Kızlar lütfen akıl verin :(

awaree20

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
107
20
18
30
Kızlar br önceki konumda eşimin benimle ilgilenmedigini ör:döner istediğimde bile almadigini aslında işin özü döner yasa başka bir şey değil eşimin sorumsuz olmasıydı bugün mesaj attım annesindeydi eve gelirle ekmek alırmisın dedim eve geldiğinde bana çok isterse gidip alırsın paran varsa benim karnım tok yedim ben dedi ve evden gitti. Bebeğim için çok üzülüyorum gerçekten böyle bir hayata keşke onuda dail etmeseydim kendimi bu yüzden çok suçlu ve pişman hissediyorum ((( ne yapcagimi bilmez haldeyim
Bilmeyen arkadaşlar için ozet: 2 aylık hamileyim eşim çok aileci onların sözünden asla çıkmaz ailesiyle aynı apartmandayiz benim Ailem bursada bn izmite gelin geldim. Şuan çalışmıyorum bu yüzden gelirim yok eşimin eline bakıyorum malesef.

Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm gerçekten.hamilelikte zaten insan saha çok ilgi istiyor olmadığı Zaman daha çok üzülüyor.gamileliğinden sonra mı böyle oldu yoksa hep mi böyleydi eşin

Eşimle hep sorularımı vardı ailesi yüzünden evden çıkmayı istedim kabul etmedi suan da be yapacağımı bilmez haldeyim geçen gün ailesi beni herkes içinde küçük düşürdü ve kimsenin umrunda olmadı bu ben çok uzmustu eşimin tepkisi ne yapayım boşver ailemle kavgası edeyim dedi bnde bir sonraki olayda tepki gösterdi Die kayın valide bana kavgaya geldi bn haklı olduğum halde eşim ailesi için bnmle küstü eve ustunu degistirmeye geliyor sadece ailesiyle yıkıyor ekmek bile getirmiyor bugün bunu dediğine inanamıyorum gerçekten çok kırıldım bebeğim bunu hak etmiyor en azından ben sevmese bile eşimden iyice uzaklasyorum

Beni en çok üzende bu zaten dışarıda birini görünce üzülüyorum yardım ediyorum ve suan hamile.olmasam bu kadar belki bana koymazdi bunu sakin hamileliği kullanmak olarak algılamayın suan en çok bebeğim için üzülüyorum keşke yapmasaydim çok pişmanım onu böyle bir aileye getireceğim icin

Onun için bu sorun olmaz aksine mutlu olur aşağıda gidip yer birde koz olarak kullanır bunu

Adammi bu simdi boyle birsey olabilirmi allah yardimcin olsun ailene bu durumdan bahsetmeyi dusunmuyormusun boyle evlilik olmaz

Kusura bakma arkadasım ama o adam bu bebeği hak etmiyor ! Cok üzüldüm gercekten nevrim dondu bu nasıl bi kayıtsızliktir madem bu kadar aileci ve sana düşmanca davranacakmis neden evlenmiş. Cok yapıcı bir insanımdir ve asla bi yuva yıkılsın istemem ama hamileyken boyle davranan insan dogumdan sonra neler yapar kestiremiyorum. Bosan git annenlerin yanına doğur çocuğunu orda onuda yüzüne hasret bırak bebeğinin diyo seytan ama bu da çözüm değil gibi geliyo valla şaşırdım ne diyeceğimi. Sende tavırlarını değiştir ilgisiz ve umursamaz davran onun isteklerini görmezden gel belki empati yapabilir o zaman

Ailenize neden haber vermiyorsunuz?
Eşya mı kemirecekdiniz evde?
Direk arayın ailenizi, belli durumları anladımda hamile kadını aç bırakma kafası nedir?
Böyle bir adama böyle bir aileye çocuk mu vereceksiniz şimdi siz?

Senin kimsen yok mu?

Baban konuşsa bu adamcıkla? Pess, diyecek söz bulamıyorum. Evine bir ekmek bile getiremeyecekse niye evlenmiş, ayrı eve çıkmış? Otursaymış anasıyla.

Akıl vercek çok da bi durum yok açıkçası ailen destek veriyorsa ayrılıp ailenin yanına döneceksin orda iş bulup hayatına bakcaksın

O zaman sende aşağıya inip kvalidenlerde ye yemeğini. Artık yemek pişiremiycem kaynana bakacaksın bana de. Git onun evine yat hizmet ettir kendine. Ha yapamıyolarsa bi kavga bi gurultu kopartırsın. Hiç bir şey olmasa yüreğin soğur ayol

yuh diyorum bu adam size dusman mi hamile kadina yapilacak sey mi bu ne vicdansizlik bu. Paran varsa cik al ne demek yaa. Bu adam cocugu olunca onunda ihtiyaclarini almaz herhalde, ne diye evlenmiski sizle bir sorun bakalim. Cidden akil alacak gibi degil, hadi doner moner hani giciklik yapmis almamistir diyelim bu ekmek ya en temel sey evde olmasi gereken.
Benim karnim tok senin paran varsa cik al ne demek ya.
Ailenize haber verin bu gordugunuz muamele normal degil ,madem size bakmak gibi bir niyeti yoksa gidin ailenizin yaninda gecirin hamileliginizi. Hatta cocugu dogurup ise falan girin o arada.
Iste tamda bu sebepten is guc sahibi olmadan evlenmeyin diye bas bas bagiriyorum herkese burda. suanda gelir getirici bir isiniz olsa buraya yazdiklarinizn %80 i size dert olmayack o adama eyvallahiniz olmayackti.

Demek ki ailesindeyken, doldurmuş onu ailesi

Birden bire gelince yine tribe girmesinin sebebi bu bence

yahu bunlar evlenirken ailenin gozu kormuydu ailesinin, evlenmis olmus bitmis ortada cocuk var daha neyin doldurmasidir bu ben anlamiyor seytan girmis o kv lerin icine normal insan hareketi degil cidden su yaptiklari. Beyinsiz herif. Madem kadini sevmiyorsun istemiyorsun , ne diye cocuk oluyor niye basta evleniyorsun, yada evlendin ne oldu ? ne degistide ? ne karini ne evini ne dogacak cocugunu umursamiyorsun.
Boylelerini devlet karariyla kisirlastirip evlenme yasagi koymak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…