- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Canm anlasam yapicamda ben pek anlamiyorum malesef :)Selammm kizlar bizede bakin yaa size zahmet:) pazartesi öğrenmeye gidecem ama cok merak ediyorummmm .. 12+6 burda :)
Bende hic anlamıyorum valla :)) artık bi kac gun daha sabredeyim:)) sagolasin canimmCanm anlasam yapicamda ben pek anlamiyorum malesef :)
Arkadaslar daha yapar bekliyelim :))Bende hic anlamıyorum valla :)) artık bi kac gun daha sabredeyim:)) sagolasin canimm
Aynen ikisinede hazırlıklıyım ama oğlum olunca insan 2.kız istiyo ☺Kendimizi çok kaptırmıyalım kuzum.. Bende senin kadar sevindim ama tutmayada biliyor diyolar.. Hayırlısını isteyelim..
E haliyle canm :))Aynen ikisinede hazırlıklıyım ama oğlum olunca insan 2.kız istiyo ☺
Inş cnm sen mavisimm11 nick li bayan değilsin dimi? onunla da aynıydık.E haliyle canm :))
Aynı durumdayız benimde 1 oğluşum var.. Bende kız isterim hayırlısıysa tabii.. İnş ikimizinde nubu doğru çıkar pembiş pembiş alırız
Kim icin yaptin yorumu bissuru resim var :))Erkek gibi, saglikla alin insallah kucaginiza .
Aynen :) telim bozuldugu icin yeni acmak zorunda kaldm :)Inş cnm sen mavisimm11 nick li bayan değilsin dimi? onunla da aynıydık.
Tmm cnm bende aynı nick falan ☺Aynen :) telim bozuldugu icin yeni acmak zorunda kaldm :)
Sana yaptimKim icin yaptin yorumu bissuru resim var :))
Herkez kız yazdı sen erkek yazdın :))) neyi fark ettinde yazdın merak ettimSana yaptim
Benim kiza benzemioHerkez kız yazdı sen erkek yazdın :))) neyi fark ettinde yazdın merak ettim
Ayyy beni güldürdün sende gül emiBenim kiza benzemio
Benim bebeğim de böyleydi :)Ağzın bal yesin emi.. ☺ Nasıl anlaşılıyo kız olduğu çıkıntı var gibi erken gibi
Yatışı falan mı? ☺
Umut kelebeqim benim son yükledigm resimlere yorumun ne? Bundan oncekinde kiz demisdin bunlar dun elime gecen yeni ultrasonlarimiz ? :)Benim bebeğim de böyleydi :)
Evet canm gercekten cok kaliteli ve net cikiyor bütün görüntüler :)O ne güzel ultrason goruntusu öyle.. benim gittigim hastanenin aleti kötü sanırım Hiç böle net gormedim. Darth vader gibi gorunuyor hep
2 li taramayı yaptırdın mı cnm senUmut kelebeqim benim son yükledigm resimlere yorumun ne? Bundan oncekinde kiz demisdin bunlar dun elime gecen yeni ultrasonlarimiz ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?