- 27 Şubat 2012
- 17.108
- 29.039
- 798
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
yorumların hoşuma gidiyor ondan alıntı yapıyorum yanlış anlama
Çok dertliyim kız dur iki siyasete ucucam bengel orası daha serbest gündeme yorumlar yapalım :)
Hayır zihniyet olarak itaat etmesi gerektiğini düşünüyor kocası zaten fazlaca böyle düşünüyor.Emrediyorum çay getir falan diyor mesela kendisi de itaat etmiyorum etmem lazım biliyorum diyor.Ama yine de kavga ediyor.Yine de trip atıyor vs. vs. Ben bu konudan bişi anlamadım artık ya.Zaten barışacaksın barış kocanla ne zorluyorsun.Sen istediğin kadar trip de atsan kocanın kafası değişmeyecek sen de değişmeyeceksin.O zaman küs kalmanın ne anlamı var ki?Ya da otur al karşına konuş böyle hitap etme emretme bana hakaret etme ben de tatlı dille istediklerini yapmaya çalışayım elinden geldiğince de tabi çare olursa.Nasıl olsa bir aksiyon almayacaksınız sinirlenmeyin, alttan alın itaat edin. Kendinizi yıpratmazsınız en azından. Çocuğunuza yazık.
Bu üyeyi ben de bi konudan iyi hatırlıyorum ama hangi konuydu acaba muhtemelen kendi konusudur ama eski konularını animsayamadim. Şimdi tam olarak sorun neymiş ?
Hayır zihniyet olarak itaat etmesi gerektiğini düşünüyor kocası zaten fazlaca böyle düşünüyor.Emrediyorum çay getir falan diyor mesela kendisi de itaat etmiyorum etmem lazım biliyorum diyor.Ama yine de kavga ediyor.Yine de trip atıyor vs. vs. Ben bu konudan bişi anlamadım artık ya.Zaten barışacaksın barış kocanla ne zorluyorsun.Sen istediğin kadar trip de atsan kocanın kafası değişmeyecek sen de değişmeyeceksin.O zaman küs kalmanın ne anlamı var ki?Ya da otur al karşına konuş böyle hitap etme emretme bana hakaret etme ben de tatlı dille istediklerini yapmaya çalışayım elinden geldiğince de tabi çare olursa.
Yo yüz vermeıyorum kı . O bir soyledıyse ben on soyledım . Dün uğraştı bıseyler getırdı yapayım mı dıye ıstemedım elini kesti cay bıle yapmadım gıttı kendısı yaptı ıctı . Bana da getırcektı ıstemedım . Kendısı yanaşıyor ben uzak duruyorum şimdilik . Evet boşanmak çözüm olabilir ama belki yoluna Gürer şu evlilik belki düzelir bişeyler . Zaman'la değişen cok insan var . Benımde degısmetırmem gereke n huylarım var onun da
Bende etmedıgım lafı bırakmadım . O söyledin ben yapayım kafasında degılım olmadım daYa bu size "kafanı ezerim, patlatırım" diyen, "ben emrediyorum yapacaksın" diyen adam(!) değil mi? Siz bir insanın kendinizle böyle konuşmasına nasıl müsade ediyorsunuz? Ben kadın değilim herhalde. Ya da eşinin ağzından küfür duyduğu için (o küfür de ona değilmiş ama neyse) gecenin bir yarısı arabayı da alıp evi terk eden, sonra bir de bizi arayıp ortalığı ayağa kaldırıp daha sonra evine gidip adama etmediği lafı bırakmayan teyzem de kadın değil herhalde. Adam kalksa "kafanı ezer patlatırım, emrediyorum yapacaksın" dese adamı balkondan aşağı atar herhalde.
Elif kimVallahi elif 1, sen 2
Sürekli eşiyle ilgili konular açan biri ama o daha sık açıyor ve bana kalırsa psikolojik sorunları var :)Elif kim
Senin hiç yok sanki psikolojik sorunlarınSürekli eşiyle ilgili konular açan biri ama o daha sık açıyor ve bana kalırsa psikolojik sorunları var :)
Sana kıyasla mı? Bence kıyas yapma şekerimSenin hiç yok sanki psikolojik sorunların
Ayrıca sen nasıl anladın senden bahsettiğimiSenin hiç yok sanki psikolojik sorunların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?