kaç gündür bende düşünüyorum bunu.çok güzel konu açmışın canım bilen arkadaşlar yazarsa çok süper olur
sağol canım inşallah bulalım şık şık içimize sinen bişeyler artık :)
ne kadar var doğumuna?
pardon takvimin varmış görmemişim
senin yine vaktin var canım, ben haziran annesi olacağım allah izin verirse ilk 2 haftası gibi, elimi daha çabuk tutmam lazım :)
arkadaşlar cossy by aquanın takımları çok güzelzemuszemus geceliği, sabahlığı, pijaması ve terliği takım bi bakın derim.. heryerde bulunmuo asıl yeri izmir arayıp bağlı bulundukları bayileri öğrenebilirsiniz..umarım yardımcı olabilmişimdirhihoyyyt
teşekkür ederim canım, baktım güzel şeyler var gerçekten :)
ama ben gecelik sabahlığımı aldım zaten, sadece terlik arıyorum burada da yalnız terlik satılmıyor sanırım
arkadaşlar cossy by aquanın takımları çok güzelzemuszemus geceliği, sabahlığı, pijaması ve terliği takım bi bakın derim.. heryerde bulunmuo asıl yeri izmir arayıp bağlı bulundukları bayileri öğrenebilirsiniz..umarım yardımcı olabilmişimdirhihoyyyt
Ben bu markayı ilk kez duyuyorum. İzmir'de nerelerde satılıyor. Karşıyakadyım ben, sende öylesin sanırım..
canım ben karşıyakalıyım ama ankarada oturuorum.. ben buradaki bayilerini arayarak öğrendim senin işin daha kolay telini verim karşıyakada sana yakın satış noktalarını öğren ordan bakarsın canım ok gerçi sitesinde yazıor ama 2816803-2816823
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?