- 17 Ekim 2019
- 152
- 38
- 48
- Konu Sahibi Prensannesi06_
-
Evet bende de rahimde kalınlaşma var ya hamilesin ya adet olacaksın demişti beta verdim gebelik çıkmıştıkızlar merhaba 2 senelik evliyim geçen ay klomen kullandım doktor belli günlerde ilişki günleri verdi. ve adetim şuan 2 gün gecikti. 1 saat kadar önce doktora gittim ultrasonda baktı rahmin çok güzel kalınlaşmış dedi. sağ tarafta kese gibi yuvarlak silik bişey görüyorum dedi. belki geç döllenme olduğu için böyledir şuan tam net bişeyde diyemiyorum dedi. beta istedi. öğleden sonra sonuçlar çıkacak. böyle bir şeyle karşılaşıp hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda.
inşallah canım dua et benim için olur mu :)Evet bende de rahimde kalınlaşma var ya hamilesin ya adet olacaksın demişti beta verdim gebelik çıkmıştısonucu yazın inşallah hamilesinizdir hayırlısı ile
InsaAllah bebek vardir. Ama idrar testi yapsan hemen çikar. Hele kese az da olsa gorulduyse mutlaka çikarinşallah canım dua et benim için olur mu :)
idrar testinde negatifi görmek istemedim canım. 1 sene kadar önce bir düşüğüm oldu. onun üzerine o kadar çok test yaptım ki artık yapmak istemedim bu sefer bendeInsaAllah bebek vardir. Ama idrar testi yapsan hemen çikar. Hele kese az da olsa gorulduyse mutlaka çikar
inşallah balım inşallah :)İnsallah hamilesindir
Haklisin. Orda hayali çizgi gorucez diye kör oluyoruz neredeyse( InsaAllah vardir haberdar edersin bizleri deidrar testinde negatifi görmek istemedim canım. 1 sene kadar önce bir düşüğüm oldu. onun üzerine o kadar çok test yaptım ki artık yapmak istemedim bu sefer bende
inşallah canım doktor bide orda yuvarlak bişey var dedi ya iyice ümitlendim :)Dayanamaz idrar testi yapardıminşallah gebeliktir
inşallah canım benim 2-3 saate kadar çıkar sonuç sizlere de haber veririmHaklisin. Orda hayali çizgi gorucez diye kör oluyoruz neredeyse( InsaAllah vardir haberdar edersin bizleri de
Amin canım amininşallah canım doktor bide orda yuvarlak bişey var dedi ya iyice ümitlendim :)
Sonucunuz nedir?kızlar merhaba 2 senelik evliyim geçen ay klomen kullandım doktor belli günlerde ilişki günleri verdi. ve adetim şuan 2 gün gecikti. 1 saat kadar önce doktora gittim ultrasonda baktı rahmin çok güzel kalınlaşmış dedi. sağ tarafta kese gibi yuvarlak silik bişey görüyorum dedi. belki geç döllenme olduğu için böyledir şuan tam net bişeyde diyemiyorum dedi. beta istedi. öğleden sonra sonuçlar çıkacak. böyle bir şeyle karşılaşıp hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda.
Tebrik ederim canım rabbim bize de yaşatsın bu durumu inşallahKızlar sizi çok beklettim biliyorum ama sonuç pozitif. Beta 50 çıktı
Rabb'im tamamına erdirsin inşallah sağ Salim kucağına almak nasip olsunKızlar sizi çok beklettim biliyorum ama sonuç pozitif. Beta 50 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?