Kızlar kürküm nasıl

bencede inşallah o gördüğünüz tavşanların kürkü değildir birde resımlerını koymuşsunuz sizler kurk gıyının dıye allah onları yaratıyo dımı sızler yüzünden onlar katledılsın dıye çok yazık kımılerıde ben orjınal kurk gıyerım dıyo sen bılıyomusun senın bır kurkun ıcın kaç hayvan katledılıyo bılmıyosan bıraz arastır öğren yazık be ınsanda bıraz acıma duygusu olur hayvan severlık olur belkı bır gun bende cıkar burada insan derısınden insan kafa derısınden çantalar ceketler koyarım günah be arkdasım sozum sana degıl senın kı zaten gercek kurk değil 90 tl ye asla alamazsın gercegını o yüzden senın kürkun çok güzel güle güle kullan gercegınede bence hıc bır zaman heves etme vicdansızlıktan baska bısey degıl onu gıyınmek

benimde çok hoşuma gidiyo bunlar doğumdan sonra alıcam inş.
bende gerçeğine karşıyım bu arada yanlış anlaşılma olmasında zemuszemus

çok hoş canım ben çok beğendim güle güle güzeel günlerde kullan

kocasinatapiyo sana aynen katılıyorum, vicdanı olan insan ve biraz düşünebilen bir insan, asla gerçek kürk giymez.... çok günah zaten.

canım o tavşanların sadece tüyleri kırkılıyor uzayınca angora tavşanlarının.yani koyunların yünlerini kırkarlar ya uzayınca yün yaparlar onun gibi.

yoksa yani öyle bir vahşet uygulanmıyor angora tavşanlarına sadece tüyleri kesiliyo uzadıkça ve böyle kürkler veya angora yünleri yapılıyor

canım elime ulaştı ama üstüme olmadı L beden almıştım olmadı iade yoktu yurtdışından geldği için

üzüldüm büyükmü geldi küçükmü ben M düşünüyorum da biraz açıça anlatırsan sevinirim teşekkürler şimdiden

ben L beden aldım ufak geldi kalıbı küçük canım heralde

ay şimdi içime şüphe düştü göze almadım büyüğün çaresi varda küçüğün yok malesef çok iri bi bayanmısın canım ya çok soru soruyosam kusura bakma ben 168 boyum var ölçülerim M uyuyo ama

gözüm kaldı çok sıkmış yaaaw..ama burası sıcak memlekete bırakın kürkü daha montlarımı kabanlarımı 2 kez falan giydim akannehir

canım ben 74 kiloyum boyum 1.70 bence alıcaksan m alma m sanada dar gelir bana L dar geldiği gibi bence bedeninin 1 beden büyüğünü al derim düşünürsen ben bunu satışa çıkardım satmaya karar verdim

canım kürkün gelmiştir eminim..üzerindedde görmemizmümkünmüü

aaaiyyyy bu ne böyleeeeee ölücem şimdi sevgiden yaalebbiimm ne kadar şirin bi yaratık buuu ohhff kalkıp trilaylayliimm diye dans etme isteği uyandırdı bende

orjinal kürk konusunda dediğine yüzde yüz katılıyorum canım ha tilki kükrü giymişsin ha bi tilkiyi çekip vurmuşsun, hatta keşke vursalar daha beter öldürüyolar ne yazık ki :1no2: ama sen bu tavşan olayını yanlış anladın sanırım, bu tavşanların tüyünden yararlanıyor, hani hayat bilgisi dersinde öğretirdiler ya koyunun etinden sütünden tüyünden diye, işte aynı onun gibi kırpılıyo sadece tüyleri, yoksa derisi değil yalnızca tüyleri bu monttakiler. bilmem anlataiblidim mi, hani kışlık parkların içinde koyun tüyü olur ya onlar gibi, altında kumaş var deri yok yani yerimseniben

canım ben 74 kiloyum boyum 1.70 bence alıcaksan m alma m sanada dar gelir bana L dar geldiği gibi bence bedeninin 1 beden büyüğünü al derim düşünürsen ben bunu satışa çıkardım satmaya karar verdim

saol canım ya seninki hatırladığım kadarıyla kemik rengi olandı ben gri istiyorum koyu renge ihtiyacım var gri olsaydı hiç kaçırmazdım 20 gün bekliceme hafta sonu bi dolaşcam beğendiğim bişey bulamazsam öğle alıcam teşekkür ederimopuyorumnanaktan

peki kızlar bu gittigidiyordan ürün alabilmek için önce üyemi olmamız lazım ben internetten hiç ürün satınalmadığım için bilmiyorum.bide bu ürünü alınca ödeme nasıl yapılıyo kapıdamı ödeme yapacaz.

Gittigidiyorun kapıda ödeme seçeneği yok maalesef, kredi kartı ile yapılıyor ödeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…