Kızlar kuzenimiz intihar etmiş

ayy ben yeni duydum başınız sağolsun canım rabbim ailesine sevenlerine sabırlar versin günahlarını affetsin inşallah çok üzüldüm

Ay okuduğum anda arkadaşım aklıma geldi. Benimde arkadaşım babasının silahıyla intihar etmişti, gerçekten inanılması güç bir durum. Allah ailesine sabır versin, benim arkadaşım olmasına rağmen o kadar içim yandıki ailesini hiç düşünemiyorum...Başınız saolsun

Nasıl kıymış canına yaa hayatının baharında, çok üzüldüm heleki böyle genç ölümler beni daha bi üzüyor. Başınız sağolsun canım:-(

Çok acı-cok yazık offfff çok kötü oldum.senağlama
Anesinin babasının durumunu düşündükçesenağlama
Canım Allah sizlere ve anne babaya sabır versin.
Offfffffff yaa!!! nasıl dayanılmaz acılar yaşıyordu ki -
bu zor kararı verebildi.senağlamasenağlama senağlama
Sevdiğim yoksa ben de yokum diyen bir yüreksenağlama
ahhhh çok yazık. Mekanı cennet olsun İnşaallah.:Saruboceq:

dayanilmaz bir olay senağlama
çok çok aci
tuylerim urperdi Allahim Yarabbim
Neden Neden ! ! deger mi ??
offff :1shok:
Allahim aileye sabirlar versin,çok aci çok
:çok üzgünüm:
Anneye babaya...dusunemiyorum hallerini :çok üzgünüm:
Allah affetsin :Saruboceq:

yazik ya ask icin degermi???
canim basiniz sag olsun...
allah ailesine sabir versin....
onunda yeri cennet olsun...
allah rahmet eylesin...

[B]başınız saolsun canım.bizimde bi tanıdığımız kıydı canına.banyoda kız kardeşi bulmuş yerde kanlar içinde.yazık kızın psikolojisi alt üst olmuştu.silahı hala nerden buldugunu ve neden intihat ettiğini bilmioruz.ramazan aynında intihar etmiştti.allah hepsinin günahlarını affetsin.inş.[/B]senağlama

canım arkadaşım....nedir bu yaaa....
cidden kara bulutlar dolanuyor üzerinizde, ama bu çook acııı ALLAHIM sizlere sabırlar versin..
sana ve ailenede dayanma gücüde versin...
çok ama çok üzüldüm.......

Öncelikle annesine babasına sabırlar dilerim Allahtan...
pisipisine bir ölüm.. trafik kazası olsa, başka bişey olsa Allahın takdiri diyebilirdik..
ama ölümü bu şekilde olunca insan kabullenemiyor. Allah taksiratını affetsin..
Geride kalanlara sabır versin..

kızlar kendimi çok kötü hissediyorum. dün öğleden sonra fıratımızı toprağa verdik.ben hala inanamıyorum ve kendime çok kızıyorum 2 gün önce benimle dertleşmişti abla yapacağım kimse inanmıyor demişti ben inanmıştım ama vaktim olmadı yardım etmeye. bayramdan sonra psikiyatriye gidecektik yaa off fırat neydi acelen. bu arada ilginizden ve dualarınzdan ötürü hepinize teşekkürler arkadaşlar.

bu arada evde mektup bulduk 2 sayfasında aklınıza gelebilecek bütün duaları okumuş okuduğu sayı kadar çizik atmış. diğer bir sayfada da ailesine veda etmiş. kardeşine emanet etmiş anasını babasını. inanın kızlar çok inançlı bir gençti nasıl yaptı anlamıyorum hala.

Allah rahmet eylesin canim ...

Cok üzücü bir durum, Allah düsmanimin bile basina vermesin ...

Ailesinede bol bol sabir diliyorum, ben okuyunca bile kötü oldum ki ailesi ne yapsin ...

Sizde kendinizi üzmemeye gayret edin ve bol bol dua edin ... :teselli:

basınız sagolsun acınızı paylasıyoruz
benımde gecen sene ramazan batramından sonra kuzenım ıntıhar etmıstı
ıstanbuldaydı yanına gıtmıstık bızım ayrıldıgımız aksam ıntıhar etmıs malesef
aslında o cok ıyı degıldı 5 ay once 7 aylık evlı oldugu esı karnında bebegıyle olmustu
ve ıntıhar ettıgı gun evlılık yıldonumlerı ıdı ne dıyelım elden bırsey gelmıyor
allah gunahlarını affetsın mekanları cennet olsun

Back
X