- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Kızlar sabahı sabah ettim diyebilirim.cok.sancili geçiyor bu günlerde hamileliğim.daha 9 hafta 4 günlüğüm.ani sanci giriyor her yerime ama farklı farklı zamanlarda.sonra karin agrisi
Hani.birsey yersin dokunur ya öyle ir ağrı. Uyuyamadım.uyutmadi beni bu sıpa.doktora gitsem. Mı. Diyorum.sonra çok. Ultrasona girmek. Zarar li mi diye korkuyorum.bilmiyorum ne yapayım?
Sağol canım.amin inşallah.allah herkese nasip etsin...bide çok. Merak ediyorum.bebegimi ne durumdadır diye.daha hissedemiyorum ya çıldırıyorum resmen.sorunlu günler geçiriyorum da bir kaç gündür...Benim hamileligimin ilk 3 ayi o kadar sancili agrili gectiki..bazisina asiri kasik agrisi karin agrisi mide agrisi yaparmis.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Tamam.canim.tesekkyr ederim. İnşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebislerimizeAdet agrisi gibi agrilar olmasi cok normal canim hatta ben agri yoksa panikliyorum bebegin buyudukce rahim genisliyor ve o esnada agrilarin oluyor....
İlk hamileligimde 9 haftalikken bebegin kalbi durmustu doktora tesadufen gittigimde uc gun oncr durdugunu ogrenmistim ve farkettigim tek sey 2-3 gundur agrim olmamasaydi.
Simdi tekrar hamileyim daha cok yeni acayip tedirginim keseyi gormedik henuz ama agrilarim oldukca kendimi rahatlatiyorum agri iyidir bebegin orda orda oldugunu ve iyi oldugunu hissettirir korkma
İnsallah canim cok tedirginim bende allahim kimseyi evladiyla sinamasinTamam.canim.tesekkyr ederim. İnşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebislerimize
Canım korkma.bebek büyüdükçe kaburgalara baskı yapıyormuş.bende sabaha kadar sanci dan ağrıdan yatamadım.kesenin etrafındaki kanama da geçer dinlenirsen.benim de vardı azaldı.bende merak ediyorum. Bende sali günü gidecem.haberlesiriz bana haber ver.Kızlar merhaba nolur banada bir cevap verin kafayı yiycemben şuan 9 haftalık hamileyim ocak ayının 27 sinde çok az bir iki damla bi kan geldi tabi ben hemen koştum acile orda baktılar kesenin dışında hafif bir kanama olduğu söylendi iğne yaptılar serum verdiler bide kan idrar tahlili yaptılar idrar yollarımda iltahap varmış ve ben kum döküyomuşum ama hiç ağrım yoktu arada kasıklarım ağrıyodu ama aşırı kusma ve mide bulantım vardı. Sonra sabah olunca kendi doktoruma gittim o da baktı çok hafif var dedi bebek normal keyfi yerinde dedi bana progestan verdi fitil olarak kanaman 1 ,2 güne geçer dedi gerçektende 1 günde geçti ama 2 hafta sınrada kontrole çağırdı cumartesi gidicem ama aklım hep bebekte bişey olmuşmudır diye bide 2 gündür sağ kaburga altında sancı gibi bişey var sanki gaz sancısı bidaha hiç kanamam olmadı sizce bebek iyimidir çalıştığım için hep izin alıp gidemiyorum cumartesiyi bekliyprum başına böyle bişey gelen varsa nolur cvp yaZsın
Canım korkma.bebek büyüdükçe kaburgalara baskı yapıyormuş.bende sabaha kadar sanci dan ağrıdan yatamadım.kesenin etrafındaki kanama da geçer dinlenirsen.benim de vardı azaldı.bende merak ediyorum. Bende sali günü gidecem.haberlesiriz bana haber ver.
Kızlar sabahı sabah ettim diyebilirim.cok.sancili geçiyor bu günlerde hamileliğim.daha 9 hafta 4 günlüğüm.ani sanci giriyor her yerime ama farklı farklı zamanlarda.sonra karin agrisi
Hani.birsey yersin dokunur ya öyle ir ağrı. Uyuyamadım.uyutmadi beni bu sıpa.doktora gitsem. Mı. Diyorum.sonra çok. Ultrasona girmek. Zarar li mi diye korkuyorum.bilmiyorum ne yapayım?
Canım, ben de bu sabah lavaboya terliklerimi giymeden gittim diye sanırım anlık bir üşütme yaşadım ve yatakta bir süre karın ağrısıyla kivrandim. Ben 14. Haftadayim. Gerçi usutmeyle ilgisi de olmayabilir çünkü bazı sabahlar böyle uyandığımda oluyor hala. Senin haftalarda karnıma, kasıklarına bicak saplanmalari, tek taraflı büyük sancılar, mide bozulmuş gibi sancı sonucu lavaboya kosmalarim neler yaşadım neler. Hala ara ara oluyor.
Doktorum bana ağrın sizin bulantin var mı diye ilk sorduğunda, evet hepsi var demiştim bana aynen şöyle dedi: bunlar sağlıklı ilerleyen gebelik belirtileri, bunu böyle düşün. Tabii ki, sorunsuz hamilelik geçirenler de çok var ve onların yavruları da eminim sağlıklıdır ama doktorum böyle dedi bana. Doktoruma, bu ağrılarla beraber arada sırada açık kahve akıntılar olduğunu söylediğimde de çok normal dedi hep. Hamilelik kolay değil, içinde bir canlı büyüyor dedi.
