- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Tamam canım çok sağolBana kalırsa en iyisi doktora gitmek ama imkan yok diyorsan bisey diyemem.
Lensmarket diye bir site var. Oradan üyelik al, air optix ten denemek için bir çift lens iste. Hediye olarak gönderirler muhtemelen. Ben ilk lens kullandigimda her markadan deneme ürünü istemiştim. Gönderdiler sağolsunlar.
Bir de gözlerin kuruyorsa gözyaşı damlası kullanman gerek. Onu da sadece göz doktoru yazabiliyor malesef.
cnm goz çapına gore lens onerıyorlar ama. sen lens kullanmak ıstedıgını doktoruna soyleseydın ona gore çap ölçümü yapıp lens numarası da yazacaktı sana. ben lens kullanıorum markayı hatırlamıorum, enıstem gozulukcu o ayarlıo. aqualı bişiydi galıba mavili beyazlı bi paket. ama lensı hıssetmemen gerekır. batmaması lazım yanı eger toz yada tüy falan bişi yapışmamışsa ustune.kızlar ben bir yıl önce gözlerim iyi görmediği için lens kullanmaya başladım. Kullandığım lensleri gözlerimde hissediyordum ve çok rahatsız oluyordum gözlerimde kızarıyordu o yüzden bi takıyordum bi takmıyordum. Bir ay önce lenslerimi aldığım gözlükçüye gittim ben bu lensleri hissediyorum ve rahatsız oluyorum dedim. Oda sana daha ince lens isteyelim dedi ve istedi lensler geldiğinde gözlükçüde taktım gayet iyiydi hissetmiyordum bi kaç saat sonra gözlerimin gözpınarı tarafı batma yaptı ve kızardı o yüzden yeni aldığım lensleride takamıyorum. Ameliyat olmayı düşünüyorum ama şimdi değil. Gözlerim iyi görmüyor lensleri çıkardığım zaman çok rahatsız oluyorum taktığım zamanda rahatsız oluyorum. Lens kullananlar hangi markayı kullanıyorsunuz benim durumumu yaşayan varmı acababide uyuyuncada çıkarılmayan lensler varmış kullanan varmı? Şimdiden cevap verenlere çok teşekkürler.
benım gozumde bozuk her lens oluyor sanırım sende alerjı varkızlar ben bir yıl önce gözlerim iyi görmediği için lens kullanmaya başladım. Kullandığım lensleri gözlerimde hissediyordum ve çok rahatsız oluyordum gözlerimde kızarıyordu o yüzden bi takıyordum bi takmıyordum. Bir ay önce lenslerimi aldığım gözlükçüye gittim ben bu lensleri hissediyorum ve rahatsız oluyorum dedim. Oda sana daha ince lens isteyelim dedi ve istedi lensler geldiğinde gözlükçüde taktım gayet iyiydi hissetmiyordum bi kaç saat sonra gözlerimin gözpınarı tarafı batma yaptı ve kızardı o yüzden yeni aldığım lensleride takamıyorum. Ameliyat olmayı düşünüyorum ama şimdi değil. Gözlerim iyi görmüyor lensleri çıkardığım zaman çok rahatsız oluyorum taktığım zamanda rahatsız oluyorum. Lens kullananlar hangi markayı kullanıyorsunuz benim durumumu yaşayan varmı acababide uyuyuncada çıkarılmayan lensler varmış kullanan varmı? Şimdiden cevap verenlere çok teşekkürler.
Çok teşekkür ederim.
Resin koymaya çalıştım ama oldu mu emin olamadım. Size bunu öneririm, aynı markanın su oranı daha yüksek olanı, çok yumuşak ve gözde hissedilmiyor. Sizin ilk gösterdiğinizi ben de kullandım ve inanılnaz rahatsız oldum, gözlerime battı. Bundan çok memnunum ama.
