- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Slvester bakalim ne yorumu yapacak seninkine.. illaki onunda yanildigi oluyor ama genelde tahminleri dogru cikiyor canm :)Amin amin inş hayırlı saglıklı evlatlar olsunlar :))) haberlerini bekliyoruz ozmn :) bende ögrenince yaZarım mutlaka
Bakalım ne diyecek :)) sana ne demişti :))Slvester bakalim ne yorumu yapacak seninkine.. illaki onunda yanildigi oluyor ama genelde tahminleri dogru cikiyor canm :)
Insallah belli olur ya bakalmm:)Belli olsa yorum yapardik canm ama malesef.. bidaha ki usg yi yüklersin tekrar bakariz belki daha net olur :))
Kiz demisti ama sadece bi usgde tuhaf bi cikinti var onun nub olup olmadigini anliyamadim demisti.. :)Bakalım ne diyecek :)) sana ne demişti :))
Hmm anladım canım hayırlısı olsun:) bana da kız gibi dedi :)))Kiz demisti ama sadece bi usgde tuhaf bi cikinti var onun nub olup olmadigini anliyamadim demisti.. :)
Evet okudum :)) hadi bakalimmmmHmm anladım canım hayırlısı olsun:) bana da kız gibi dedi :)))
Bizi sakın habersiz bırakma. Kızsa kutlama topici acıcam o derecedeyim :))))O kadar dil döktüm yok güldü etti , kendiniz tahmin yürütün dedi.. icine illa bisey doguyodur filan dedi yolladi beni eve .. 4 haftayi gecirdim ama gel bana sor.. yarin ins ögrenicem..
Ayyyyy canimmmmBizi sakın habersiz bırakma. Kızsa kutlama topici acıcam o derecedeyim :))))
Ayyyyy canimmmmhaber ederim tabikiiii :))))
Erkekmis kuzum :)Cinsiyeti belli oldu mu soylediysen de ben unuttuysam affola biraz unutkanlık var ama 13 gün vardı en son görüş gününe Nolduu o
Cnmmm bende sendenimmm.. oglanlari ikiliyoruz hadi bakalimm..Kızlar çarşamba günü dr gittiğim de ben sormadan dedi cinsiyetini. 14+2.. erkek dedi gülerek. yanılma olmuyo demi erkekte.
Erkekmis kuzum :)
Genelleme kiz yorumu yapildi ama tutmadii.. :)
Sagol canm benim evet pasa geliyormus.. :)) acikcasi hissettm ama kiz isteyi oldugundan bastirdim galiba hissimi.. ama cok sevindim gercekten :))Anaaa aynenn bende kız sanmıştım hayırlı olsun paşaaa geliyor desene ^-^ allah analı babalı büyütsün insallaaaah ^-^
Bizi sakın habersiz bırakma. Kızsa kutlama topici acıcam o derecedeyim :))))
askiiiiiim yaaa :)) Valla panayıra cevirecektim kız olsaydı komple forumu :))) Allah analı babalı buyutsun canım benim. saglıkla gelsin insallah :) Ikı kocaman dag oluyor arkanda esinden sonra, olsun. Belki bir dahakine kız olurRogue nerelerdesin cnmmmm :) okudunmu oglum oluyor :))
Sagol canm benim evet pasa geliyormus.. :)) acikcasi hissettm ama kiz isteyi oldugundan bastirdim galiba hissimi.. ama cok sevindim gercekten :))
Öyle canm ya iki tane aslanim olcak :)) buda güzel birsey.. olurda 3. Niyet edersek ilerde belki kiz olur ama belli olmaz belki oda oglan olur :)) hayirlisi canimmm benimmmmmaskiiiiiim yaaa :)) Valla panayıra cevirecektim kız olsaydı komple forumu :))) Allah analı babalı buyutsun canım benim. saglıkla gelsin insallah :) Ikı kocaman dag oluyor arkanda esinden sonra, olsun. Belki bir dahakine kız olur
Sorma bi tane oldugundan biliyorum cok anacidir oglusum :)) bakalim bu gelen nasil olur :)) ben evlenmeden önce cok dua ederdim hep oglumm olsun isterdim abim olmadigi icin ve teyzemin dayimin hep kizi oldugundan eksiklik hissederdim fazla erkek yoktu ailede.. demekki cok fazla istemisimki Rabbim bir degil ikinciyide veriyor banaErkek candır ya. Anaya da çok düşkün olur abimden biliyorum
Masallah masallah annesi :) Aynen rabbim hayırlısını versin. Cok öptüm fındıkları :)Öyle canm ya iki tane aslanim olcak :)) buda güzel birsey.. olurda 3. Niyet edersek ilerde belki kiz olur ama belli olmaz belki oda oglan olur :)) hayirlisi canimmm benimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?