Kızlar ltf Nubumuza bakın

Benimkisi ilkinde kabul etti ama simdi kabul etmiyor ben koycam bu sefer diye.. bende iyi tamam dedim tabi ki begenmezsem kabul etmem :))
Sizin buldugnuz isimlerde cok güzel degisik isimler :)
Daha vakit var fikrimiz cok degiisir bakalim :))
Ee alistnmi ikinci oglan fikrine

Benim kızımın pipisi var resimlerde hey allahım ya artık kesin öğrenmek istiyorum ya

Ben öğrendiğim gün alıştım cnm ya ileriki zamanları düşündüm rabbim çok güzel uygun olanı nasip etmiş bize çok şükür ☺

Kızlar çoğunluk erkek demişti tahminde ama bugün doktor büyük itimalle kız dedi sanırım kızım olucak

Eklentiler

• 20161230_115104-1-1.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar çoğunluk erkek demişti tahminde ama bugün doktor büyük itimalle kız dedi sanırım kızım olucak
Hayirlisi olsun canmm sevindim adina :)) ama 16.haftadan önce yanilmalar cok oluyor seb 16.haftaya kadar sabir et o zmnda öyle kalirsa o zaman kesindir :))

Hayirlisi olsun canmm sevindim adina :)) ama 16.haftadan önce yanilmalar cok oluyor seb 16.haftaya kadar sabir et o zmnda öyle kalirsa o zaman kesindir :))
Doğrudur canım ama doktor kız bence dedi çok yüksek ihtimal küçücük yanılma payı olabilir ama yüksel ihtimal kız dedi ama tabiki hayırlısı farketmez

Evet cnm ama cok degil biraz uyusuk olcak galiba
Ilk oglum daha hareketliydi sanki bu haftalarda..
Birde bu 2.hamilelik aslinda daha fazla hissetmem lazim ama ufak kipirtilar oluyor arada.. senin?
Olmaz mı cnm 2 3 haftadır kıpır kıpır. Bende ilk oğlum da 20 haftada hissetmiştim. Kök söktürüyo şuan bana bu onu da mı geçecek bilmem cnm ☺

Olmaz mı cnm 2 3 haftadır kıpır kıpır. Bende ilk oğlum da 20 haftada hissetmiştim. Kök söktürüyo şuan bana bu onu da mı geçecek bilmem cnm ☺
Ayyy hadi ya masallah kuzuya..
Baya baya kipirdiyo diyosun.. yok yok benmkinde is yok demek ki
Cok uykucu bisey olcak herhalde.. yada oturdugu yerde oturcak anlamadim baya hateketsiz geliyor bana nedense.. :)) cok nadir pitir pitir hissediyorum.. baslarda yani 10 haftalikken bile ayni böyle seyirme oluyordu.. sonra kesildi olmadi.. 15.haftadan beri biraz biraz oluyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…