Kızlar konuşmak istiyor eşim barışmak istiyor ben ıstemıyorum

Haha konu sahibi..sen ve esin o kafaları değişmediginiz sürece böyle iki trip yapmakla bu evlilikte mucize olmazzzz. ..Adam bugün böyle yarın emir vermeye başlayacak yeniden.sende kocamdir erimdir evimin direğidir diyerek emrine amade olacaksın. .

Ya bu size "kafanı ezerim, patlatırım" diyen, "ben emrediyorum yapacaksın" diyen adam(!) değil mi? Siz bir insanın kendinizle böyle konuşmasına nasıl müsade ediyorsunuz? Ben kadın değilim herhalde. Ya da eşinin ağzından küfür duyduğu için (o küfür de ona değilmiş ama neyse) gecenin bir yarısı arabayı da alıp evi terk eden, sonra bir de bizi arayıp ortalığı ayağa kaldırıp daha sonra evine gidip adama etmediği lafı bırakmayan teyzem de kadın değil herhalde. Adam kalksa "kafanı ezer patlatırım, emrediyorum yapacaksın" dese adamı balkondan aşağı atar herhalde.

Nasıl olsa bir aksiyon almayacaksınız sinirlenmeyin, alttan alın itaat edin. Kendinizi yıpratmazsınız en azından. Çocuğunuza yazık.
Hayır zihniyet olarak itaat etmesi gerektiğini düşünüyor kocası zaten fazlaca böyle düşünüyor.Emrediyorum çay getir falan diyor mesela kendisi de itaat etmiyorum etmem lazım biliyorum diyor.Ama yine de kavga ediyor.Yine de trip atıyor vs. vs. Ben bu konudan bişi anlamadım artık ya.Zaten barışacaksın barış kocanla ne zorluyorsun.Sen istediğin kadar trip de atsan kocanın kafası değişmeyecek sen de değişmeyeceksin.O zaman küs kalmanın ne anlamı var ki?Ya da otur al karşına konuş böyle hitap etme emretme bana hakaret etme ben de tatlı dille istediklerini yapmaya çalışayım elinden geldiğince de tabi çare olursa.

Bu üyeyi ben de bi konudan iyi hatırlıyorum ama hangi konuydu acaba muhtemelen kendi konusudur ama eski konularını animsayamadim. Şimdi tam olarak sorun neymiş ?

canım afrikada yaşıyor ,sanırım evliliği severek olmamış öyle hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltsin ,eşi kilo almış eşimi beğenmiyorum falan diye yazmıştı hatta başka arkadaşlarını eşleriyle kıyaslama falan yapmıştı ,aslında konu sahibi sizin eşinizi sevdiğinize zerre kadar inanmıyorum ben yoksa bu kadar yanaşmaya hiç bir kadın hayır diyemez yani,adamı en sonunda size hakaret edecek kıvama getirmişsiniz ne deyim bravo

kocana deki dinimiz boşanmamızı emrediyormuş
senin kocaya dünden beri tavım

Heh bende tam onu dedim işte. İşyerinde bir üstüm hep şunu söylüyor.
Sorun ne? Çözüm ne ? Çözüm yok ise sorun yok. Aynen devam. Konu sahibine tavsiyem tamda bu yönde. Kocasıyla konuşup anlatıp çözemiyorsa bu duruma katlanamıyorsa yapacağı şey bellidir. Onu da yapmıyorsa o zaman kabullenmesi gerekiyor.

O zaman hatalarınız karşılıklı işte
Eşinizin size bu kadar sert dille hakaret etmesinde sizinde payınız var
Sizde madem hatalarınızın farkındasınız bunlaRı iyice törpüleyin
Eşinizede kendi yaptıklarını törpületin tabi anlarsa
Şuan pişman gibi gözüksede huylu huyundan vazgeçmez ertesi gün gene aynı olma ihtimali yüksek
SizE madem yanaşmış ona sessiz harflerle çok üzüldüğünüzü belirtin yani bazı şeyleri artık kaldıramadığınızı dile getirin
Ha yapar yapmaz onun bileceği sonrasındada zaten takdir sizindir

Bende etmedıgım lafı bırakmadım . O söyledin ben yapayım kafasında degılım olmadım da

Sürekli konu açıyorsunuz, sürekli mutsuzsunuz. Bir veya iki kez daha konularınıza yorum yapmıştım, bence sizin yüzleşmekten kaçtığınız farklı sıkıntılarınız var.

Eşinizi sevmiyorsunuz. Burada okuduklarımdan aklımda kaldığı kadarıyla (bazı karakterler belirli sebeplerden aklıma kazınıyor);

adama şişman dediniz,

evlenmeyip bekleseydim daha iyisi olur muydu dediniz,

istediğim kadar dinine düşkün değil, daha çok ibadet etmesini istiyorum dediniz,

sizin kocanız kaç kilo deyip adamı başkalarıyla kıyasladınız,

sizden eve geldiğinde yemek beklediğini,
siz söylemeden kendiliğinden gidip size çay getirmediğini söylediniz.

Kimbilir buraya yazamadığınız daha neler geçiyor içinizden.

İtiraf edin işte.

Sevmiyorsunuz. Pişmansınız. Aklınızda hep "acaba" sorusu.

Bence eşiniz doldu, taşmaları seyrediyorsunuz artık.

Off bence siz sırf gelip burda konu açmak için kocanizla kavga ediyorsunuz. Bildirim gelmesi hoşunuza gidiyo heralde, çağın sanal iletişim hastalığı. Çok yalnız ya da işsiz de olabilirsin. Hergün kostur koştur konu açıyosun hep de aynı şey. Napalim kopyala yapıştır mi yapalım. Hayır söylediklerimizi sallamıcan madem ne diye sorarsın. Hani dün hatalıydın, artık böyle yapmıcam falan diyodun. Kocana yazık dicem ama o da ayrı bi vaka. Al birini vur ötekine. Çocuğa yazık

Legal Alien nin dedikleri gibiyse mevzu eşin sana ne yapsa haklı kusura bakma.
Sen adamı ez, itin bitarafına sok çıkar birde burda rezil et.
Kimbilr evde neler yapıyosunda senin kafanı ezmek istediğini seni öldürmek istediğini söyledi.
Karaktersiz bi adam olsa umurunda olmazsın emin ol sana şirinlik yapıp kendini affetirmeye çalışıyor adam sen hala bir karış havalardasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…