Doğuma Hazırlık kızlar lohusa terliği nereden aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hamilelik dönemi boyunca kullanabileceğimiz hamile terlikleri de var. Çıkarmaların filan var, renk renk. çok şeker, çok tatlılar.

hamile terliğini ben kullanmıştım. renk renk olmasından ziyade bel ağrılarını tamamen geçirmesi daha önemli bence

bu terliği aldım normal ev terliği olarak kullanıcam ama loğusaykende gusel olur dıe duşundum

benim süper bi fikrim var bu konuda.
normal ev terliğinden koydum çantama.maliyet 0 oldu,rahatlık garanti oldu çünkü daha önce aylarca giymiştim.nasıl fikir ama :jeyyar:

benim süper bi fikrim var bu konuda.
normal ev terliğinden koydum çantama.maliyet 0 oldu,rahatlık garanti oldu çünkü daha önce aylarca giymiştim.nasıl fikir ama :jeyyar:

:)))) süper fikir olmuş :)) bende polaristen gayet normal ortopedik, altı kaymaz bir terlik aldım. ama evde hastanede giyilebilecek bir terliğim olsa almaz onu götürürdüm :)))

hastanede gıyılecek terlık önmlımı yaaa bn doğmdan snra evdegymek ıçın aldım

merhabalar isteğe göre lohusa terliği yapabilirim.

az kalmış canım doğumuna rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin bebeğini.inşallah terliğini alınca burayada resmini eklersin bizede fikir olur
merhaba öncelikle allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. isteğinize göre lohusa terliği yapabilirim.

Kızlar Eminönü havuzluhandan aldım 2. Kat 25 TL ye aldım.normalde heryerde 35 TL ama Ramazan diye işler kesat galiba 25 e düşürmüşler ve okdr guEllerki zarif şık çok süslüsüde vardı böyle daha kibar Olanlarıda var bakın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…