Kızlar kürküm nasıl

orjinal değil tabi kide orjinal hayvanseverliğimden dolayı almam çakma kürk arkadaşım ama tavşan tüğü sanırım almayacaktım çünkkü bunlar için hayvan doğramaklarına karşıyım ama satan firmalya görüştüm özellikle kesmek yerine mefta olmuş hayvanları kullanıyorlar tavşan tüğü canım bu

inanılmaz güzel canım ya senin aldığın renk daha güzel bence diğerlerinden
güle güle kullan

evet banada bu renk hoş geldi abiye ile bile giyilebiliyor çünkü bi aralar modaydı abiyenin üstüne tüğlü ceket veya bolero giyiyorlardı kısa olduğu için her tarzda giderdiye düşünüyorumvereliniortak

hımm tavşan kürkü duydum ama tavşan tüğü neymiş onu anlamadımm. sanırım bazı cins tavşanların tüyleri kullanılıyo ya traş edilip öle galiba. ama çok şıkmış. peluş değil yanii . çünkü peluşlar çok kötü oluyor. güle güle kullan

yok bebeşim çok yumuşak heralde ondan birazda işin espriisi kürk olayı kışlık ceeket işte

angora tavşanı kızlar foto da göndereyim isterseniz. sadece tüyleri için çiftlik kurulur tüyleri uzadığı zaman tüyleri kırğılır çok da tatlıdır bu tavşan. resmi de gönderiyorum.

hah tamda bu davşşandan 20 güne yakın oldu alalı daha gelicek annem başımın etini yiyor aldırrttın giymiyosun diye annnnnnne daha gelmedi ya üstüme gelme(annemde bu topikte bu arada:d

güvenilirliğinden şüphem yok mutlaka gelicektir zaten yurtdışından kargolancakmış ona göre teklif verin diyo beklemeyi göze alan alsın diyo bende göze aldım acelem yok zaten

Canım kürkün gelince mutlaka yazz bize valla bende çok beğendim hatta grisini almak istiyorum ama beden felan nasıl seçicez bende o siteyi hiç kullanmadım bugüne kadar biraz bilgi verebilr misin?

harika duruyor cok begendim..

ben yurtdisindayim yoksa bende siparis verirdim cok hos

kemerini ( yada kurdelasını) saymassak çok çok güzelmiş
ama ben siyahı tercih ederim her zaman akannehir
birde orda yelek varr bayıldım yaa
ahh körolası kiloo
herşeyee manii

gerçek değil bende zamanında meraktan satıcının birine sormuştum gerçek kürk değil diye cvp vermişti zaten o fiyata gerçek kürk olmaz
minyonlarda daha hoş durur sanırım çinliler kısa ya uzun boylularda özellikle kol kısımları kısa kalıyor alan birinin üstünde görmüştüm kolu kısa kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…