Kızlar lütfen acil bakabilir misiniz

papatyakiz1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
300
298
53
Merhaba kızlar benim sat 20 mayıs sat a göre de 5+4 hamileyim 5 gün once beta 975 çıkmıştı aile hekimi o zaman 3 haftalık demişti tekrar teste gerek yok 2,3 hafta sonra kadın doğuma gidebilirsin demişti.
Kızlar su anda dediğim gibi aile hekimine göre 3+4um ben 2 hafta sonra KD a gidince kese ve kalp atışı görünür mü ? Randevu alıcam ona göre bilemedim ilk gebeligim

Canım benim beta değerim 6000 küsurken karından ultrason ile keseyi gördük, 2 hafta sonra da kalp atışını duyduk. Senin 5 gün önce 975 ise yarın keseyi görürsün büyük ihtimalle. 2 hafta sonra da kalp atışı

Ayrıca değerin 975ken 3 haftalık olması zor, 5 haftanın içindesin sen

Evet işte ben de bunu anlamadım benim sat 20 mayıs yumurtlama 4 yada 5 Haziran sata göre bu beta değeri 4+6 daydi eğer 2 kat artış olduysa bugün betam 5000 civarı olması lazım Allah bilir

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasibeylesin. Bana da aile hekimi 2,3 hafta sonrasına al randevuyu diyince bişe yapamadim bekliyorum . Sata göre 7+4 de falan gitmeyi planlıyorum insallah

Birde benim rahim ters olduğu için karindan hemen gorunmezmis diye okudum çok ileri haftaları beklemek gerekirmiş 7 hafta bile olsa vajinalla anca görünür diyorlar

Merhaba canim gittiniz mi acaba insallah her sey yolundadadir
Evet evet gittim çok şükür küçük bir mercimek gördük ama tabi kalp atışı henüz değil 15 temmuzdan önce kalp atışını göremeyeceğiz sanırım. O süreçte gideceğim progestan 200 mg fitil olarak koruma için kullanmam için verdi bir de folik asit başladık 3 beyazdan uzak durmamı söyledi hayırlısıyla şuan durumlar iyi

Cok sevindim kardesim Rabbim hayirla saglikla sihhatla huzurla kucagina almayi nasibeylesin. Ben de 12 temmuza randevu aldım çok heyecanlıyım bakalım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…