- Konu Sahibi eren sezen
-
saol canım çok sevindim hamile olduğuna bu umudumu biraz daha artırdıinşallah tez zamanda bende hamile kalırım
geçmiş olsun cnmmben kürtajdan sonra 1 kere adet gördüm 2. ay hamileydim sorun olmadı çok şükür inş.sende hemen hamile kalırsın
bana çevremdeki herkez rahim temizleniyo kürtajdan sonra daha kolay hamile kalırsın demişti doğru çıktı seninde müjdeli haberlerini bekliyoruz
KIZLAR BEN 6 ARALIKTA 7 HAFTALIK BEBEĞİM KARNIMDA ÖLDÜĞÜ İÇİN KÜRTAJ OLDUM PATALOJİ SONUCUMDADA BİR SORUN ÇIKMADI TAKDİRİ İLAHİ ÖLÜM SEBEBİ BELLİ OLMADI YANİ..DOKTORUM VAKUMLA KÜRTAJ YAPTIM RAHMİN TERTEMİZ BİR SORUN OLMAZ HEMEN HAMİLE KALIRSIN DEDİ.BEN KORUNMUYORUM ACABA ADET GÖRMEDEN ÜSTÜNE HAMİLE KALIRMIYIM BENİM GİBİ OLAN VARMI MERAKTAN ÖLÜCEM:)):ecrin_bebek::enbuyukkk:
ben kürtajdan sonra hiç adet görmeden hamile kaldım ve 5. haftadayım fakat belirtiler yine son buldu sanırım burun kanlanmam vardı ve oturup kalkarken bacak diplerime bıçak gibi ağrı saplanıyodu geriliyodu ama bi kaç gündür bunlar yok zaten diğerindede aynısı olmuştu ve kalp atışları duyulmamıştı çok korkuyorum biden kesilmesi normalmi lütfen böyle olanlar varsa yardım etsin =(((
ben 3 aylık bebeğimi kaybettim ölmüş karnımda aten teaviyle olmuştu 2 yılda 1 iğneyle kürtajdan sonra yine hamile kalırmıyım korkutuyolar olma diye çok üzgünüm ruhsal çöküntüdeyim...(((
ben 3 aylık bebeğimi kaybettim ölmüş karnımda aten teaviyle olmuştu 2 yılda 1 iğneyle kürtajdan sonra yine hamile kalırmıyım korkutuyolar olma diye çok üzgünüm ruhsal çöküntüdeyim...(((
bende geçen hafta bebeğimin kalp atışı durduğu ve gelişmediği için kürtaj oldumilk gebeliğimdi, bugün 10. gün ve az da olsa kanamalar devam ediyo ne kadar sürcek bu böyle, ve acaba normal mi fikri olan var mı?
minikkelebek seninle ağustos ayında hamile kalanlar topiğindeydik canım, ben de 3 ay korunup sonra düşünüyorum, aslında eşimle ne zaman olsun diye konuşmadık o da şimdilik moralim bozuk diye açmıyo hiç bu konuyu. ama o duyguyu tadınca insan yani hamileliği, tekrar yaşamak ve hemen bebeği olsun istiyo....
şimdi bu korunma sürecinde neler yapmak nasıl beslenmek daha doğru olur bildiklerimizi paylaşalım kızlar.
ben yine günde 3er ceviz badem fındık yiyim, azıcık ta olsa pekmez yemeğe çalışıyım diye düşünüyorum hamile olduğumu öğrenince yapıyodum bunu. gerçi şuan bi seyehatteyiz haftaya evimize döncez inşallah, gidince böyle elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye başlıyim diye düşünüyorum, gerçi çok plan yapmamak lazımmış bunu acı bi tecrübeyle öğrendim ama sağlıklı beslenerek tedbirli olalım diye düşünmekte bi sakınca yoktur sanırım.
buyrun sizde tavsiyelerinizi paylaşın
inşallah en hayırlı zamanda olur ve inşallah sağlıkla kucağımıza alırız....
bende bugün 9 haftalık embriyonun kalbi atmadığı ve kesenin küçülmeye başlamasından dolayı kürtaj oldum. ve artık ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Üzülme tatlım, bu günler de geçecek, tekrardan müjdeli haberini alacağız inşşş.
ne olur banada yardımcı olun bende 11 haftlık bebeğimi kaybettim bugün 25 gün olyo kürtj olalı doktor rahim tertemiz 3 y korun dedi ama ben korunmdın acaba hmilemiyim şimdi belirtiler var olabilirmi 25 günde
ben kürtajdan sonra hiç adet görmeden hamile kaldım ve 5. haftadayım fakat belirtiler yine son buldu sanırım burun kanlanmam vardı ve oturup kalkarken bacak diplerime bıçak gibi ağrı saplanıyodu geriliyodu ama bi kaç gündür bunlar yok zaten diğerindede aynısı olmuştu ve kalp atışları duyulmamıştı çok korkuyorum biden kesilmesi normalmi lütfen böyle olanlar varsa yardım etsin =(((
kürtajdan sonra kürtaj kanaması oldu ve hemen ardına hamile kaldım oğlum şuan 13 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?