kızlar koşunnn zayıflıyoruzzz :):)

venus03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2
3
1
31
öncelikle hepinize ideal kilonuza kavuşmaya yetecek azim diliyorum. arkadaşlar yıllardı diyet spor bi şekilde daha güzel görünmek için elimden gelen çabaları sarfettım. kimi işe yaradı kimisi hüsran. şimdi size benimde yeni başladığım beslenme alışkanlığımdan bahsedecegim. öncelikle diyetimizde bi kaç başrol oyuncumuz var onları tanıtmak isterim. ki hepiniz daha önceden tanıyosunuzdur :)
su,yeşil çay,yogurt.limon.pul biber :) eveeettt bunlar bizim vazgeçilmezlerimiz olacak. haftada 2 olmakla birlikte aylık 8 kilo vermeyi vadediyorum. her şeyi harfiyen uygulamanız gerekmekte. bu detayı atlamayın.
sabahları erken uyanıyoruz kızlar yok oyle öğlenlere kadar uyumak. önceliğimiz ılık suyun içine yarım limon sıkıp bi dikişte içmek :) işlenmiş gıdalar haricinde (sucuk,salam vb) gönlünüz ne istiuorsa yeyin kızlar. kısıt yok. kahvaltı günün en önemli öğünü bunu unutmayın. gün içinde 5 fincan yeşil çay tüketin. her hangi bir zaman aralığı yok. dilediğiniz zaman içebilirsiniz. kahvaltınız ve öğle yemeğiniz arasında en az 5 saat olsun. öğlen yemegindede dilediğinizi yiyebilirsiniz. kızlar günlük minimum 2 lt su tüketmeliyiz. yeşil çay ve suyun da etkisiyle öğle yemegınde ıstesenızde cok yıyemıyorsunuz. şeker i tuzu zaten tüketmiyoruz. bu diyetten değil sağlık için şeker ve tuz tüketmemeliyiz. benim listemde akşam yemeğim yok! evet akşam yemek yemiyorum. kahvaltı ve öğlen yemeği sadece. günlük 5 bin adım yürüyoruz. gelelim en önemli kısma. gece uyumadan önce yoğurt kürü uyguluyoruz.
yoğurt kürü: 4 kaşık yağsız yoğurt 1 yemek kaşığı pul biber. ama böyle dolu dolu olsun. hafifte acılı olsun. normalde bu kürde limonda var. ama tadını kötü yaptığı için ben tercih etmiyorum. isteyen yarım limon suyu koyabilir. takipte kalın günlük değişiklikleri yazacağım :;)

Hepinize başarılar arkadaslar. Saglıkla zayıflamayı nasip etsin Allah. Azminizi hic bir zaman kaybetmeyin :)

Oglen ne yiyorsun canim. Belli bir menun var mii
Canim standar bir menum yok. Kahvaltida da ögle yemegindede. Canin ne isterse ye. Ama ipin ucunu kacirmamak lazim. Bunuda unutma. Ben tam tahilli ekmek tuketiyorum. Beyaz ekmek haricinde yiyebilirsin ekmeginide sknti olacagini sanmiyorum. Cunki bize kilo aldiran aksam yemekleri. Onuda ortadan kaldirdikmi sikintimiz bitecek inş ;)

Bir arkafasimla konuştum bugun. Kisa surede 3 kilo vermesi gerekiyor. Diyetisyeni aksam yemeklerini kesmis. 18den sonra meyve dahi yemiyormus.
Kolay gelsin hepimize de

Back
X