söyle anlatayım evet o gemi muhendisi olan hastaneye geldi adı eren ve ben ondan hoslanıyo gibiyim ama onun arkadası da beni seviyomus ve hepimiz sonradan öğrendik sonra doğal olarak kıyametler koptu . ben hep kendimi suclu hissettim ama eren bana hep kendini suclu hissetme bu duruma sen sebep olmadın falan dedi hep konusmaya calıstı benle ben hep engellledim . simdi erenin arkadası aradan cekildim ama ben genede hep seni seveceğim dedi bende smdi erenle bi iliski yasamaktan korkuyorum ama bi yandanda seviyorum cnkü çok durust oteki de durust gerci işte durum bu ne yapmalıyım mesafeye devammı yoksa brazcık yumusayayım mı??biraz karışık anlatmışsınız, hangisi hastaneye geldi sizi bekledi? siz o gemi mühendisi olandan mı haoşlanıyorsunuz diğerinden mi?
biraz detay verirseniz ona göre buzları erit veya aynen devam et diyecez....
hiç bi bilgimiz olmadan nasıl fikir verelimki....
bence biraz detaya inin ki, şahısları az çok anlamaya çalışıp tavsiye verelim...
söyle anlatayım evet o gemi muhendisi olan hastaneye geldi adı eren ve ben ondan hoslanıyo gibiyim ama onun arkadası da beni seviyomus ve hepimiz sonradan öğrendik sonra doğal olarak kıyametler koptu . ben hep kendimi suclu hissettim ama eren bana hep kendini suclu hissetme bu duruma sen sebep olmadın falan dedi hep konusmaya calıstı benle ben hep engellledim . simdi erenin arkadası aradan cekildim ama ben genede hep seni seveceğim dedi bende smdi erenle bi iliski yasamaktan korkuyorum ama bi yandanda seviyorum cnkü çok durust oteki de durust gerci işte durum bu ne yapmalıyım mesafeye devammı yoksa brazcık yumusayayım mı??
hemde ne biçim gözü döndü evden ayrıldı zaten babası da biraz tuhaftı günkerce içti kaldığı yeri dağıtıp yıktı o derece günlerce işe gitmedi ama birazda aptal yerine kondğunu hissettiği için bence . üstelik erenin kız kardesi benim üniversiteden eski oda arkadasım onlada aynı samimiyetimiz devam ediyo genede o da diyo kendini suclu hissetme diye ama bilmiyorum sizce hissetmeli miyim? yasadığımız yer ilçe ve neredeyse yayla tarafında herkesn bundna haberi var onlar yaylada yasadığı için ben bundan da rahatsız oluyorum. ama genede korkuyorum?canım hoşlanıyorsan ve eren adlı kişinin de seni sevdiğinden eminsen neden soğuk davranmaya devam edesin...eğer sende boş değilsen kabul et ve yaşayın aşkınızı...
diğer şahısta artık kalbine gömsün...sırf acıdığın için zoraki kabul edecek değilsin ya...senin gönlün kime kayıyorsa ona yöneleceksin elbette...
bir kızı bin kişi ister biri alırmış..kaldı ki eren dediğin kşi de zaten kıyamet koparacak kadar gözü döndüyse arkadaşına karşı, demkki sizi çok seviyor..bence şans verin...
meslektaşınız olarak söylüyorum, koca koca insanlar olarak bizler anlamada zorlandık yazdıklarınızı, öğrencileriniz ne yapsın?
lütfen noktalama işaretlerini kullanın. bir virgül o kadar çok değiştirir ki cümlenin anlamını... [/QUOT
özürr dilerim ama aceleden oldu merak etmeyin bir daha dikkat ederim sorun olck bisey yok bence bunda
ho$laniyorsaniz eren e ye$il i$ik yakabilirisniz..
ne kadar buyuk tesaduf , eski arkada$iniz gorumce adayi mi oluyor $imdi
hemde atanmayla gittginiz bi yerde tani$tiginiz ki$i araciligiyla
Benim İçin Üzülme nin bükesi olmuşsun hayırlı olsun... Karşındakini Ne kadar tanıyorsun ki dürüst diyorsun ? bakalım sen onun için saplantı mısın, yoksa gerçekten seni seviyormu ? Bence iyice araştırıp tanımadan yanaşmamalısın... Öğretmen olduğunu, iddia etmişsin yazın Çok bozuk Türkçe Kurallarına Uymamışsın Ayıp.
