Söz Kesimi Kızlar kurban bayramına sözüm yapılacak delirdim şimdiden hiçbişe benmiim ltfn yardmm

merve6389

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
63
9
32
kızlar kurban bayramına sözüm var lütfen yardım edin nasıl bişi giyebilirim balık etli bi kızım 63 kiloyum 165 boyunda ltfn yardmcı olun 3 tane model beendm onlara bi bakın hangisi sizce daha güzel ve elinizde daha güzel bi model varsa resmini gnderir msnzz..:)


şimdiden tşkkk:)


beyaz gömlekli modelin gömlein kollarını o şeklde düşünmüorumm bu arada o şeklde düşünün $şık elbise.jpg www.asos.com

$söz elbisesi.JPG ..:)www.karaca.com.tr
 

Eklentiler

  • $şık elbise3.jpg
    $şık elbise3.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
canım benim de sözüm var kurban bayramına inşalla vereliniortak ama şimdiden bu kadar panik yapma bence,daha zaman var.resmini koyduğun giysiler hakkında yorum yapacak olursam -tabi ki bu benim şahsi görüşüm- daha az iddialı kıyafetler düşünmek lazım sanki söz için.tarzını bilmiyorum ama balıketli olduğunu ifade etmişsin,bu duruma bakınca sanki üzerine yapışan kıyafetler iyi bir seçim olmazmış gibime geliyor.ben şahsen 1.67 ye 53 kiloyum ve robadan dizde veya dizaltı cici bi kıyafet düşünüyorum ve kolaylıkla da bulurum gibi geliyor.daha şimdiden böyle heyecanları yaşamak da ayrı bi güzel ama dimi :dance: istemeye geldiler mi önceden??
 
merve balık etliyim diyosun ama 3 modelde anca kalem gibi fiziğe olur..

arkadaşın dediği gibi daha az iddalı kıyfetlere bak bence..

açıkçası ben üçünüde beğenmedim..
 
kızlar kurban bayramına sözüm var lütfen yardım edin nasıl bişi giyebilirim balık etli bi kızım 63 kiloyum 165 boyunda ltfn yardmcı olun 3 tane model beendm onlara bi bakın hangisi sizce daha güzel ve elinizde daha güzel bi model varsa resmini gnderir msnzz..:)


şimdiden tşkkk:)


beyaz gömlekli modelin gömlein kollarını o şeklde düşünmüorumm bu arada o şeklde düşününEki Görüntüle 24311 www.asos.com

Eki Görüntüle 24313 ..:)KARACA 2009 springsummer



canım cok telas yapmana gerek yok daha zamanın var bu 3 resımle kendını kısıtlama ama arasından sececek olursak sondakı kıyafet bence hem sade hem şık
 
bence netten resim beğenerek değil de üzerinde deneyerek en doğrusunu bulursun
istemeye geleceklerse sadece elbise iyi bir seçim olur
ama fazla mini ya da hatlarını çokça belli eden bir şeyler giyme
ilk izlenim hanım hanımcık olmalı :)
hep siyaha da gitme hem
karalar bağlamak yerine illa siyah kullanacaksan biraz renklendir.
dediğim gibi üzerinde görmeden şu olur bu olur demek olmaz
çünkü mankenlerde hepsi hoş duruyor :))
 
bence de netten beğenerek kafanda bi şekil oluşturma... üstünde çok farklı durabiliyo çünkü... bide, bende daha renkLi bişeyler tercih edebilirsin... 3nün arasından da siyah elibesi hoş bence...
 
canım verdiğin ölçülerdeysen kesinlikle 2. elbise derim.. üstü beyaz altı siyah olan elbise.. bende sen gibi sayılırım ve bu giyim konusunda güven :KK66: ama üstüne denemeden bişi alma sakın. gözüne kötü gelen elbiseyi giydiğinde süper durabiliyo. aksi de..
 
cnmm sadece söz ise ikinci elbise güzel..benim söz nişan aynı anda olcakkkkk nsl desem aileler arasında istenme olduktan sonraa nişan kdr abartılı deil ama söz kadarda sade olmayan bi tören olcakkkk onun içinnnnnn ben abiye aldımm.. istemeye geldikleri gün isee klasik bi elbise giycem:)
 
bence abartmamak lazım daha bunun nişanı kınası düğünü var ikincisi iyi.evde öle dünden hazır gibi abiyelerle beklemek komik bence ama nişan da oluyosa beraber o ayrı:dance:
 
fazla abartıya kaçma bence..ben 3ünüde beğenmedim daha farklı biraz daha uzun modellere bak bence canım
 
istemeye geldiler ama vermediler annemler kurbana hem vericekler hem de sözüm olcak ne bilim ya blmiorum çok kafam karışıkkk..:KK43:
 
canm balık etliyim diyorsan 3üde sana uygun diil bence tabi..üzerine çok yapışır ve hatlarını çok belli eder ama genede 3. elbiseyi begendim bennaniknanik
 
istemeye geldiler ama vermediler annemler kurbana hem vericekler hem de sözüm olcak ne bilim ya blmiorum çok kafam karışıkkk..:KK43:

beni de istediler kaç ay önce daha yeni sözüm oldu nişan olcaksa abartma canım git gez her yer elbise dolu nasılsa birini beğenirsinyerimseniben
 
canım yaa,1 ve 3 inanılmaz iddialı,valla tefe koyarlar öyle gelini,zarifeye katılıyorum nişan olacaksa boşver bu kadar kasma,sıradan bişeyler giy.
ben sözümde kalçalarımdan biraz daha aşağıda bi tunik ve kumaş pantolon giymiştim,benimki de biraz fazla sadeydi ama anca uydurabildim kışın ortasında evde giyecek bişey bulamadım.ama yaza doğru nişan yaptık o zaman abiye elbise aldım (o da siyah fazla süsü püsü olmayan bi elbiseydi)
 
canım biliyorum şimdi ne desek boş yine de heyecanlancaksın ama inan ki çok abartmaya gerek yok..
çok güzel bi duygu evet ama düşündüğün gibi heyecanlı olmuyosun yani insan o anı düşününce çıldrcak gibi oluyo ama o an geldğinde her şey normal seyrinde ilerliyo.zaten sana pek bişi düşmüyo çevrendekiler hallediyo her şeyi.
sen keyfini çıkarmaya bak.
bir de ne giyceni bu kadar dert etme.şık ama sade bişi giy ve üzerine deneyerek karar ver..
hayırlı uğurlu olsun, Allah mutlu etsin inşallhh:Saruboceq::Saruboceq:
 
saolun canlarım tşkler tamamen kararm deişti zaten sıkı diyete grdm bi zayıflasamm var ya ne elbise alcam vücuda oturan sade ama şıkk zemuszemus söz nişan ayrı olcakk bu arada:emir_bebek:
 
Allah naasip ederse menimde olcak bende böle bişiyler düşünüyorum mutluluklarrrr şimdiden
 
X