- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Neden enteresanHakikaten enteresan bir kişiliğiniz var.
Ne diyeyim, Allah yardım etsinden başka denilecek birşey yok...
Kızlar sevgili arkadaşlar derttaşlar . Eşim konuşuyor benle . Dün dondurma almış bir seviyorum dıye but almış .dün akşam yapayım mı sana dedı hayır dedım çay yaptı getoreyımmı dedı hayır dedım çünkü içim sogumadı soğumaz . Uyucaz ayrı yattım ben zorla yanına getırdı kalın battanıyeyı bana verdı incesı kendı aldı . Iyıce ört dıyor üstünü üşüme bende benı Okadar düşünsen oyle laflar. Etmezdın dedım . Elini kesmıştı dün ama çay yaptı daha dogrusu benden istedı yapmadım yorgunum kendın yap dedım salata istedı yapmadım Onuda . Bebegı uyuttu dün bende kavga ettık dıye uyuttun başka Zaman olsa yapmazsın dedım . Cok sinirliyim çünkü . Affetmek ıstemıyorum
Şunu demek istedim konuşucam sonuçta o manada affedıcem dedım . Bırden olmuyor işte bıraz Zaman lazım unutmam için naoayımE madem muhakkak affedicen niye tavsiye istiyorsun? Git affet. Yemicem icmicem oh olsun hizmet de etmicem diyerek sorunlarinizi cozemezsiniz ki. Dunden beri bu kacinci konu,soylenenleri sanki uyguluyormus gibi bir de tavsiye istiyorsun vallaha elifi gectin ha
Ne konusursan konus o adam degismezŞunu demek istedim konuşucam sonuçta o manada affedıcem dedım . Bırden olmuyor işte bıraz Zaman lazım unutmam için naoayım
Yo yüz vermeıyorum kı . O bir soyledıyse ben on soyledım . Dün uğraştı bıseyler getırdı yapayım mı dıye ıstemedım elini kesti cay bıle yapmadım gıttı kendısı yaptı ıctı . Bana da getırcektı ıstemedım . Kendısı yanaşıyor ben uzak duruyorum şimdilik . Evet boşanmak çözüm olabilir ama belki yoluna Gürer şu evlilik belki düzelir bişeyler . Zaman'la değişen cok insan var . Benımde degısmetırmem gereke n huylarım var onun daŞu hanzo kocası olansın dimi, bir yığın görevlerin varmış gibi muamele ediyordu. Kardeş bu adamı iyice muma çevir öyle affet. Yüz verme baş edemezsin!
Oyle soylemeyın . Onda da cok hata varvalla eski konularınızı bildiğim için Allah eşinize sabır versin tek kelime diyorum
Oyle soylemeyın . Onda da cok hata var
Eski konularini tam bilmesemde fikrimi bu durama gore vermek isterim bu kavgalarda bircok kisi birbirine cok hakaretelr edebiliyor dogru olmasada evliysen bir taraf sucunu bilip barismak icin caba veriyorsa hemen olmasada barismak lazim,malesf evlilik hayati boyle en azindan esin duzeltemeye barismaya calisyor keske benim esimde boyle biraz olabilse, hersey gibi bu durumlarinda ortasi olmasi lazim yapip yapip ozurlerde bir sure sonra cittiye alinmiyor soğmalar basliyor ozaman,ne fazla gurur iyidir nede fazla taviz verilmesi allahim herkesin yuvasina huzur versinKızlar sevgili arkadaşlar derttaşlar . Eşim konuşuyor benle . Dün dondurma almış bir seviyorum dıye but almış .dün akşam yapayım mı sana dedı hayır dedım çay yaptı getoreyımmı dedı hayır dedım çünkü içim sogumadı soğumaz . Uyucaz ayrı yattım ben zorla yanına getırdı kalın battanıyeyı bana verdı incesı kendı aldı . Iyıce ört dıyor üstünü üşüme bende benı Okadar düşünsen oyle laflar. Etmezdın dedım . Elini kesmıştı dün ama çay yaptı daha dogrusu benden istedı yapmadım yorgunum kendın yap dedım salata istedı yapmadım Onuda . Bebegı uyuttu dün bende kavga ettık dıye uyuttun başka Zaman olsa yapmazsın dedım . Cok sinirliyim çünkü . Affetmek ıstemıyorum
evlendikten sonra eşim kilo aldı beğenmiyorum diyen sen,eşim işten geliyor bana bi çay yapmıyor diyen sen,bebeğe bakmamda yardım etmiyor diyen sen,eşinin işini beğenmeyen sen ,ah sana yazdığım cevapları bir bulsam bu saydıklarım sadece aklıma gelenler,adamı bu hale sen getirdin bence
Yo yüz vermeıyorum kı . O bir soyledıyse ben on soyledım . Dün uğraştı bıseyler getırdı yapayım mı dıye ıstemedım elini kesti cay bıle yapmadım gıttı kendısı yaptı ıctı . Bana da getırcektı ıstemedım . Kendısı yanaşıyor ben uzak duruyorum şimdilik . Evet boşanmak çözüm olabilir ama belki yoluna Gürer şu evlilik belki düzelir bişeyler . Zaman'la değişen cok insan var . Benımde degısmetırmem gereke n huylarım var onun da
Ya pisipisi84 sen hep o konuyla hatirliyosun dimi benikız senin yüzünden yorum yapamıyorum hahaha
Ayyy napimmm hafızama kazındıııııııııyok beya şurada yorumun hoşuma gitti ondan alıntı yaptım Kaplanım benim
Ilahi güldüm vallakaplanim falan da uzatmalari oynamiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?