Kızlar ltf Nubumuza bakın

Pozisyonu uygun olmayinca isterse 30 haftalik olsun belli olmuyo :) kizimda 16.haftada belliydi acikti bacaklari. bu ya secdede ya bagdas kurmus surpriz yapacal galiba :)
Olsun canm benm sürprizde güzeldir heyecan artmış olur :))
Yakında öğrenirsin zaten :)
Benim bebişin nubu senin kızınkine benziyormu peki..?

Senin bebiş neydi? :)
Ve nerden anladın kız olduğnu merak ettim canmm :)

Bu konular hakkında çok araştırma yaptım?? Çünkü bende bir türlü bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim, taa kiii 33. haftaya kadar, genelde yapmış olduğum tahminlerim tutar, benimde dünyalar güzeli bir KIZIMMMMM olacak inşallah :)

kızlar bi de ben yorum alayım 11+1 ken bu görüntü. bellimi bisiler..

Eklentiler

• _20161122_002406.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 60
  • _20161122_002406.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 56
Ayyy canm inşallah öyle olur inşallah Rabbim büyük :) benimde minik bi prensesim olur senin gibiii

Ayyy canm inşallah öyle olur inşallah Rabbim büyük :) benimde minik bi prensesim olur senin gibiii

Hadi inşallah :) Allah ne yazdıysa o olur nasibinde :) ama kız-erkek fark etmez! Bunu hiç unutma, zaten ikisi de birbirinden kıymetli, ikisinde birbirinden tatlı oluyorlar

BENİMKİNİN NUBUNA HERKESLER KIZ DEMİŞTİ. HAKKATEN DE KIZ GİBİYDİ AMA :) MEĞER ERKEKMİŞ. DEĞİŞEBİLİYOR SANIRIM :) ALLAH HERKESE HAYRLI EVLATLAR NASİP ETSİN

BENİMKİNİN NUBUNA HERKESLER KIZ DEMİŞTİ. HAKKATEN DE KIZ GİBİYDİ AMA :) MEĞER ERKEKMİŞ. DEĞİŞEBİLİYOR SANIRIM :) ALLAH HERKESE HAYRLI EVLATLAR NASİP ETSİN
Demekki çokda güvenmemek lazım canm demi.. Ben şimdiden kaptırdım kendimi pembiş eşyalara bakmaya başladım.. Ama en iyisi beklemek dr ne der..

Yok canim o kizimin usgsi cikinti yoktu :) 12 haftalik. bu simdiki

Eklentiler

• 20161101_162405-min.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 59
Selammm kizlar bizede bakin yaa size zahmet:) pazartesi öğrenmeye gidecem ama cok merak ediyorummmm .. 12+6 burda :)

Eklentiler

• IMG-20161031-WA0006.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…