Canım kafa görüyormusunben kafa yapisindan erkege benzettim
Kızlar lütfennn bi bakın bana
Canım benimkinede bakarmisin hicbir sCanim beyin dokusu bacak degil .
Canim görüntü okuyamiyorum .12 haftada dr um beyni detayli anlatmisti kelebek kanadi gibi görünüm kivrimlar iyi vs vs ordan hafizamda kalmis arkadasinkini ordan bildimCanım benimkinede bakarmisin hicbir sEki Görüntüle 2111740 eye benzemiyor
Ama ekrani çevirince yüz gördüm gibi amaCanım benimkinede bakarmisin hicbir sEki Görüntüle 2111740 eye benzemiyor
Sabahtan beri bakıyorum bebisin neresini çekti doktor diye anlamadimAma ekrani çevirince yüz gördüm gibi ama
Hiçbir şeye benzemiyor mu? Bebek görünüyor gayet bariz biçimde.Canım benimkinede bakarmisin hicbir sEki Görüntüle 2111740 eye benzemiyor
Sabahtan beri bakıyorum bebisin neresini çekti doktor diye anlamadim
Cinsiyeti için %70 80 kız dedi doktor kesinmidir degisirmi canimEki Görüntüle 2111759
Cenin pozisyonunda işte, bacaklarını karnına çekmiş. Üst taraf kafa, altta sol taraf popo, sağ tarafta minicik ayak var
Cinsiyeti için %70 80 kız dedi doktor kesinmidir degisirmi canim
3. Çocuğum canım doktorum hiç tahmin yapmıyor.İlk çocuğunuz mu
Evet oyleymis .Son attığım usg için tahminin varmı canimHayır bacak arası değil...
Bpd baş çevresi ölçümüdür.
Kız demek geçti gönlümden. Hayırlısını versn Rabbim hepimizeEvet oyleymis .Son attığım usg için tahminin varmı canim
Canım tahminin tuttu bebeğim erkek miş teşekkür ederimben kafa yapisindan erkege benzettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?