Kızlar lh homonumu nasıl düşürürüm klomen fayda etmiyor yumurtlayamıyorum

Bende yumurtlayamıyorum burayı takip edicem...

benimde yumurtam oluşuyor ama gebelik oluşturamıyor bu yüzden iğneyle büyütücez doktorum bana 4 ay yani 4 kutu kullandıktan sonra olmuyorsa yumurta büyütüğcü iğneyi ssk bagkur karşılıyor dedi çok pahalı dedi bende otlardan yararlanmayı düşünüyorum yan teysiri olurmu bilmiyorum ilaclardan çok oluyor aslında kafamızdan bu fikri birazcık uzaklastırsak ve zamana bıraksak belki olur ama düşünmemek elde degil hele kadın için alah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir inş tez zamanda...

senin değerlerin kaçtı lh ve prolaktin

benimde LH yüksek bu yüzden yumurtlayamıyorum..acaba düşürmek için ne yapmalı..???:44:

ilaç kullandım iki ay ama fayda etmedi.daha tam tersi yükseltti...

Son düzenleme:
benimde LH yüksek bu yüzden yumurtlayamıyorum..acaba düşürmek için ne yapmalı..???:44:

ilaç kullandım iki ay ama fayda etmedi.daha tam tersi yükseltti...
bal tarcın ve çörek otu karısımının yumurtlamada cok faydası duymustum deneyın isterseniz.
yalnız çörek otunu ezmeniz lazım,aktardan çektirebilirsiniz.

bal tarcın ve çörek otu karısımının yumurtlamada cok faydası duymustum deneyın isterseniz.
yalnız çörek otunu ezmeniz lazım,aktardan çektirebilirsiniz.

teşekkür ederim bu karışımıda denicem..

ama bir kaç gündür hayıt otu suyu içiyordum,,LH düşmüş.şuan normal değerlerde çok şükür..

canım lh kaçtan kaça düştü seninn????kaç gün içinde bu düşüş oldu

hayatım benim adetimin 3. günü yaptırdığım testlerde lh ve fsh hep yüksek çıkıyordu.fsh çok yüksek olmasada hep sınırdaydı.tam 1 yıl boyunca gitmediğim doktor kalmadı.hiç biri ilgilenmedi.en sonunda bir doktorum hemen tedaviye başlayalım dedi ve 2 ay boyunca cyclo prognova kullandım.önceden 19.5 olan lh tedaviden sonra 25 olmuş. o kadar çöktümki.doktordüşünceye kadar kullanıcaz demesinmi...

bende sinirlendim bıraktım ilacı ve hayıt otuna başladım.başladıktan 6 gün sonra lh ve fsh normal düzeylere inmiş.yani lh:12.4 fsh: 4 olmuş...

sevinçten havalara uçtum..Rabbime şükürler olsun şimdi biraz daha düzene girmesini beklicem

çok şükürr canım ,ne güzel düşürmüşsün,
bende kullansam mı acaba fsh:7,47 lh:8.34 benimdee

çok şükürr canım ,ne güzel düşürmüşsün,
bende kullansam mı acaba fsh:7,47 lh:8.34 benimdee

eğer bu sonuçların adetinin 3. günü bakıldıysa bence normal değerlerde.bir problemin yok gibi.adetlerinde düzenliyse gerek yok bence.benim LH yüksek olduğu için yumurtlamayı baskılıyor o yüzden düşürmeye çalıştık..

canım adetin 4. gününde yapıldı,,,adetlerim düzenli 26-27 günde oluyorum...
şuanda soğan suyu içiyorum pazartesi günü bitecek,,,hemen arkasından başka bi küre mi başlasammı diyodumm??
benim prolaktinim 41,5 çıktı ,,,ama sabah kan vermeden önce bişiler yemiştim,,,o etkilemiştir sonucu birazda,,,bu adetin 3. günü testi tekrarlayacam...yine yüksek çıkarsa prolaktin onu ilaçla düşürürüm artık,bu hayıt prolaktinide düşürüyomu acaba,bilgin varmı canım

tatlım benim şuana kadar yükseltmedi.ama bir arkadaşınkinde okumuştum prolaktini yükselmiş biraz.

bu arada senin prolaktin yüksek gibi.yumurtlamayı baskılıyor olabiliyor.önce onu düşürmek için doktoruna başvurabilirsin.yemek hormon tahlilini etkilemez için rahat olsun.

diğerlerini değilde sadece prolaktini etkiliyomuş,,,prolaktinde aç olmak gerekiyomuşş,,,dr söyledi,,,testi tekrarlayın diye

bu arada profilinde erzurum yazıyor ,oralımısın ,bende oralıyımda

yok hayatım ya ben denizliliyim.ama üniversiteyi burda okudum sonra yine buraya atandım.e birde eşimle burda tanışınca evlendik ve burda kaldık. tam 7 yıldır burdayım

şimdi aşkalede oturuyoruz.eşim burda çimento fabrikasında mühendis. oyüzden lojmanlarda oturuyoruz.

hımmm,anladım canım,,,iyi yapmışsınızz,,,bende istanbulda yaşıyorum şuan ,memleketimi özlüyorum ama,,,,

Son düzenleme:

Gunde ksc bardak hayiti ictin ??
cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…