Biliyorsun, beş gün önce kırmızı anlık bir kanama yaşamıştım ve hemen acile kostüm. O zaman bile Allah a şükür bebeğe bir şey olmamıştı, kıpır kıpırdi. Senin bebegine de insallah hiçbir şey olmayacak, merak etme. O küçük kanama alanı yok olmuştur bile.
Bende keseyi henuz gormedim yarin randevum insallah gorurum ama cok tedirginim ve bu kadar erken olmasina ragmen ilginc sekilde sabahlari bulantiyla uyaniyorum ve kasiklarim adet agrisi gibi agriyor surekli ilk hamileligimde hic bulantim olmamisti ama 9. Haftada kaybetmistim simdi senin doktorun dedigine gore bu olumlu birsey degil mi:)
Kac haftalik oldugum biraz karisik:) sat a gore 6 hafta ama tek iliski oldu o da 22 ocakta ve hcg yi kontrol ettigimde 22 ocak ile uyumlu gorunuyor...İmzana göre dört haftalıksin. Benim bulantılarım tam beş buçuk altı haftalıkken yoğun bir şekilde başlamıştı. Doktora altıncı hafta gittim ilkkez. Gittiğimde kese, bebek, kalp atışı üçlüsünü beraber gördüm. : ) Geç gittiğim için bu açıdan mutluyum, tek tek o stresler ben de yıpratıcı olabilirdi. Bu arada benim de ilk hamileligim.
Bence senin belirtilerin de iyiye işaret. : ) Yakında güzel haberlerini okuyacağımizi umuyorum. : )
Ayni fikirdeyim daha onceki kimyasalda yerleşme yoktu ama agri falan oluyodu ve kabizlik oluyordu. Sonra birden ishal oldum Allah dedim ve agrilar iki uc gun olmadi hiç doktora gittik zaten ertesi gun adet basladi. Agri iyidirrrrrAdet agrisi gibi agrilar olmasi cok normal canim hatta ben agri yoksa panikliyorum bebegin buyudukce rahim genisliyor ve o esnada agrilarin oluyor....
İlk hamileligimde 9 haftalikken bebegin kalbi durmustu doktora tesadufen gittigimde uc gun oncr durdugunu ogrenmistim ve farkettigim tek sey 2-3 gundur agrim olmamasaydi.
Simdi tekrar hamileyim daha cok yeni acayip tedirginim keseyi gormedik henuz ama agrilarim oldukca kendimi rahatlatiyorum agri iyidir bebegin orda orda oldugunu ve iyi oldugunu hissettirir korkma
Kac haftalik oldugum biraz karisik:) sat a gore 6 hafta ama tek iliski oldu o da 22 ocakta ve hcg yi kontrol ettigimde 22 ocak ile uyumlu gorunuyor...
Bana kalsa 2 hafta sonra giderim doktora ama kan pihtilasmam cikti doktorum yarin cagirdi sirf o yuzden gidicem yarin cok gerginim
Hemen aspirine baslatti doktor su an aspirin aliyorum yarin gideyim bakalim belki keseyi gordukten sonra igneye filan da baslatir bilmiyorum su an.Kan pıhtılaşması varsa tabii ki hemen gitmen çok önemli. Kan sulandırıcı ilaçlara başlaman gerekiyor sanirim biran önce. : ) ben altı haftalıkken gittiğimde birçok tahlil yapıldı. Kansızlık vb. Çıktı. Sekizinci haftada sanırım yine bazı tahliller yapıldı bu seferde troid çıktı. Ne cikacagi hiç belli olmuyor : ) strese sokma kendini, herşey iyi olacak inşallah.
Hemen aspirine baslatti doktor su an aspirin aliyorum yarin gideyim bakalim belki keseyi gordukten sonra igneye filan da baslatir bilmiyorum su an.
4 ay once kurtaj olmustum o gebeligimde tum kan degerlerim cok guzel cikmisti hersey normaldi ama bu 4 ayda 12 kilo verdim degerlerim degismis olabilir
Cok tesekkur ederim insallah cok guzel seyler olur hersey yolundadir hayirlisiyla bu kez bebegimi kucagima alabilirim rabbim kimseyi evladiyla sinamasin cok zor ciddenPıhtılaşma kontrol altında ne güzel. Değerler olumsuz yönde değişmemiştir umarım. Değişmişse de onunda ilacı var şekil a : )
Yarın inşallah her açıdan güzel geçer sizin için. Ben kötü bir şey olacağını düşünmüyorum.
Kızlar merhaba nolur banada bir cevap verin kafayı yiycemben şuan 9 haftalık hamileyim ocak ayının 27 sinde çok az bir iki damla bi kan geldi tabi ben hemen koştum acile orda baktılar kesenin dışında hafif bir kanama olduğu söylendi iğne yaptılar serum verdiler bide kan idrar tahlili yaptılar idrar yollarımda iltahap varmış ve ben kum döküyomuşum ama hiç ağrım yoktu arada kasıklarım ağrıyodu ama aşırı kusma ve mide bulantım vardı. Sonra sabah olunca kendi doktoruma gittim o da baktı çok hafif var dedi bebek normal keyfi yerinde dedi bana progestan verdi fitil olarak kanaman 1 ,2 güne geçer dedi gerçektende 1 günde geçti ama 2 hafta sınrada kontrole çağırdı cumartesi gidicem ama aklım hep bebekte bişey olmuşmudır diye bide 2 gündür sağ kaburga altında sancı gibi bişey var sanki gaz sancısı bidaha hiç kanamam olmadı sizce bebek iyimidir çalıştığım için hep izin alıp gidemiyorum cumartesiyi bekliyprum başına böyle bişey gelen varsa nolur cvp yaZsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?