meslektaşınız olarak söylüyorum, koca koca insanlar olarak bizler anlamada zorlandık yazdıklarınızı, öğrencileriniz ne yapsın?
lütfen noktalama işaretlerini kullanın. bir virgül o kadar çok değiştirir ki cümlenin anlamını... [/QUOT
özürr dilerim ama aceleden oldu merak etmeyin bir daha dikkat ederim sorun olck bisey yok bence bunda
estağfurullah, özür dilemeniz için yazmadım, özür dilenecek bir şey de yok zaten. iyi niyetli bir uyarı olarak düşünün lütfen.
estağfurullah, özür dilemeniz için yazmadım, özür dilenecek bir şey de yok zaten. iyi niyetli bir uyarı olarak düşünün lütfen.
peki . bransınız ne bu arada?
Sana Akıl Vermek Benim Haddime Düşmez. Sen Okumuş Kültürlü bir, bireysin.. Söyleyeceğim tek şey hemen kendini kaptırma, hemen umut bağlama hemen aşık moduna girme...aynen öyle anlattığım herkes sasırıyo hikaye ne kadar benziyor diye . merak etmeyin dersine girdiğim öğrencilere böyle yazmıyorum aceleden biraz rahat olun herkes yazmama takmış ben sizden sadece yardım ve akıl istiyorum...
Sana Akıl Vermek Benim Haddime Düşmez. Sen Okumuş Kültürlü bir, bireysin.. Söyleyeceğim tek şey hemen kendini kaptırma, hemen umut bağlama hemen aşık moduna girme...
Sen Farklı bir Şehirdesin insanlarını tanımıyorsun kültürlerini bilmiyorsun. Seninle ne amaçlı sevgi paylaşımı yaşıyacak bilmiyorsun...
Ona Zaman Ayır Hoşlanıyorsan ama Mesafenide Korumalısın.. Benim Görüşlerim Bunlar. İnşallah Çok mutlu olursun, Rabbim gönlüne göre verir...
Kendini Kaptırmamak İçin İnsan terslenmez. Konuşmalarınla Değil hal ve hareketlerinle Belli et... Tersleyip Bağırıp, Çağırma Sadece arana mesafe koy..bilmiyorum ama inanmak geliyo içimden . ağladığını bile gördüm benim için ama genede kendimi çok kaptırmak istemiyorum o yuzden her seferinde tersliyorum zaten
Kendini Kaptırmamak İçin İnsan terslenmez. Konuşmalarınla Değil hal ve hareketlerinle Belli et... Tersleyip Bağırıp, Çağırma Sadece arana mesafe koy..
Sana hemen ulaştım elde ettim gözüyle bakamasın. Hem yakın hemde uzak hissetsin. İnanmak geliyorsa İçinden inanma, ama inanıyormuş gibi davran o kendini belli eder zaten.
Evet Sevgisine İnanıyormuş gibi davran..yaklasık 5 aydır pesimde bende kesinlikle sizin gibi düsünüyorum kendi değerimi düsürmemeliyim ağırdan almalıyım ama sanki konusurken bile herkes bize bakıyomus gibi geliyo ve ben daha yeni gittiğim yerde hemen adımın cıkmasını istemiyorum hos cıkartıcak bisey yapmıyorumda ama karsı karsıya gelip konusunca bile insanlar bana tuhaf bakıyo gibi geliyo. inanıyormus gibi davran derken sevgisine inanıyormuymus gibi mi davranayım ?
Evet Sevgisine İnanıyormuş gibi davran..
Normal bir misafir karşılıyormuş gibi davran. Teşekkür edersin olur biter. Çokta Soğuk davranma, normal bi arkadaşına nasıl davranıyorsan öyle davran kasma kendini.peki tesekkürler denerim . haftaya hastaneye yatıcam bi rahatsızlığımdan dolayı ve o da duydu bunu muhtemelen oraya da gelicektir o zaman ne yapayım . of allahım yardım ett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?