Kızlar kürküm nasıl

Sevgi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
2.327
31
358
daha yeni sipariş verdim uzun kaban sevmiyorum o yüzden kısa aldım sizce nasıl?

Son düzenleme:
Güzel beğendim, güle güle kullan.Aynısından arkadaşım da almış, gittigidiyordan.

bende gitti gidiyordan aldım kot pantolonla hoş duruyor canım beğenmenize sevindim

cok güzel ya gecen topikte bi arkadasa sölemiştim elbisesinin üzerine böyle bişi giymesini baska arkadaslar asla giyme kürk giyilmez fln yazmıslardı bu tarzlardan bihaber olan arkadaslar
canım çok guzel ya baska renkleri varmı bunun

ççok güzelmişş güle güle giy kaydirigubbakcemile2

bnde fiyatını merak ettim

gitti gidiyordan aldım şekerler 90 tl hhemen al fiyatı mutlaka alın çok sıcacık tutuyo valla

Güle güle kullan sevgicim;
Ben de bunu izleme listeme aldım.
opuyorumnanaktan
Ama kuzenim ay bu ne filan dedi hevesimi kaçırdı...
Canım zahmet olmazsa resim ekler misin giydiğin halinle?
Üzerinde nasıl duruyor görmek istiyorum...

:kedi:

canım siparişi daha yeni geldim yurtdışından gelceği için daha teslim almadım yılbaşına doğru gelicek ama mutlaka üstüme giyip foto ekleyeceğim kuzenine gelince herkesin zevki farklı tabi sen beğendiysen sorun olmaz bence

Herkesin zevki farklı canım evet haklısın ama sanki böyle banu alkan mışım gibi baktı bana güzelmiş diyince ben.
:1ninca:
O yüzden hevesim kaçar gibi oldu.
Eline geçince hemen fotoğraf bekliyorum senden.
opuyorumnanaktan

orjinal kürk değil ama sanırım değilmiii. ona ragmen çok güzel duruyor. çok sık. çünkü bende bi kaç tane orjinal kürk var uzun kısa ben çok farklı fiyata aldım. ne kürkü acaba. orjinal se bende alıcammmmm. mesela ben geçen sene aldım böyle kısa 350 ytl ye. 90 ytl çok uygun geldi

orjinal kürk değil ama sanırım değilmiii. ona ragmen çok güzel duruyor. çok sık. çünkü bende bi kaç tane orjinal kürk var uzun kısa ben çok farklı fiyata aldım. ne kürkü acaba. orjinal se bende alıcammmmm. mesela ben geçen sene aldım böyle kısa 350 ytl ye. 90 ytl çok uygun geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…