Kizlar kucukkoy basari hastanesinde dogum yapan varmi aranizda

tombikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
607
30
73
Ekimde hayirlisiyla dogum yapacagim.kucukkoy basari hastanesinde dogum yapan arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim 3-4 tanidigim orda dogum yapti kenan çalışkan in hastasiydilar ve gayet memnundular tek sorun ilk binalarinda ki kötü kokuydu şimdi bilirsin yeni binaya tasindi hastane ve herşey cok iyi. Bende ekim ayında dogum yapicam ve orayı düşünüyorum doktorumda çok iyi. Tavsiye ederim sanada ama biraz pahalıya mal oluyor o hastane öyle duydum

Cnm yeni gordum cevabini

Bnde kenan caliskana gidiyorum.gzl hastaneymis ewt.bir kere gittim.ayin 3unde ikili testimi yapmak icin cagirdi.bu arada bnde ekimde dogum yapacagim :) sendemi kenan beye gidiyorsun ?

evet kenan bey e gidiyorum bende ikili testımı 10 gun once yaptırdım ben. ssk varsa 100 tl yoksa 150 tl ye yapıyorlar. 3-4 gune sonucunu alıyorsun. dürüst olmak gerekirse bugun gazi mah. de anadolu tıp merkezınde sordum 60 tl ye yapıyorlar ıkılı testı. bi seceneğin olsun en azından sonuçları yıne kenan bey e gösterırsın. ıkılı test, üclü test , muayene ucretı derken bı doğum parasına mal oluyor hamilelik.

Bn gazi mah oruruyorum cnm :) soyledigin iyi oldu.acaba dewlet hastanesindemi yaptirsam.100 tl su durumumda kotu para degil.ustelik devlet hastanesi ucretsiz yapiyorken.cuma gunu gidicem kenan beye

Bn gazi mah oruruyorum cnm :) soyledigin iyi oldu.acaba dewlet hastanesindemi yaptirsam.100 tl su durumumda kotu para degil.ustelik devlet hastanesi ucretsiz yapiyorken.cuma gunu gidicem kenan beye
Bende gazideyim:d ben otobuse falan binemedigim icin bulantilardan etraftaki hastanelerden ötesini düşünemiyorum

Cnm gazinin neresindesin ya :) ise bak.ayni semtte oturuyoruz. :) bn eski karakol duraginin orda oturuyorum.kac haftalik hamilesin.birlikte yuruyuse cikariz istersen olmazmi

kızlar benım drum dısardan bu hastanede dogum yaptıracagını soyledı. ucretını sordum kafana takma sen ssk anlasması var dedı. bnm sezeryan olacak ssklıyım sezeryan fıyatı hakkında bılgısı olan varmı?

bende hazıranda dogum yapıcam kenan bey dıye bır doktor varmıs .. fıyatını bır turlu soramadım normal dogum ne kadar acavba bılgısı olan varmı ?

Slm kızlar muayene ve doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?

Muayne sskliya 40 normal dogum 750 sezeryan 1500 bn de haziranda orda dogum yapicam allah izin verirse
merhaba... dogumu basari hastanesindemi yaptin merak ettim. bende bu hastaneye selime hanima gidiyorum doktorumdan cok memnunum ama hastaneyi dogumhaneyi odalari merak ediyorum sen memnun kaldinmi?

merhaba... dogumu basari hastanesindemi yaptin merak ettim. bende bu hastaneye selime hanima gidiyorum doktorumdan cok memnunum ama hastaneyi dogumhaneyi odalari merak ediyorum sen memnun kaldinmi?
1 ay once dogum yapttim canim cok memnun kaldim cok ilgililer odalarda cok guzel bdaha dogum yaparsam gene orda yaparm oyle diyim . ama dogumhanesini bilmiyorum ben amelyat oldum malum amelythaneyi gordum ama eminim dogmhaneside guzeldir .

1 ay once dogum yapttim canim cok memnun kaldim cok ilgililer odalarda cok guzel bdaha dogum yaparsam gene orda yaparm oyle diyim . ama dogumhanesini bilmiyorum ben amelyat oldum malum amelythaneyi gordum ama eminim dogmhaneside guzeldir .

Selam canım

Öncelikle bebişin hayırlı olsun bende yeni hamile biri olarak Başarı hastanesine gitmek istiyorum Kenan bey'in iyi oldugunu duydum
Bana hastane ve fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisin oraya başlamak istiyorum ?
Odaları güzelmi dogum fotografçısı var yazıyo dogrumu acaba

evet kenan bey en iyisi o hastanede. normal dogum sıgortalıya 750 sezeryan 1500 canm muayne ucretı 60 tl odalar flan çok guzel ilgi alaka çok guzel ben çok memnun kaldım evet dogum fotografcısı var ama ek ucret alıyorlar ucret konusunda bı bılgım yok . ama ben sezeryan oldum amelıyata gırdıgımde hemsıre esımden telefonu ıstemıs butun anları sanıye sanıye cekmıstı dogum fotografcısının yaptıgının aynısını yaptı çok sanslıydım :)) ben erkek dıye kenan beye gtmek ıstemedm ıkıncı bır secenek ıstersen ozgur hanımda çok ıyıdır .. baska bır sorun varsa yanıtlayabılırım ?? :))

Çok teşekkür ederim çok iyi oldu bilgileriniz benim bebiş daha yeni o yüzden heyecan var fazlasıyla aklıma geldikçe size sorarım tekrar teşekkürler

Çok teşekkür ederim çok iyi oldu bilgileriniz benim bebiş daha yeni o yüzden heyecan var fazlasıyla aklıma geldikçe size sorarım tekrar teşekkürler
rica ederim ne demek ayni heycanlari meraklari bizde yasadik sonucta yardimci oluruz elbette istedign merak ettgn herseyi sorablrsn aklina geldkce :') hastane ile ilgili olur baska bseyle ilgili olur fark etmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…