Edit: link ekledim, resim çıkmamış.
https://www.google.com.tr/search?q=bausch+lomb+soft&client=ms-android-sonymobile&prmd=visn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjzzJe_r9fOAhUBjywKHXGRDKUQ_AUICCgC#imgrc=wXYyl-IZ2F7IpM:
Evet yine yıkadığımdada oluyor malesef canım.Arkadaşların da dediği gibi lens muayenesi ayrı yapılıyor. Çapını ölçmesi gerekiyordu öncelikle. Mesela ilk kullandığının çapı 8.6 , şimdi kullanıyorum dediğin 8.4 diye biliyorum. Ben purevision hd2 kullanıyorum çok memnunum. Aslında gözde durabiliyor ama doktorum yine de günlük çıkar dedi. Üşenmezsem çıkarıyorum:) bir de batma olayı kuruluktan olabilir, yada çap uygun olmadığından olabilir. Gözyaşı damlası verir kuruluk varsa. Buarada lensi çıkarıp solüsyonla yıkayıp tekrar taktığında da batma oluyor mu yine?
Anladigim kadariyla doktor size gozluk numarasi olcmus. Gozluk numarasi ile lens numarasi ayni degildir. Ayrica goz capinizin olculmesi gerekir. Lensin capi size uygun degilse lensi hissedersiniZ. Lutfen lens olcumu yapan bir doktora gidin ve onun tavsiyelerine uyunYok doktor lens falan takmamadı sadece göz numaramı verdi bende gözlük kulanmak istemediğim için numarama göre lens aldım ama hep sorun oldu canım ya cevap verdiğin için çok sağol.
Bende bundan kullanıyorum. cok iyi. cok memnunum.Eki Görüntüle 1874422 Bu daha önce kullandığım.
kızlar ben bir yıl önce gözlerim iyi görmediği için lens kullanmaya başladım. Kullandığım lensleri gözlerimde hissediyordum ve çok rahatsız oluyordum gözlerimde kızarıyordu o yüzden bi takıyordum bi takmıyordum. Bir ay önce lenslerimi aldığım gözlükçüye gittim ben bu lensleri hissediyorum ve rahatsız oluyorum dedim. Oda sana daha ince lens isteyelim dedi ve istedi lensler geldiğinde gözlükçüde taktım gayet iyiydi hissetmiyordum bi kaç saat sonra gözlerimin gözpınarı tarafı batma yaptı ve kızardı o yüzden yeni aldığım lensleride takamıyorum. Ameliyat olmayı düşünüyorum ama şimdi değil. Gözlerim iyi görmüyor lensleri çıkardığım zaman çok rahatsız oluyorum taktığım zamanda rahatsız oluyorum. Lens kullananlar hangi markayı kullanıyorsunuz benim durumumu yaşayan varmı acababide uyuyuncada çıkarılmayan lensler varmış kullanan varmı? Şimdiden cevap verenlere çok teşekkürler.
Bende uzun süre acuvue lens kullandım çok da memnundum bi sıkıntım olmadı.. bu marka gözde kalabiliyo sürekli tak çıkar yapmanıza gerek yok..Eki Görüntüle 1874423 Buda şimdi kullandığım
Çok dikkat ediyorum elimi bir kere sabunla yıkıyorum sonra losyonla yıkıyorum o kadar yani havluylada kurutmuyorum ama yokBende bundan kullanıyorum. cok iyi. cok memnunum.
ellerinizin hijyenikliğine dikkat ediyomusunuz.
cünkü bazen ilk taktıgımda bendede oluyor batma. cıkarıp losyonla biraz daha ovalayıp öyle takınca sıkıntı ortadan kalkıyor.
Sadece elinizi yıkayıp düzgün bir şekilde kurulamanız yeterli olur ben öyle yapıyorum ama lensi parmağınıza almadan önce tüy gibi şeyler kalmadığından emin olun ben kuruttuktan sonra birkaç defa üflerim birşey kalmasın diyeÇok dikkat ediyorum elimi bir kere sabunla yıkıyorum sonra losyonla yıkıyorum o kadar yani havluylada kurutmuyorum ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?