Kızlar ltf Nubumuza bakın

O kadar dil döktüm yok güldü etti , kendiniz tahmin yürütün dedi.. icine illa bisey doguyodur filan dedi yolladi beni eve .. 4 haftayi gecirdim ama gel bana sor.. yarin ins ögrenicem..
Bizi sakın habersiz bırakma. Kızsa kutlama topici acıcam o derecedeyim :))))

Canlarimmm :)) doktordan geldimm ikinci oglusum geliyormus.. burukluk filan olur sanmistim ama yavru kusumu gördükten sonra hic üzüntü filan olmadi hayirla gelir insallah kuzum

Anaaa aynenn bende kız sanmıştım hayırlı olsun paşaaa geliyor desene ^-^ allah analı babalı büyütsün insallaaaah ^-^
Sagol canm benim evet pasa geliyormus.. :)) acikcasi hissettm ama kiz isteyi oldugundan bastirdim galiba hissimi.. ama cok sevindim gercekten :))

Rogue nerelerdesin cnmmmm :) okudunmu oglum oluyor :))
askiiiiiim yaaa :)) Valla panayıra cevirecektim kız olsaydı komple forumu :))) Allah analı babalı buyutsun canım benim. saglıkla gelsin insallah :) Ikı kocaman dag oluyor arkanda esinden sonra, olsun. Belki bir dahakine kız olur

Öyle canm ya iki tane aslanim olcak :)) buda güzel birsey.. olurda 3. Niyet edersek ilerde belki kiz olur ama belli olmaz belki oda oglan olur :)) hayirlisi canimmm benimmmmm

Erkek candır ya. Anaya da çok düşkün olur abimden biliyorum
Sorma bi tane oldugundan biliyorum cok anacidir oglusum :)) bakalim bu gelen nasil olur :)) ben evlenmeden önce cok dua ederdim hep oglumm olsun isterdim abim olmadigi icin ve teyzemin dayimin hep kizi oldugundan eksiklik hissederdim fazla erkek yoktu ailede.. demekki cok fazla istemisimki Rabbim bir degil ikinciyide veriyor bana

Öyle canm ya iki tane aslanim olcak :)) buda güzel birsey.. olurda 3. Niyet edersek ilerde belki kiz olur ama belli olmaz belki oda oglan olur :)) hayirlisi canimmm benimmmmm
Masallah masallah annesi :) Aynen rabbim hayırlısını versin. Cok öptüm fındıkları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…