktu. Benim tek şüphelendiğim adet günüm geldi ama hiç adet belirtim yok hayırdır inşallah düşüncesiydi. Eczaneye eşim grip olduğu için ilaç almaya gittiğimde içinden test almakta geldi değilimdir de bi yapayım şu testi denemesiyle hazırlıksız öğrendim hamileliğimi 😂

Back
X