Kızlar konuşmak istiyor eşim barışmak istiyor ben ıstemıyorum

Şu hanzo kocası olansın dimi, bir yığın görevlerin varmış gibi muamele ediyordu. Kardeş bu adamı iyice muma çevir öyle affet. Yüz verme baş edemezsin!

Şunu demek istedim konuşucam sonuçta o manada affedıcem dedım . Bırden olmuyor işte bıraz Zaman lazım unutmam için naoayım

Şu hanzo kocası olansın dimi, bir yığın görevlerin varmış gibi muamele ediyordu. Kardeş bu adamı iyice muma çevir öyle affet. Yüz verme baş edemezsin!
Yo yüz vermeıyorum kı . O bir soyledıyse ben on soyledım . Dün uğraştı bıseyler getırdı yapayım mı dıye ıstemedım elini kesti cay bıle yapmadım gıttı kendısı yaptı ıctı . Bana da getırcektı ıstemedım . Kendısı yanaşıyor ben uzak duruyorum şimdilik . Evet boşanmak çözüm olabilir ama belki yoluna Gürer şu evlilik belki düzelir bişeyler . Zaman'la değişen cok insan var . Benımde degısmetırmem gereke n huylarım var onun da

Oyle soylemeyın . Onda da cok hata var

evlendikten sonra eşim kilo aldı beğenmiyorum diyen sen,eşim işten geliyor bana bi çay yapmıyor diyen sen,bebeğe bakmamda yardım etmiyor diyen sen,eşinin işini beğenmeyen sen ,ah sana yazdığım cevapları bir bulsam bu saydıklarım sadece aklıma gelenler,adamı bu hale sen getirdin bence sabır da bir yere kadar yani evliya değil ki adam

Eski konularini tam bilmesemde fikrimi bu durama gore vermek isterim bu kavgalarda bircok kisi birbirine cok hakaretelr edebiliyor dogru olmasada evliysen bir taraf sucunu bilip barismak icin caba veriyorsa hemen olmasada barismak lazim,malesf evlilik hayati boyle en azindan esin duzeltemeye barismaya calisyor keske benim esimde boyle biraz olabilse, hersey gibi bu durumlarinda ortasi olmasi lazim yapip yapip ozurlerde bir sure sonra cittiye alinmiyor soğmalar basliyor ozaman,ne fazla gurur iyidir nede fazla taviz verilmesi allahim herkesin yuvasina huzur versin

Bu üyeyi ben de bi konudan iyi hatırlıyorum ama hangi konuydu acaba muhtemelen kendi konusudur ama eski konularını animsayamadim. Şimdi tam olarak sorun neymiş ?

Eski konularına göz gezdirdim. Eşin ile adam akılı oturup konuşsan ve saygı çerçevesinde ! O bir şey diyor da sen niye diyorsun , kendine saygı duy ! kavga edilince ortamı terk et. Adam düzelmezse evi terk , adam bilsin düzelmez ise bu işkencelere maruz kalmayacağını, sen napıyorsun o bir laf söylüyor sen bin laf söylüyorsun. Saygının olmadığı yerde sevgi olmaz. Madem adam pişman oldu tavır almadan umursamadan bebeğine ve kendine yoğunlaş. Kocanın pişman olduğunu anlarsan, karşına al konuş. Evlilikten beklentilerini söyle aynı zamanda sende saygılı ol , anlayışlı ol. Yanlışlar tek taraflı olmaz.

Madem affedecen o Zaman şuan üstüne düşerken affet sonra Ada'mda bıkar usanır wazgeçer ondan sonra tm tm gel affettim deme sonrada burda konu açarsın bu sefer de o inat etti diye benden söylemesi

Nasıl olsa bir aksiyon almayacaksınız sinirlenmeyin, alttan alın itaat edin. Kendinizi yıpratmazsınız en azından. Çocuğunuza yazık.

yani bunları yapan adamın eşim bana itaat edecek kafasında olması çok ilginç..
ben artık sizde bir tuhaflık olduğunu düşünmeye başladım..
adamı kafanı ezerim noktasına siz getirmiş olabilirmisiniz merak etmeye başladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…