Kızlar kürtajdan sonra korunmayıp hemen o ay hamile kalan varmı?

Benim de umudum arttı şimdi))

ben kürtajdan sonra hiç adet görmeden hamile kaldım ve 5. haftadayım fakat belirtiler yine son buldu sanırım burun kanlanmam vardı ve oturup kalkarken bacak diplerime bıçak gibi ağrı saplanıyodu geriliyodu ama bi kaç gündür bunlar yok zaten diğerindede aynısı olmuştu ve kalp atışları duyulmamıştı çok korkuyorum biden kesilmesi normalmi lütfen böyle olanlar varsa yardım etsin =(((

Selam kızlar,benim bi tanıdık da kürtaj oldu düşükten sonra.
Doktor bekle dedi ama o yaşı geçiyo diye beklemedi korunmadı ve hemen hamile kaldı.
Şimdi nurtopu gibi kızı oldu
Umutlar olmasa yaşayabilirmiyiz?
Ben de geçen hafta,8 haftalıkken düşük yaptım kürtaja gerek yok dedi doktor korun veya korunma demedi ben de sormayı unuttum ama 2 kere adet görüp tekrar denicem.
Aslında onu da beklemek istemem ama korkuyorum işte

Düşük olacağı zaman hamilelik belirtileri azalıyo diye biliyorum canım ama senin söylediğin belirtiler her zaman olabilecek belirtiler değil ki.mesela mide bulantısı vs neyse de burun kanaması hep olmaz sonuçta
inşallah durumun iyidir bu defa kucaklarsın bebeğini

ben 3 aylık bebeğimi kaybettim ölmüş karnımda aten teaviyle olmuştu 2 yılda 1 iğneyle kürtajdan sonra yine hamile kalırmıyım korkutuyolar olma diye çok üzgünüm ruhsal çöküntüdeyim...(((

ben 3 aylık bebeğimi kaybettim ölmüş karnımda aten teaviyle olmuştu 2 yılda 1 iğneyle kürtajdan sonra yine hamile kalırmıyım korkutuyolar olma diye çok üzgünüm ruhsal çöküntüdeyim...(((

Canım geçmiş olsun tekrar olmaz diye şartlanıp üzülme kürtajdan sonra daha kolay ve çabuk hamile kalındığını burda kaç kişiden okudum etrafımdada çok duydum.
Hayırlısı olsun.seni kim korkutuyosa allah ona akıl versin ne vicdansız yorumlar bunlar

bende geçen hafta bebeğimin kalp atışı durduğu ve gelişmediği için kürtaj oldum ilk gebeliğimdi, bugün 10. gün ve az da olsa kanamalar devam ediyo ne kadar sürcek bu böyle, ve acaba normal mi fikri olan var mı?

minikkelebek seninle ağustos ayında hamile kalanlar topiğindeydik canım, ben de 3 ay korunup sonra düşünüyorum, aslında eşimle ne zaman olsun diye konuşmadık o da şimdilik moralim bozuk diye açmıyo hiç bu konuyu. ama o duyguyu tadınca insan yani hamileliği, tekrar yaşamak ve hemen bebeği olsun istiyo....

şimdi bu korunma sürecinde neler yapmak nasıl beslenmek daha doğru olur bildiklerimizi paylaşalım kızlar.
ben yine günde 3er ceviz badem fındık yiyim, azıcık ta olsa pekmez yemeğe çalışıyım diye düşünüyorum hamile olduğumu öğrenince yapıyodum bunu. gerçi şuan bi seyehatteyiz haftaya evimize döncez inşallah, gidince böyle elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye başlıyim diye düşünüyorum, gerçi çok plan yapmamak lazımmış bunu acı bi tecrübeyle öğrendim ama sağlıklı beslenerek tedbirli olalım diye düşünmekte bi sakınca yoktur sanırım.
buyrun sizde tavsiyelerinizi paylaşın

inşallah en hayırlı zamanda olur ve inşallah sağlıkla kucağımıza alırız....

canım çok geçmiş olsun, neolur içini karartma, önce pozitif olmaya çalışalım ve zamana bırakalım, dua edelim. inşallah en hayırlı zamanda, sağlıkla kucağımıza alırız...

bu yazıyı "bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler. yeni yola beraber başlayalım" topiğinde de paylaştım kızlar, orası daha uygun gibi geldi, orda da devam edebiliriz...

bende bugün 9 haftalık embriyonun kalbi atmadığı ve kesenin küçülmeye başlamasından dolayı kürtaj oldum. ve artık ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Üzülme tatlım, bu günler de geçecek, tekrardan müjdeli haberini alacağız inşşş.

ne olur banada yardımcı olun bende 11 haftlık bebeğimi kaybettim bugün 25 gün olyo kürtj olalı doktor rahim tertemiz 3 y korun dedi ama ben korunmdın acaba hmilemiyim şimdi belirtiler var olabilirmi 25 günde

ne olur banada yardımcı olun bende 11 haftlık bebeğimi kaybettim bugün 25 gün olyo kürtj olalı doktor rahim tertemiz 3 y korun dedi ama ben korunmdın acaba hmilemiyim şimdi belirtiler var olabilirmi 25 günde

Yumurtlama düşükten 20 gün sonra oluyomuş diye biliyorum ama bilemedim şimdi.
Test yaptır istersen cnm

Emel hanim merhaba, bende yeni kurtaj oldum bebegimin kalp atisi durdugu icin bende hic korunmadan hamile kalmak istiyorum doktorum 3 ay bekle dedi ama sabirsizlaniyorum. Sizin gebeliginiz nasil gecti acaba zorluk cektiniz mi sag saglim kucaginiza alabildiniz mi bebeginizi merak ettim bende hemen hamile kalmis olabilirim :)

selam kızlar 19 şubatta dış gebelik teşhisiyle kürtaj oldum 5 haftalık hamileymişim haberim yoktu. kanamalarım durdu adet olmayı bekliyorum son kez p.tesi günü gideceğim doktora. doktor rahmin tertemiz yumurtalıklarında öyle demişti geçen hafta. adet olmadan üzerine hamile kalsam problem olurmuki yaa. aslında doktor erken teşhis edildiği için dilersen önümüzdeki ay hamile kalabilirsin demişti ama aynı şeyi yaşamaktan da korkuyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…