Kizlar kucukkoy basari hastanesinde dogum yapan varmi aranizda

Slm arkadaşlar bende başarı hastanesine çok yakın oturuyorum ve o hastaneye gidicem jalal raoufi ye giden varmı aranızda ben bi kere muayne oldum detayciydi ama varsa giden bilgi verebilir mi

Slm arkadaşlar bende başarı hastanesine çok yakın oturuyorum ve o hastaneye gidicem jalal raoufi ye giden varmı aranızda ben bi kere muayne oldum detayciydi ama varsa giden bilgi verebilir mi
Evet detayci ve ilgili doktor tum sorulariniza sıkılmadan cevap verir. Benim doktorum selime hanim ama hastanede olmadiginda jalal beye gidiyorum ve ondanda memnunum...

Bende iki aylık hamileyim ve bugün ilk kez dr kenan beye muayne oldum cok memnun kaldım hastane de oldukca temiz ve fiyatlarıda uygun..

Bende iki aylık hamileyim ve bugün ilk kez dr kenan beye muayne oldum cok memnun kaldım hastane de oldukca temiz ve fiyatlarıda uygun. .inşallah doguma kadar sorunsuz gider hersey ve dogumu da başarı da olurum. .

Bende başarı hastanesine gidiyorum ilk muayenem orada oldu ve sanırım bundan sonra oraya gideceğim Dr Özgür Özen hastane den veya Dr lardan memnun kalan var mı ya da önerdiğiniz Dr??

Merhaba bende basari hastanesine gidiyorum 34haftalik hamileyim selime hanim doktorum.kendisinden cok memnunum hastanede guzel temiz ama odalari gormedim henuz birde dogumda oda susleme felan gibi hizmetler var mi bilgisi olan arkadaslar bizleri bilgilendirirse sevinirim.hepimiz saglikla kavusalim bebislerimize insallah.

merhaba arkadaşlar.bende özgür hanım hakkında biçok olumlu yazı okudum özgür hanıma giden varsa aranızda bilgi almak istiyorum.muyane ücreti doğum ücreti nekadar.ilk bebeğim yeni araştırmaya başladım hastaneler hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim.

canım ben ozgur hanımın hastasıyım ve cok cok memnunum kendısınden cok guleryuzlu anlayıslı bı doktor tavsıye edıyorum

merhaba hanımlar
ben de kısmetse haftaya başarı hastanesine gitmeyi düşünüyorum. internette araştırdığımda özgür hanımla ilgili hem olumlu hem olumsuz yorumlara rastladım. hangisine güveneceğini bilemiyor insan. hastane hakkında yorumlar hep olumlu ama, son zamanlarda bu hastaneye giden, doktorları hakkında yorum yapabilecek birileri var mı ?
şimdiden teşekkürler..

Merhaba canim ben 33 haftalik hamileyim gebeligimin en basindan beri basari Hastanesi ne gidiyorum kenan beye ve cok memnunum cok ilgililer tavsiye ediyorum ozgur hanimada 2 defa gittim kenan bey yokken oda cok ilgilendi emin ol sende memnun kalacaksin Allah izin verirse dogumuda orda yapacagim Allah yardimcimiz olsun saglikla kucagimiza aliriz insallah ;-)

Arkadaşlar ben de başarı hastanesinde kenan beye gitmek istiyorum ama benim sorun farklı hamile değilim ama hamile kalmak istiyorum. Çikolata kistlerim var bundan dolayı hamile kalamıyorum gittiğim Dr lar net bir tedavi uygulamadilar. Benim ricam bu tarz hastalıklar hakkında kenan beyi öneren birileri varsa yazabilir mi. Yani miyom ya da kist yüzünden hamile kalamayıp kenan beye tedavi olan var mı aranizda

Kızlar yakın zamanda bu hastanede doğum yapan varmı birde bayan doktorlar hakkında bilgisi olan varmı

Selime hanimi oneririm kesinlikle 15 ay once dogum yaptim simdi tekrar hamileyim ve orda yapicam kismetse

Ben mecburen sezeryan oldum clexan kullandigim icin ama bu gebeligimde kullanmadim ve normali deneyelim dedi yani sezeryanci doktor degil yani. Evet bazen cok sira oluyor ama benim evim yakin sayilir ben randevu alip eve geliyorum siram gecsede aliyo cok cok anlayisli ve ilgili.

teşekkür ederim bilgilerin için benim 2 sezeryanım var acaba normal yapabilir miyim bi görüşmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…