Çocuk Hastalıkları Kızlar lütfen bakın bi!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Karmaprenses

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
603
722
18
Az önce kızımla çarşıdan geldik. Şimdi uyuttum. Tam üzerini öretecekken bacağını gördüm aşağıya resim yüklüyorum bakn bi. Kırmızı benek benek olmuş bacağının her tarafında var ama vücudunun başka yerinde yok ne olmuş olabilir . Bi fikriniz var mı??

Not: kızlar resim koyamadım ama küçük kırmızı benekler olmuş. Gelirken kek yemişti. Normalde tatlı yemez ondan olabilir mi

kaç yaşında,
sıcaktan olmuş olabilir, ya da kucakta taşıdıysanız sizin terinizden olabilir, benim kızım öyleydi terli ellerimizle dokunduğumuz yeri kabarırdı.

kaç yaşında,
sıcaktan olmuş olabilir, ya da kucakta taşıdıysanız sizin terinizden olabilir, benim kızım öyleydi terli ellerimizle dokunduğumuz yeri kabarırdı.
1.5 yaşında. Evet kucağımda götürdüm. Araba zor oluyor diye. Bende korktum. Alerji olsa bütün vücutta olur değil mi.

sıcaktan isilik olmuştur.

cevap yazdığımız alanda dosya yükle seçeneği var. ona tıklayıp yükleyebilirsiniz.
ya da hizliresim.com'a yükleyip link verebilirsiniz.

Benim iki yasindaki kizimin ayaginda da var birkac kirmizi kabarciklar sinek isirmasi gece isirmis yavrumu anne aciyoo diyo sanirim kasiniyor sinek isirigi olabilir

Sıcaktan olabilir. Yediği bir şeye alerji de olmuş olabilir. Sadece lekeler mi var yoksa kaşıntı, huzursuzluk ateş falan da var mı? Takipte ol.

Kızım 1,5 yaşındayken kollarında bacaklarında sonra da yüzü dahil tüm vücudunda lekeler çıktı irili ufaklı. Ne korkmuştum. Devlet Hastanesi'nin cocuk alerji polikliniğine gittim.. Urertit demişti Dr. Bi şurup verdi birkaç gün sonra soldu gitti benekler. Her gören acıyarak ne hastalığı var diye soruyordu :/ Rabbim dermansız dert vermesin. Hasta bebeklerin annelerine de sabır versin.

Resmi görmedim ama öncesinde grip vs gibi bişey oldu mu ?Huzursuzluk ve ateş durumu var mı?
Ve bu durumlar olduysa şayet ondan sonramı çıktı benekler?
Çünkü oğluma yukarıda saydıklarım oldu ve el ayak ağız sendromu geçiriyormuş dr.gittiğimizde öğrendik.
Geçmiş olsun.

Back
X