- Konu Sahibi eren sezen
-
geçmiş olsun arkadaşlar, ben de 3 ay önce yaşadım boş gebelik nedeniyle kürtajı.
2010 da sağlıkla ve hayırlısıyla dileklerimiz olsun inşaaallah...
evet canım aynen ölemalesef 3 hamileliğimde kürtajla sonuçlandı ama hayırlısı diliyorum.hiç korunmadıysan inşallah güsel haberleri verirsin bise
cnm 3 düşük peşpeşe olmuş bunun sebebi neymiş belli oldumu çok geçmiş olsun 2010 da bebişlerimiz bizi bekletmeden gelsin inş.
slm kızlar...bende bugün dr.kontrole gittim geçen hafta 11haFTALIK bebeğimi aldılar.
dr.um 2ay korun sonra tekrar denemeye başlaya bilirsin dedi.
bakalım kısmet inşallah busefer sorun yaşamam allahın izniyle.
inşallaaaah canım.geçmiş olsun sanada.3 ayın dolmuş.bebiş düşünmeye başladın mı.
başladım canım, çok korkuyorum tabi... 3 ay önce sonlandırılan gebeliğimde kalp atışlarını alamamak, bayram günü kanamalı halde hastanelerde deva aramak, kürtaj... bunlar psikolojik olarak bir hayli yıpratıcı şeylerdi. neyse ki geçti gitti ama bundan sonra yine aynı şeyleri mi yaşayacağım, hamile kalabilecek miyim, sağlıklı mı gececek hamilelik dönemi gibi bin tane soru kafamda dönüyor. ALLAHA sığınıyorum tabi, hayırlısını diliyorum. can-ı yürekten sizler için de hayırlısını diliyorum, ALLAH tüm isteyenleri hayırlısıyla yavrularına kavuştursun dilerim:Saruboceq:
geçmiş olsun cnmbende yaşadım acını anlıyorum ama sabır sabır tekrar başa döndük ama inş.bu sefer sağlam adımlar atıp bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıcaz
hepinize geçmiş olsun arkadaşlar. benim bebeğiminde kalbi durdu kürtaj oldum. 6 ay korun dedidoktor 5 ay korundum. kürtaj olanın çocuğu olmazmış yada çok geç hamile kalırmış diyenleri duydum endişeleniyorum kürtjdan sonra kolay hamile kalan varmı cevap yazarsanız çok sevinirim.
geçmiş olsun cnmmben kürtajdan sonra 1 kere adet gördüm 2. ay hamileydim sorun olmadı çok şükür inş.sende hemen hamile kalırsın
bana çevremdeki herkez rahim temizleniyo kürtajdan sonra daha kolay hamile kalırsın demişti doğru çıktı seninde müjdeli haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?