Kızlar ltf Nubumuza bakın

Mavisim112 hem şaşırdım hem de çok sevindim canmmm benim. Hayırlı evlat olsunlar inşş ☺ oğlanları ikiledik 3. Ye Allah kerim..

Mavisim112 hem şaşırdım hem de çok sevindim canmmm benim. Hayırlı evlat olsunlar inşş ☺ oğlanları ikiledik 3. Ye Allah kerim..

Ben pek istemiyom ama rabbim nasip ederse başım gözüm üstüne. ☺
Nasıl gidiyo cnm hamilelik kilo aldın mı? Günlük neler yiyon?

Ben pek istemiyom ama rabbim nasip ederse başım gözüm üstüne. ☺
Nasıl gidiyo cnm hamilelik kilo aldın mı? Günlük neler yiyon?
Aynen cnm simdilik bende düsünmüyom ama söyle bi 5-6 sene sonra istermiyim bilmiyorum.. esim cok istiyor 2 cok az diyo hayirlisi bakalimm..
Evet canmm 3 kilo aldim ya sen?? Normal her zamanki gibi yiyip iciyorum sadece meyve, ceviz filan daha fazla yemeye calisoyrum..

Ewt cnm aynıyız :) ben almadım cnm 61 dim 60 la 61 arası gidip geliyom. Ceviz felan zoraki yiyom iştahsızlık dizboyu. Yoğurt meyve çoğunluk tüketiyorum..
Oh masallah daah iyi iste almaman :)
Bulantilarin varmi? Benimde hala devam ediyor ama yiyebiliyorm yinede.. ilk oglumda daha kötüydüm

Oh masallah daah iyi iste almaman :)
Bulantilarin varmi? Benimde hala devam ediyor ama yiyebiliyorm yinede.. ilk oglumda daha kötüydüm
Yok cnm 2 3 haftadır iyiyim bulantı yok ama mide bulandırıcı bişey görmeye dayanamıyorum ölüyom artık

Yorum yapmaya korkuyorum cnm ben. Kız yorumu çok aldık Mavisim112 le.oğlsnları duyunca şaşırdık ve sevindik. Ümit oluyo ister istemez sen sağlık sıhhat dile inş ☺
erkek kız olması hiç önemli degil tek dileğim saglıklı ve hayırlı bir evlat olması benimkisi sadece merakk herkeste oldugu gibi saglıkla gelsin bebişlerimiz

Aklimda baya var daha dogrusu ilk oglumn isminj ben koyudum simdi bende sira diyo :))
Yigit, Mehmet Han, Berat, Selim, Kerim.. bunlar var aklimzda :)
Hmms birlikte iki isim koyduk biri eşimin biri benim tercihim oldu. Bunu sade ben koymak istiyorum kabul etmiyo. ☺ benim fikrim huzeyfe,hanzala,eymen, ensar, taha... Yiğit hoşuma gidiyo ☺ bi de isim etkiler diyolar çocuğu onu da düşünüyom amaaan öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…