Kızlar lütfen akıl verin :(

Ya evlenmeden öncede mi böyleydi? Sevgililik döneminiz oldu mu?

Okurken neredeyse aglayacaktim cunku bizdeki baba olacak adamda ayni biz cocukken evde ekmek dahi yokken hic umursamadan gittigi gunler bile var duzeldimi dersen bazi yonleri iyi gittiyse bazi yonleri iki kat kotu oldu

O yuzden bence duzelecehine inancin yoksa bosanip ailene git tabi ilgili bir aile mi bilmiyorum yada durumj ailene ac

Boyle bir sansin yoksa imkanin dahilinde is bul diyicem ama onada kocan olacak adam izin verecek mi o var

Aslinda burda saatlerce konussak bos cunku kimisi var ki eli kolu bagli hicbirsey yapamiyor calismak istesen calistirma al desen almaz ver desen vermez

Allah yardimcin olsun kardesim ne diyeyim

Ama sana tafsiyem şu kendini ezdirme sen kendini ezdirdikce o daha cok eziyet edecek sonrada ogrenilmis caresizlik olacak 1 lira istemeye dahi cesaretin olmayacak
Ne yazik ki ben ve annem suan o durumdayiz senimde ayni seyleri yasamanı istemem

Cunku gun gelecek seni ac birakan adam cocugunuda ac birakacak kendin katlanabilirsin ama cocugunu o halde gormeye dayanamassin

Bu zaten aileyle alakalı da değil sadece

Bazı insanlar hemen dolduruşa gelir, düşmanıyla konuşsa, kendi dostuna düşman kesilir. Adamın kişiliğinde de sorun büyük.

Ailesinin dolduruşuna gelip karısına eziyet etmek.. Aklı da mı yok, düşünemiyor mu da? Bu aile neden bile bile dolduruyor oğlunu, bu adam niye hemen doluyor. Baya garip bir aile

Gerçekten öyle güzel anlatmissiniz ki zaten benimde tüm endişem bebeğim... ailem duyarlı her zman arkamda sorun yaşadığımı bildiğinde kapımı açık gel kızım dediler ailem geldi konuşmaya ama suan hamileyim bu sekilde nasıl giderim baba evine bilmiyorum bebek yokken daha fazla gitme düşüncelerine kapılıyordum fakat suan bebeğimle nasıl giderim tabu ki gelme demezler yawrumu sahiplenirler hatta burdan çok ailemin yanında daha mükemmel hayatı olabilir kafam çok karışık gercekten

İnan bu evde 24 saat dayanamazsin keşke nişanlılık evresinde tanıya bilseydim bu kadar cahil patavatsiz ne konuştuğunu bilmeyen ağzından çıkan lafın nereye gittiğini bilmeyen insanlar benimle ugrasmasinlar kendi içlerinde sürekli kavgaları olan insanlar anlicsginiz çok GEÇİMSİZLER.

Sevgililer dönemimde güzeldi çünkü ailesi yoktu takı nisan evresine geçene kadar nisanlilikya sorunlar oldu fakat herkes yaşar bu evrede fevri davranmayayim dedim suan pismanliklar icerisindeyim

Canim cocugunun ve kendi gelecegini dusun

Ha bilmiyorum tabi isin devamli mi boyle ilk defa mi boyle yapiyor ama hamile esinin acligini umursamayan bi insanin iyi olma ihtimalini dusunemiyorum ne yazik ki
Düzeleceğine inanıyorsan birsey diyemem ama eger inancin yoksa babaevi suan icin en mantiklisi hem doğumdan sonra annen cocuklara bakar sende calisir cocuklarinin kendinin ihtiyaclarini karsilarsin

Hem belki sen gittikten sonra burnu surter düzelir
Esin ihtiyaclarinizla falan ilgileniyomu bari
Ha birde esin ailene gitme durumunda ailene falan zarar verecek bir karakterde mi

ne güzel işte ailen yanındaymış niye kendine ve bebeğine reva görüyosun bunları yazık değilmi bu hayat böyle geçer mi

Haklısın suan kendimi değil bebeğimi düşünmek zorundayım onu böyle br hayata getiririm içi zaten çok üzgünüm onun hiç bir suçu yok ve bu hayatı hak etmiyor ne yazık ki bu ailede büyürse aynı onlar gibi vicdansız insanlıktan nasibini alamamış olacak bn bunu istemiyorum zaten

Eşim duzeleecek olsa hamile kaldığımda bebeği için düzelir di bu durumda bile insanlıktan haberi yoksa ondan ne baba olr ne insan....
Şuan en ıyi çözüm baba evi görünüyor en azından orda hayat mücadelesi vermek daha mantikli çocuğum için burda bu insanların kölesi olucagima gidip çalışır yarım bakarim

Kan beynime cikti ayib yahu pazarda tezgahtar sen hamilesin diye bana uzatirlardi tanimadigim halde bu cocugun babasi birde onun baska bi derdi var kv dolduruyor mu ki acaba bazen sebepsiz yere erkekler eslerine kotu davraniyo onu anlamis degilim

En doğrusunu yaparsin

Şunu diyemiyor o benim eşim belkide ailesiyle altli ustlu oturuyoruz benim kıymetini o yüzden bilmiyor destek hissediyor sürekli bunun bu hadde gelmesinin Son olayı geçenlerde ailesi beni toplum içinde rezil ettiler birde gülüp geçtiler eşim buna karşılık sesi kaldı bnde nie savunmuyorsun dedigimde ise kavgası edeyim şimdi dedi sonra bnde çok icerledim o gün öyle yaptiklarini bir gün yine beni rezil ettikleri insanlarla bir aradayiz bnde hiç beklemedikleri anda karşılık verdim neymiş ailesi rezil olmusmus kaynana geldi kavgaya eşim bana küstü eve gelmedi ekmek istedim cvp olrak bana öyle söyledi terbiyesizlikten başka bir şey değil allah ıslah etsin allah affetsin böyle insanları utanıyorum bu aileye gelin geldiğim icin

Allah yardimcin olsun insanin yaninda olmayan biriyle evli olmasi sahiden zor

Inşallah ya kocan duzelir yada sen onu e bakarsinda hayatin degisir

Sağol allah razı olsun cnm inş allah büyük hakkımda artık hayırlısı neyse o olsun diyorum bende eşimide allah affetdin

Allah yardimcin olsun ne diyim.
Peki siddet varmi fiziksel olsun baska olsun?

Su yazdiklarini okuyunca senin adina cok uzuldum sen hamilesin, calismiyorsun ve esin sana yemek yiyecegin, rahat edecegin bir ortam saglamiyor ustelik tas kalpli bir kv/kp var. Bence ailenin yanina git. Sanslisin ki yanlarina donebilecegin insanlar var. Kendimi senin yerine koyuyorum (ki bende kv ile altli ustlu oturuyorum simdilik) ve o durumda oyle bir esin yaninda kalmazdim diye dusunuyorum.

Ne demek ya paran varsa al karnında onun bebeğini taşırken seni nasıl aç bırakır ailen yokmu anlat canım Ailene çekinme o nasıl bir olup seni uzuyor sende öyle yap allah akıl fikir versin neler gorucez

boşanmicaksan adamdan medet ummayacaksın. öyle dediyse giyin paranı al çık al alacaklarını otur ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…