- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Evet canm ama inan 90% kiz denildi yani nubuna bakaraktan :)) pipiyi gösterdi bize 16.haftada :)Bence kiz
Hehe cinsiyet belli olmus demek ki nubdan anlamiyorum erkek mis anladigim kadariyla dimi
Seninkisi kiz mi erkek mi ?Bence kiz
Hehe cinsiyet belli olmus demek ki nubdan anlamiyorum erkek mis anladigim kadariyla dimi
Benimkisi ilkinde kabul etti ama simdi kabul etmiyor ben koycam bu sefer diye.. bende iyi tamam dedimHmms birlikte iki isim koyduk biri eşimin biri benim tercihim oldu. Bunu sade ben koymak istiyorum kabul etmiyo. ☺ benim fikrim huzeyfe,hanzala,eymen, ensar, taha... Yiğit hoşuma gidiyo ☺ bi de isim etkiler diyolar çocuğu onu da düşünüyom amaaan öyle işte
Ben öğrendiğim gün alıştım cnm ya ileriki zamanları düşündüm rabbim çok güzel uygun olanı nasip etmiş bize çok şükür ☺Benimkisi ilkinde kabul etti ama simdi kabul etmiyor ben koycam bu sefer diye.. bende iyi tamam dedimtabi ki begenmezsem kabul etmem :))
Sizin buldugnuz isimlerde cok güzel degisik isimler :)
Daha vakit var fikrimiz cok degiisir bakalim :))
Ee alistnmi ikinci oglan fikrine
Evet canm ama inan 90% kiz denildi yani nubuna bakaraktan :)) pipiyi gösterdi bize 16.haftada :)
Amin cümlemize canm :))Allah saglicakla kucagina da almayi nasip etsin hayirlisiyla cnm.
Seninki pipili kiz olcak bu gidisleBenim kızımın pipisi var resimlerdehey allahım ya artık kesin öğrenmek istiyorum ya
Öyle canm benm haklisin.. düsününce geecekten öyle.. :)Ben öğrendiğim gün alıştım cnm ya ileriki zamanları düşündüm rabbim çok güzel uygun olanı nasip etmiş bize çok şükür ☺
EvetSeninki pipili kiz olcak bu gidisle
Canım hareketlerini hissediyor musun küçük yaramazın. ☺Öyle canm benm haklisin.. düsününce geecekten öyle.. :)
Rabbim herseyin en iyisini bilendir.. :)
Hayirlisi olsun canmm sevindim adina :)) ama 16.haftadan önce yanilmalar cok oluyor seb 16.haftaya kadar sabir et o zmnda öyle kalirsa o zaman kesindir :))Kızlar çoğunluk erkek demişti tahminde ama bugün doktor büyük itimalle kız dedi sanırım kızım olucak
Evet cnm ama cok degil biraz uyusuk olcak galibaCanım hareketlerini hissediyor musun küçük yaramazın. ☺
Doğrudur canım ama doktor kız bence dedi çok yüksek ihtimal küçücük yanılma payı olabilir ama yüksel ihtimal kız dedi ama tabiki hayırlısı farketmezHayirlisi olsun canmm sevindim adina :)) ama 16.haftadan önce yanilmalar cok oluyor seb 16.haftaya kadar sabir et o zmnda öyle kalirsa o zaman kesindir :))
Olmaz mı cnm 2 3 haftadır kıpır kıpır. Bende ilk oğlum da 20 haftada hissetmiştim. Kök söktürüyo şuan banaEvet cnm ama cok degil biraz uyusuk olcak galiba
Ilk oglum daha hareketliydi sanki bu haftalarda..
Birde bu 2.hamilelik aslinda daha fazla hissetmem lazim ama ufak kipirtilar oluyor arada.. senin?
Tabikii öyle :)) ilk bebismii ?Doğrudur canım ama doktor kız bence dedi çok yüksek ihtimal küçücük yanılma payı olabilir ama yüksel ihtimal kız dedi ama tabiki hayırlısı farketmez
Ayyy hadi ya masallah kuzuya..Olmaz mı cnm 2 3 haftadır kıpır kıpır. Bende ilk oğlum da 20 haftada hissetmiştim. Kök söktürüyo şuan banabu onu da mı geçecek bilmem cnm ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?