- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
Evet detayci ve ilgili doktor tum sorulariniza sıkılmadan cevap verir. Benim doktorum selime hanim ama hastanede olmadiginda jalal beye gidiyorum ve ondanda memnunum...Slm arkadaşlar bende başarı hastanesine çok yakın oturuyorum ve o hastaneye gidicem jalal raoufi ye giden varmı aranızda ben bi kere muayne oldum detayciydi ama varsa giden bilgi verebilir mi
canım ben ozgur hanımın hastasıyım ve cok cok memnunum kendısınden cok guleryuzlu anlayıslı bı doktor tavsıye edıyorummerhaba arkadaşlar.bende özgür hanım hakkında biçok olumlu yazı okudum özgür hanıma giden varsa aranızda bilgi almak istiyorum.muyane ücreti doğum ücreti nekadar.ilk bebeğim yeni araştırmaya başladım hastaneler hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim.
Normal doğum mu yaptınız sselme hanımda..Selime hanimi oneririm kesinlikle 15 ay once dogum yaptim simdi tekrar hamileyim ve orda yapicam kismetse
teşekkür ederim bilgilerin için benim 2 sezeryanım var acaba normal yapabilir miyim bi görüşmem lazımBen mecburen sezeryan oldum clexan kullandigim icin ama bu gebeligimde kullanmadim ve normali deneyelim dedi yani sezeryanci doktor degil yani. Evet bazen cok sira oluyor ama benim evim yakin sayilir ben randevu alip eve geliyorum siram gecsede aliyo cok cok anlayisli ve ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?