Kızlar kuzenimiz intihar etmiş

canım başınız sağolsun. değermiydi, gencecik yaşında bunu yapmaya... zamanla unuturdu... Allah rahmet eylesin.

canım başınız sağolsun. değermiydi, gencecik yaşında bunu yapmaya... zamanla unuturdu... Allah rahmet eylesin.

kesinlikle haklısın hangimizin başına gelmedi ki karşılıksız sevgiler. değer miydi asla değmezdi!! ne düşündü nasıl bi psikolojideysi anlam veremiyorum.

canım hemşehrim başın sağolsun.allah sabır versin.:teselli:

çok üzüldüm
ama ne ooldu şimdi o kız için değermiydi
acaba öldüğüne üzülecekmi olan anana babana oldu....
allah rahmet eylesiin günahlarını affetsiin

canım başınız sağolsun,
Allah rahmet eylesin gerçekden çok zor insan bazen kelimeler bulamaz ve ben o durumdayım ..söylenecek çok şey var ama ne denebilir ki ?
Allah anacığına babasına sabır versin evlat acısı çok zor .
Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın....

başınız sağolsun tüylerim diken diken oldu korkunç bişiy yaa değermi gerçekten yaa dahada genç miş ne diyelim ALLAH affetsin canına kıydığı için çok üzüldüm

allahım nasıl bir hayatta yaşıyoruz insan kendi canına kıyar mı hiç normal bir zamanda sölesen kimse ben kendi canıma kıyarım diyemez ama işte ruhsal bunalım anında demekki yapmış bunu ama ben hala anlamam dünyada başka kız yok mu neoldu şimdi gitti bu dünyadan geride kalanlara olan oldu bu yaşa kadar büyüten ailesine kocaman bir acı bıraktı keşke ler fayda etmiyor artık tüh ya keşke böle bişi olmasaydı insan her şeyi dert etse ve bu yolla çözüm arasa zaten hiç kimse kalmaz hayatta
insanın önününe yaşam boyu o kadar engel çıkıyor ki allahım hep bizi test ediyor kulum bakalım ne yapacak diye kolay yolumu mu sececek yada aşmak için çaba mı verecek diye bakıyor
ama demekki insan oğlu zora gelince tıkanıyor bi çıkmaza giriyor gerçi o tetiği çektikten sonra çok pişman olmuştur ama iş işten geçmiştir

allah mekanını cennet yapsın günahlarını affetsin heleki ailesine çok sabırlar versin yarabbim

ben hastanede çalışıyorum. konuştum bizimnkilerle fırat yaseminin hastanesindeymiş diye buraya getirtin teyzemi dedim. gelince burda söyleriz ilacını da yapar hemşire arkadaşlar dedim bakalım onlar ne karar verecekler en mantıklısı bu . sakinleştirici vermek lazım kadına

en doğrusunu yapacaksınız böyle yoksa kadın helk olur üzüntüsündensenağlama

başınız sağolsun. çok kötü yaa gencecik yaşında hemde. işte psikoloji çok önemli insana herşeyi yaptırıyo belkide 1sene önce birinin intiharını duyunca oda üzülürdü yapılmaması gerektiğini düşünürdü ama insanın ruh sağlığı öyle değişiyoki herşeyi yapılabiliyo.
Allah geride kalanlara sabır versin onunda günahlarını affetsin inşallah.

İntihar olayı gerçekten de çok acı.. bundan iki yıl önce benimde amcam bazı nedenlerden dolayı depresyona girmişti oda kendini 15.kattan aşağı atmıştı üstelik evli ve ikitane çocuğu vardı..senağlamasenağlama ay o günlere geri döndüm bir an çok kötü günlerdi.:1no2:

başınız sağolsun allah günahlarını affetsin. çok üzücü..:1no2:

inan canım çok üzüldüm:çok üzgünüm:senağlama
yüce rabbim günahlarını affetsin sizlerede sabır versin:Saruboceq:

canım çok üzüldüm başınız sağolsun.Allah günahlarını affetsin.kalanlara sabır versin.daha çok gencecik hayatının baharındaymış.

Back
X