bencede inşallah o gördüğünüz tavşanların kürkü değildir birde resımlerını koymuşsunuz sizler kurk gıyının dıye allah onları yaratıyo dımı sızler yüzünden onlar katledılsın dıye çok yazık kımılerıde ben orjınal kurk gıyerım dıyo sen bılıyomusun senın bır kurkun ıcın kaç hayvan katledılıyo bılmıyosan bıraz arastır öğren yazık be ınsanda bıraz acıma duygusu olur hayvan severlık olur belkı bır gun bende cıkar burada insan derısınden insan kafa derısınden çantalar ceketler koyarım günah be arkdasım sozum sana degıl senın kı zaten gercek kurk değil 90 tl ye asla alamazsın gercegını o yüzden senın kürkun çok güzel güle güle kullan gercegınede bence hıc bır zaman heves etme vicdansızlıktan baska bısey degıl onu gıyınmek
ay şimdi içime şüphe düştü göze almadım büyüğün çaresi varda küçüğün yok malesef çok iri bi bayanmısın canım ya çok soru soruyosam kusura bakma ben 168 boyum var ölçülerim M uyuyo ama
angora tavşanı kızlar foto da göndereyim isterseniz. sadece tüyleri için çiftlik kurulur tüyleri uzadığı zaman tüyleri kırğılır çok da tatlıdır bu tavşan. resmi de gönderiyorum.
bencede inşallah o gördüğünüz tavşanların kürkü değildir birde resımlerını koymuşsunuz sizler kurk gıyının dıye allah onları yaratıyo dımı sızler yüzünden onlar katledılsın dıye çok yazık kımılerıde ben orjınal kurk gıyerım dıyo sen bılıyomusun senın bır kurkun ıcın kaç hayvan katledılıyo bılmıyosan bıraz arastır öğren yazık be ınsanda bıraz acıma duygusu olur hayvan severlık olur belkı bır gun bende cıkar burada insan derısınden insan kafa derısınden çantalar ceketler koyarım günah be arkdasım sozum sana degıl senın kı zaten gercek kurk değil 90 tl ye asla alamazsın gercegını o yüzden senın kürkun çok güzel güle güle kullan gercegınede bence hıc bır zaman heves etme vicdansızlıktan baska bısey degıl onu gıyınmek
canım ben 74 kiloyum boyum 1.70 bence alıcaksan m alma m sanada dar gelir bana L dar geldiği gibi bence bedeninin 1 beden büyüğünü al derim düşünürsen ben bunu satışa çıkardım satmaya karar verdim
Gittigidiyorun kapıda ödeme seçeneği yok maalesef, kredi kartı ile yapılıyor ödeme.peki kızlar bu gittigidiyordan ürün alabilmek için önce üyemi olmamız lazım ben internetten hiç ürün satınalmadığım için bilmiyorum.bide bu ürünü alınca ödeme nasıl yapılıyo kapıdamı ödeme yapacaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?