- Konu Sahibi Mavisim112
-
Erkek :)Canım benim bebişime de bakabilir misin 11 haftalıktı burda
Aynen Canimm Benimmmm :)) hayirlisi bakalim seneler sonra ücüncü olursa Allah kerim dedigin gibi :))Mavisim112 hem şaşırdım hem de çok sevindim canmmm benim. Hayırlı evlat olsunlar inşş ☺ oğlanları ikiledik 3. Ye Allah kerim..
Aynen cnm simdilik bende düsünmüyom ama söyle bi 5-6 sene sonra istermiyim bilmiyorum.. esim cok istiyor 2 cok az diyo hayirlisi bakalimm..Ben pek istemiyom ama rabbim nasip ederse başım gözüm üstüne. ☺
Nasıl gidiyo cnm hamilelik kilo aldın mı? Günlük neler yiyon?
Bizim seninle günlerimizde ayni.. :)) 17 haftaligizz :)Ben pek istemiyom ama rabbim nasip ederse başım gözüm üstüne. ☺
Nasıl gidiyo cnm hamilelik kilo aldın mı? Günlük neler yiyon?
Ewt cnm aynıyız :) ben almadım cnm 61 dim 60 la 61 arası gidip geliyom. Ceviz felan zoraki yiyom iştahsızlık dizboyu. Yoğurt meyve çoğunluk tüketiyorum..Bizim seninle günlerimizde ayni.. :)) 17 haftaligizz :)
Oh masallah daah iyi iste almaman :)Ewt cnm aynıyız :) ben almadım cnm 61 dim 60 la 61 arası gidip geliyom. Ceviz felan zoraki yiyom iştahsızlık dizboyu. Yoğurt meyve çoğunluk tüketiyorum..
Yok cnm 2 3 haftadır iyiyim bulantı yok ama mide bulandırıcı bişey görmeye dayanamıyorum ölüyom artıkOh masallah daah iyi iste almaman :)
Bulantilarin varmi? Benimde hala devam ediyor ama yiyebiliyorm yinede.. ilk oglumda daha kötüydüm
Aynen canim ya valla en ufak bi kokuda filan migdem bulaniyo.. yani tamamiyle gecmesi sürecek herhaldeYok cnm 2 3 haftadır iyiyim bulantı yok ama mide bulandırıcı bişey görmeye dayanamıyorum ölüyom artık
Yorum yapmaya korkuyorum cnm ben. Kız yorumu çok aldıkKızlar 20. Sayfada bizim de usg resmimiz var bakmayan arkadaşlar bi bakabilirmisiniz :))
Aynen kuzum yaaa hep kiz dendi bizede :) ama pipi gördükYorum yapmaya korkuyorum cnm ben. Kız yorumu çok aldıkMavisim112 le.oğlsnları duyunca şaşırdık ve sevindik. Ümit oluyo ister istemez sen sağlık sıhhat dile inş ☺
erkek kız olması hiç önemli degil tek dileğim saglıklı ve hayırlı bir evlat olmasıYorum yapmaya korkuyorum cnm ben. Kız yorumu çok aldıkMavisim112 le.oğlsnları duyunca şaşırdık ve sevindik. Ümit oluyo ister istemez sen sağlık sıhhat dile inş ☺
Öyle canm gercektende saglikli ve hayirli olsunlar ins :))erkek kız olması hiç önemli degil tek dileğim saglıklı ve hayırlı bir evlat olmasıbenimkisi sadece merakk herkeste oldugu gibi saglıkla gelsin bebişlerimiz
Aklimda baya var daha dogrusu ilk oglumn isminj ben koyudum simdi bende sira diyo :))Cinsiyeti belli olanlar isim ne düşünüyorsunuz ☺
Hmms birlikte iki isim koyduk biri eşimin biri benim tercihim oldu. Bunu sade ben koymak istiyorum kabul etmiyo. ☺ benim fikrim huzeyfe,hanzala,eymen, ensar, taha... Yiğit hoşuma gidiyo ☺ bi de isim etkiler diyolar çocuğu onu da düşünüyom amaaan öyle işteAklimda baya var daha dogrusu ilk oglumn isminj ben koyudum simdi bende sira diyo :))
Yigit, Mehmet Han, Berat, Selim, Kerim.. bunlar var aklimzda :)
Eki Görüntüle 1915213
12 haftalık resim.. Tahminler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?