- 26 Ağustos 2016
- 426
- 263
- 103
- 38
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Ayy bayada var sizin 18.hafta.. :) belli olur yakında artık inş
Olsun canm benm sürprizde güzeldir heyecan artmış olur :))Pozisyonu uygun olmayinca isterse 30 haftalik olsun belli olmuyo :) kizimda 16.haftada belliydi acikti bacaklari. bu ya secdede ya bagdas kurmus surpriz yapacal galiba :)
Ay ayyy bide büyük harflerle
İnşallah öyledir canm benm yaaaa :))
Senin bebiş neydi? :)
Ve nerden anladın kız olduğnu merak ettim canmm :)
Ayyy canm inşallah öyle olur inşallah Rabbim büyük :) benimde minik bi prensesim olur senin gibiiiBu konular hakkında çok araştırma yaptım?? Çünkü bende bir türlü bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim, taa kiii 33. haftaya kadar, genelde yapmış olduğum tahminlerim tutar, benimde dünyalar güzeli bir KIZIMMMMM olacak inşallah :)
Seninle aynıyız :) 12 haftalık bakalım arkadaşlar sana ne yorum yapacaklar :) ben tam bilemediğm için yorumda bulunmuyorum cnm :)kızlar bi de ben yorum alayım 11+1 ken bu görüntü. bellimi bisiler..
Ayyy canm inşallah öyle olur inşallah Rabbim büyük :) benimde minik bi prensesim olur senin gibiii
kızlar bi de ben yorum alayım 11+1 ken bu görüntü. bellimi bisiler..
Sağol cnm az kaldı şurda inş öğrenicez ☺Seninle aynıyız :) 12 haftalık bakalım arkadaşlar sana ne yorum yapacaklar :) ben tam bilemediğm için yorumda bulunmuyorum cnm :)
Ağzın bal yesin emi.. ☺ Nasıl anlaşılıyo kız olduğu çıkıntı var gibi erken gibiPembe eşyalar almaya hazırlıklı olun bence :) ben "KIZ" gibi gördüm, ama nub teorisi bazen tutmuyor, haberiniz olsun
Olsun canm benm sürprizde güzeldir heyecan artmış olur :))
Yakında öğrenirsin zaten :)
Benim bebişin nubu senin kızınkine benziyormu peki..?
Demekki çokda güvenmemek lazım canm demi.. Ben şimdiden kaptırdım kendimi pembiş eşyalara bakmaya başladım.. Ama en iyisi beklemek dr ne der..BENİMKİNİN NUBUNA HERKESLER KIZ DEMİŞTİ. HAKKATEN DE KIZ GİBİYDİ AMA :) MEĞER ERKEKMİŞ. DEĞİŞEBİLİYOR SANIRIM :) ALLAH HERKESE HAYRLI EVLATLAR NASİP ETSİN
Ayy evet erkek gibi kuzumm :) sana ztn erkek gibi demişlerdi demi.. Benm oglumumda böyleydi görüntüsüKendin karar ver :)
Kaç haftalık o resimde pekiKendin karar ver :)
Kendimizi çok kaptırmıyalım kuzum.. Bende senin kadar sevindim ama tutmayada biliyor diyolar.. Hayırlısını isteyelim..Ağzın bal yesin emi.. ☺ Nasıl anlaşılıyo kız olduğu çıkıntı var gibi erken gibi
Yatışı falan mı? ☺
Hadi canım :) ben demekki anlamıyorum bu işden :))Yok canim o kizimin usgsi cikinti yoktu :) 12 haftalik. bu simdiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?