- 14 Aralık 2022
- 106
- 12
- 28
- 27
- Konu Sahibi Mutsuzkafin0
-
İnşallah öyledir acaba folik asit felan kullansam ni etkisi olurmu yada hastaneye gitsem bi müdahalede bulunurlarmıBiraz düşük gibi ama 2 gün sonra yeniden verin inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Kimyasalsa bir müdahalede bulunulmuyor regl gibi atiliyor vücuttan. Siz yine de folik asit kullanın zararı olmaz sağlıklı bir gebelikse.İnşallah öyledir acaba folik asit felan kullansam ni etkisi olurmu yada hastaneye gitsem bi müdahalede bulunurlarmı
Tutunmsı için yada sağlıklı ilermesi için yapılabilcek bişey varmıKimyasalsa bir müdahalede bulunulmuyor regl gibi atiliyor vücuttan. Siz yine de folik asit kullanın zararı olmaz sağlıklı bir gebelikse.
Kendinizi yormayın bol su için tutunması için avokado önermişlerdi nasipTutunmsı için yada sağlıklı ilermesi için yapılabilcek bişey varmı
Ananas ve nar yiyebilirsin ama yavrum zaten eğer tutunacağı varsa tutunur sen çok korkma ama çok umutlanma da. Bu betayla ilerleyip sağlıklı gebelikte olabilir ama kimyasal da dönebilir.Tutunmsı için yada sağlıklı ilermesi için yapılabilcek bişey varmı
Heyecandan söylemiştir gerilmeyin o kadar :)Kızlar koşun mu
hergün yarım yemeye çalıyorum bi tane yiyim bariKendinizi yormayın bol su için tutunması için avokado önermişlerdi nasip
Yicem geriside allahın taktiri artıkAvakodo ve incir öneriyorlar
Hep bu belirsizlik mahvediyo insanı insallah sağlıklıdır tesekkür ederimAnanas ve nar yiyebilirsin ama yavrum zaten eğer tutunacağı varsa tutunur sen çok korkma ama çok umutlanma da. Bu betayla ilerleyip sağlıklı gebelikte olabilir ama kimyasal da dönebilir
Tamam sağol gerginliğim geçti şu anHeyecandan söylemiştir gerilmeyin o kadar :)
Benim 61 den 92 olmuştu 48 saatte sonra iki gün sonra 257 olduİnşallah bugün test verdim 177 betam azmı artmıs 48 saatte
Normal gebelik oldu sonrasında demiBenim 61 den 92 olmuştu 48 saatte sonra iki gün sonra 257 oldu
İnsallah canımİnşallah güzel haberler bekliyoruz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
İnsallah hızı normale dönerEn azından artmış artmış hızı biraz düşük. 177den 48 saat sonra tekrar yaptır testi 280 üstü çıkması lazım
Daha 257yi 2 gün önce verdim bugün tekrar kan vercemNormal gebelik oldu sonrasında demi
Yaa rabbim sağlıklı gebelikler versin insallah herşey yolundadır yolunda gider rabbim gönlünüze göre versinDaha 257yi 2 gün önce verdim bugün tekrar kan vercemdua edelim sağlıkla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?