Doğuma Hazırlık kızlar lohusa terliği nereden aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dzdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
26
0
86
İzmir
herkese merhaba,

ben hastanede giymek için istanbul'da şık, düz rahat, boncuklu falan güzel bir lohusa terliği arıyorum.hani gecelik-sabahık takımların oluyor ya havlu gibi üzeri işlemeli gecelikle aynı renk, onlar çok hoşuma gitti ama benim aldığım takımın yoktu
siz aldınız mı, nereden aldınız, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
teşekkür ederiiimmmmmmmmm

kaç gündür bende düşünüyorum bunu.çok güzel konu açmışın canım bilen arkadaşlar yazarsa çok süper olur

kaç gündür bende düşünüyorum bunu.çok güzel konu açmışın canım bilen arkadaşlar yazarsa çok süper olur

sağol canım inşallah bulalım şık şık içimize sinen bişeyler artık :)
ne kadar var doğumuna?

sağol canım inşallah bulalım şık şık içimize sinen bişeyler artık :)
ne kadar var doğumuna?

pardon takvimin varmış görmemişim
senin yine vaktin var canım, ben haziran annesi olacağım allah izin verirse ilk 2 haftası gibi, elimi daha çabuk tutmam lazım :)

pardon takvimin varmış görmemişim
senin yine vaktin var canım, ben haziran annesi olacağım allah izin verirse ilk 2 haftası gibi, elimi daha çabuk tutmam lazım :)

az kalmış canım doğumuna rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin bebeğini.inşallah terliğini alınca burayada resmini eklersin bizede fikir olur

arkadaşlar cossy by aquanın takımları çok güzelzemuszemus geceliği, sabahlığı, pijaması ve terliği takım bi bakın derim.. heryerde bulunmuo asıl yeri izmir arayıp bağlı bulundukları bayileri öğrenebilirsiniz..umarım yardımcı olabilmişimdirhihoyyyt

teşekkür ederim canım, baktım güzel şeyler var gerçekten :)
ama ben gecelik sabahlığımı aldım zaten, sadece terlik arıyorum burada da yalnız terlik satılmıyor sanırım

teşekkür ederim canım, baktım güzel şeyler var gerçekten :)
ama ben gecelik sabahlığımı aldım zaten, sadece terlik arıyorum burada da yalnız terlik satılmıyor sanırım

tam yerindeymişsin işte canımkaydirigubbakcemile5 nette lohusa takımları ve terlikleri göstermio zaten mağazadan bakman lazım..bunların hepsi ayrı ayrı satılıo yani terliğini ayrıca alabilirsinhihoyyyt

ben aslında sabo almayı düşünüyodum ama sizi böyle okuyunca kokoş bişey mi alsam diye düşünmeye başladım hani:sinifsinif:
aslında önemli olan birde temizlenebilir bişey olması. hastanede giydikten sonra temizleyip evde de giymek için...

ya ben çok guselmodel buldum 3-4 tane buraya eklemek ıstyorum ama nasıl resım eklenıo bılmıorum(

Ben bu markayı ilk kez duyuyorum. İzmir'de nerelerde satılıyor. Karşıyakadyım ben, sende öylesin sanırım..

kızlar teşekkür ederim hepinize :)
cossy by aqua ya bakacağım mutlaka, hadi siz de aldıklarınızın resimlerini ekleyin de fikir olsun hepimize :)

işte ben eklıcem bulduklarımın resmını ama nasıl eklenıyor bılmıyorummm klava:

Ben bu markayı ilk kez duyuyorum. İzmir'de nerelerde satılıyor. Karşıyakadyım ben, sende öylesin sanırım..

canım ben karşıyakalıyım ama ankarada oturuorum.. ben buradaki bayilerini arayarak öğrendim senin işin daha kolay telini verim karşıyakada sana yakın satış noktalarını öğren ordan bakarsın canım ok gerçi sitesinde yazıor ama 2816803-2816823

tamam bi inceliyim ben.. Çok saol

ben baktım aqua da ıkı çeşit loğusa terliği var biri topuklu tuylu bırı saten beyaz saten olan gerçekten çok gusel taşlı falan 25 tl ben ondan almak ıstıorum...alkisalkisalkis

lohusa terliği die bir şey mi var? ben ilk defa duyuyorum. bildiğimiz terlikten bahsediyorsunuz değilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…