Kızlar lens kullananlar bi bakabilirmi:(

Acuvue Qasys ı bana doktorum sipariş etmişti çok iyi demişti bana da batma yaptı ama lens de sıkıntı yok bende kuruluk vardı elimde damla ile geziyordum kurudukça damlatıyordum idare ediyordu bence doktordan kuruluk için damla iste batma oldugu zaman damlat o rahatlatır ama o kuruluk asla geçmez ve lens kullanmaya devam ettikçe daha da artar senin gözlük kullanman gerek, bunun retina çizilmesine kadar tehlikeleri var herkes lens kullanmaz hele ki kuru gözler kullanmamalı. illa kullanıcam dersen bol bol damla ile nemli tutmalısın gözünü.

Tamam canım çok sağol

Gözleriniz alerjik bi yapıya sahip olabilir hassas olduğu içinde lens kullanamıyorsunuzdur benimde öyle doktorum lens yazmak istememişti uygun değil diye düğünümde gözlüklü gelin olmak istemediğim için rica etmiştim düğünden sonra bir kaç seferde taktım ama ne zaman lens kullansam hep bi batma ve kızarmış gözlerim oldu iki saat zor dayanıyordum ondan sonra lens defterini kapattım zaten. Üç kuzenim var biri gözünde unutup uyuyor bile bazen hiç rahatsız olmuyor ama diğer ikiside benim gibi onlarda lens kullanamadılar

cnm goz çapına gore lens onerıyorlar ama. sen lens kullanmak ıstedıgını doktoruna soyleseydın ona gore çap ölçümü yapıp lens numarası da yazacaktı sana. ben lens kullanıorum markayı hatırlamıorum, enıstem gozulukcu o ayarlıo. aqualı bişiydi galıba mavili beyazlı bi paket. ama lensı hıssetmemen gerekır. batmaması lazım yanı eger toz yada tüy falan bişi yapışmamışsa ustune.

Arkadaşların da dediği gibi lens muayenesi ayrı yapılıyor. Çapını ölçmesi gerekiyordu öncelikle. Mesela ilk kullandığının çapı 8.6 , şimdi kullanıyorum dediğin 8.4 diye biliyorum. Ben purevision hd2 kullanıyorum çok memnunum. Aslında gözde durabiliyor ama doktorum yine de günlük çıkar dedi. Üşenmezsem çıkarıyorum:) bir de batma olayı kuruluktan olabilir, yada çap uygun olmadığından olabilir. Gözyaşı damlası verir kuruluk varsa. Buarada lensi çıkarıp solüsyonla yıkayıp tekrar taktığında da batma oluyor mu yine?

benım gozumde bozuk her lens oluyor sanırım sende alerjı var senın lens takman pek olası gozukmuyor

1. Resimdeki Bausch&lombu ben kullaniyorum 2. Resimdeki Acuvueyi de ablam ve bizim numaralarimiz cok yuksek hemde astigmatimizda var.ama ikimizinde hic bir sikayeti olmadi bu zamana kadar. Sanirim senin gozun lensi kabul etmiyor cunku bu lensler yumusak kontak lens 1. Resimdeki ozellikle de hava gecirgen ozellige sahip istersen iyi bir ozel doktora gidip durumu anlat numaran cok yuksek degilse gozluk kullan bence.Yoksa bu sekilde gozune zarar verirsen ameliyat sansini da yok edebilirsin.

Çok teşekkür ederim.

Evet yine yıkadığımdada oluyor malesef canım.

Yok doktor lens falan takmamadı sadece göz numaramı verdi bende gözlük kulanmak istemediğim için numarama göre lens aldım ama hep sorun oldu canım ya cevap verdiğin için çok sağol.
Anladigim kadariyla doktor size gozluk numarasi olcmus. Gozluk numarasi ile lens numarasi ayni degildir. Ayrica goz capinizin olculmesi gerekir. Lensin capi size uygun degilse lensi hissedersiniZ. Lutfen lens olcumu yapan bir doktora gidin ve onun tavsiyelerine uyun

Lensi doktor dener uygun olani receteye yazar gozlukcu satar ustelik artik gozlukculerde lensi denemek bile yasak.Guzel bir doktora gitmenizi tavsiye ederim lens batmaz hissedilmez cunku.

Ben yıllardır (17 yıl) lens kullanıyorum ve birçok marka denedim hatta en son air optix i duydum denedim ama hiç memnun kalmadım hatta birsürü insan beğenmemiş hep aynı şikayet mevcut. Ama en memnun kaldığım
Acuvue OASYS ve birdaha asla değişmem

şimdi kullandığım diye attığınızı kullanıyorm.acuvue oasys for astigmatism kullanıyorum ben. ama doktordan aldım direk. hastanede baya muaneye etti lens taktı 2-3 saat bekledim vs öyle marka adı verdi bana. bence sizde bi araştırma hastanesine gidip lensinizi seçin

Çok dikkat ediyorum elimi bir kere sabunla yıkıyorum sonra losyonla yıkıyorum o kadar yani havluylada kurutmuyorum ama yok

Göz pınarına değmesi ve acıtması normal bir durum değil. Göz çapına göre lens yazılır normalde. Sana tavsiyem aynı doktora gitme başka bir göz doktoruna git nolur nolmaz. Benim yaklaşık hiç şikayetim olmadan kullandığım lens markam Acuvue Oasys. Tavsiye ederim yumuşak bir lenstir. Ve her akşam lens suyunu değiştirmeni de tavsiye ederim. Lens suyu da çok etkili çünkü. Ayrıca yaşın yaklaşık 25 e yakın değilse gözlerini çizdirme 25 yaşından sonra numara büyümesi yavaşlıyor çünkü

Çok dikkat ediyorum elimi bir kere sabunla yıkıyorum sonra losyonla yıkıyorum o kadar yani havluylada kurutmuyorum ama yok
Sadece elinizi yıkayıp düzgün bir şekilde kurulamanız yeterli olur ben öyle yapıyorum ama lensi parmağınıza almadan önce tüy gibi şeyler kalmadığından emin olun ben kuruttuktan sonra birkaç defa üflerim birşey kalmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…