Kızlar korkuyorum lenf şişmesi mi

eelliff

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
89
18
8
19
Selam kızlar dün elimi köprücük kemiğime götürünce bi şişlik fark ettim normalde yoktu internete yazıncada korkunç şeyler çıktı. Yaklaşık üç haftadır baya hastaydım gribal yeni iyileşmeye başladım acaba onunla alakalı bi şey mi başına gelem yada bilgisi olan var mı teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_4468.webp
    IMG_4468.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 50
Lenf düğümleri orada olmaz diye biliyorum kulak memesi hizasında olur tahminim yağ bezesi gibi geldi bana İnternet bakmayın en kötü senaryoyu söyler KBB ye gidin okuyup daha da evham yapmayın geçmiş olsun

Selam kızlar dün elimi köprücük kemiğime götürünce bi şişlik fark ettim normalde yoktu internete yazıncada korkunç şeyler çıktı. Yaklaşık üç haftadır baya hastaydım gribal yeni iyileşmeye başladım acaba onunla alakalı bi şey mi başına gelem yada bilgisi olan var mı teşekkür ederim
Sert mi? Gripten dolayı lenf bezleri şişebiliyor.

bence kulak burun boğaza görünün en azından içiniz rahat etsin.

Back
X