- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.182
- 103
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Agzınız bal yesin canlar :) gerçekten kızmıdır acabaNubu kiz diyor hic cikinti yok :) Saglikla gelsin insAllah.
Canım benimmm inşallah inşallah :))) güvenilirmi nuba acaba :)Nuba göre bele paralel olması lazım kız da seninki kız bence
Senin bellimi cinsiyeti :)Nubu kiz diyor hic cikinti yok :) Saglikla gelsin insAllah.
Canım inşallah kız gibi bencede...Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana daaaCanım benimmm inşallah inşallah :))) güvenilirmi nuba acaba :)
Canım inşallah kız gibi bencede...Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana daaa
Can'ım gebelik bölümünde cinsiyet ve isimler var. Orda Bi bayan baya işin uzmanı olmuş nub yorumluyor tutuyor söyledikleri Bi ona at resmiCanım benimmm inşallah inşallah :))) güvenilirmi nuba acaba :)
Merve Pamukmu ?? :)Can'ım gebelik bölümünde cinsiyet ve isimler var. Orda Bi bayan baya işin uzmanı olmuş nub yorumluyor tutuyor söyledikleri Bi ona at resmi
Aynen canımMerve Pamukmu ?? :)
Büyük ihtimal kız yazdı demin :)Aynen canım
Ay çok sevindim ya inşlh hayırlı sağlıklı Bi kızın olur Can'ım benimBüyük ihtimal kız yazdı demin :)
İnşallah kuzum yaa.. Ablanın dedikleri çıkıyormu genelde ?Ay çok sevindim ya inşlh hayırlı sağlıklı Bi kızın olur Can'ım benim
Ben takip ediyorum çıkmadı diyen yok kadar az .İnşallah kuzum yaa.. Ablanın dedikleri çıkıyormu genelde ?
Anladım canm :))Ben takip ediyorum çıkmadı diyen yok kadar az .
Senin bellimi cinsiyeti :)
Ayy bayada var sizin 18.hafta.. :) belli olur yakında artık inşKesin olmamakla birlikte erkek dediler ayrintilida netlesir insAllah :)
Eki Görüntüle 1915213
12 haftalık resim.. Tahminler??
Ay ayyy bide büyük harflerleKIZ :)
Senin bebiş neydi? :)KIZ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?