kızlar lütfen akıl verin deliricem

Ben de Karadeniz'de öğretmenim ve yazını iki kez okuduğum halde tahlil edemedim sevgili Öznur. Tanımadan, acele karar vermemeni tavsiye ediyorum.Sırf maaşından dolayı öğretmen eş arayan bir sürü insan tanıyorum ben. Karar vermeden önce insanları anlamaya, tanımaya çalış derim.

Normal bir misafir karşılıyormuş gibi davran. Teşekkür edersin olur biter. Çokta Soğuk davranma, normal bi arkadaşına nasıl davranıyorsan öyle davran kasma kendini.

işte o zaman sanki ona karsılık veriyomus gibi hissediyorum, yani normal davranarak. çünkü aramızdaki diyalog cok farklı. karadeniz erkeği hırcın olur ya o da saklamadan direk söylemişti niyetim ciddi senle gönül eğlendirmek falan değil diye. hatta daha calıstığı yerin rizede bi subesi vardı oraya gidecekti temelli sonra oraya gitmekten de vazgecti.

bunun öyle olmadığını biliyorum. ben yazıdan dolayı da kusura bakmayın :) dediğim gibi kafam cok karısık ama yasadıkları yaylada neredeyse herkes biliyodu. balığa çıktıklarında bana olan askını gece gündüz anlatıyomus o beni seven arkadasına ne kadar cok sevdiğini.

Normal Konuşmadan nolcak Okadar da değil hani...

Buyurun konunu buldum arkadasim Sen gemi muhendisi cocugu seviyorsan onunla ilgilen canim.Diger cocuk seni seviyor olabilir ama sen onu sevmiyorsun sevmedigin birisi ile evlenmek istemezsin.Diger cocuk sevgisini kalbine gomsun.

Buyurun konunu buldum arkadasim Sen gemi muhendisi cocugu seviyorsan onunla ilgilen canim.Diger cocuk seni seviyor olabilir ama sen onu sevmiyorsun sevmedigin birisi ile evlenmek istemezsin.Diger cocuk sevgisini kalbine gomsun.

evet canım ama dediğim gibi benim korkum ötekinin huzursuzluk cıkarması ve herseyin daha kötu olması

evet canım ama dediğim gibi benim korkum ötekinin huzursuzluk cıkarması ve herseyin daha kötu olması

Eger karsindaki insan seni gercekten seviyorsa seninle beraber her turlu zorluga karsi mucadele edecektir.Sorun cikaracagini sanmiyorum sonucta bir kizi bin kisi ister bir kisi alınır.

Eger karsindaki insan seni gercekten seviyorsa seninle beraber her turlu zorluga karsi mucadele edecektir.Sorun cikaracagini sanmiyorum sonucta bir kizi bin kisi ister bir kisi alınır.

ben biraz tuhafım yani herkese hemen guvenemiyorum gördüğü yerde konusmak istiyo benimle ama ben cesaret edemiyorum ve işin ilginç yani bunun kız kardesi benim ünv. eski oda arkadasım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…